Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziasto4']
A drugi Łukaszek jaki aniołek :evil_lol: Myślałby kto :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Oczęta ma cudowne!
[/quote]

Aniołek mi dzisiaj wstydu w Plusie narobił bo ryja rozdarł jak opętany, nerwy zaczął pokazywac i wrzaski wielkie uskuteczniać bo chciało mu sie miedzy regałami biegać a ja wyrodna matka nie pozwalałam na to :shake:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]To niedobra mamcia dziecko chciało pobiegać a ta zakazała miał racje chłopak że zrobił Ci avanti :evil_lol:[/COLOR][/I]
[I][/I]
[I][COLOR=navy]Nie no ten chłopak jest fantastyczny patrzac na niego sie rozpływam on czaruje tymi oczetami:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć Fidlaki

Ale masz chusteczke atkowa :loveu:
Atka oj buuuuuuuuuuuuu

Kasia napisał(a):
Aniołek mi dzisiaj wstydu w Plusie narobił bo ryja rozdarł jak opętany, nerwy zaczął pokazywac i wrzaski wielkie uskuteczniać bo chciało mu sie miedzy regałami biegać a ja wyrodna matka nie pozwalałam na to :shake:

Kasia jak moglas?!
Dziecku ruchu zabraniac :shake:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Aleś miał Fidlak spacer :evil_lol: uwiązali cię do słupka :evil_lol:

Cichaj :evil_lol:

To było chwilowe, potem oczywiście chodziliśmy i chodziliśmy aż sam Fidlasty zaprowadził mnie do domu bo kończyny go już chyba bolały...

Posted

madziasto4 napisał(a):

Czo to? Serek żółty? :loveu:

Yes :loveu:

Nagroda za to, że zjadł wszystko to co mu podałam w misce i nie wybrzydzał :evil_lol:

Posted

koregra napisał(a):
Ja też nagradzam Cori jak zje jedzonko. Teraz to juz jest tak że jak zje miskę to szczekac zaczyna i pokazuje głową na półkę i chce ciasteczko:evil_lol:

Master często po posiłku wieczornym chce deserek i prowadzi mnie do swojej szufladki z jego ciasteczkami :lol:
A ta czarna małpa nie wie o co chodzi, ale na wszelki wypadek też idzie za Masterem, no i też dostaje ciasteczko :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Mądre te piesy som :loveu:
Fidlak też wie gdzie jest jego półka ze smakołykami :lol:

A ile śmiechu było, jak zrobiłam przemeblowanie w pokoju, i przestawiłam komodę z szufladką na ciasteczka na inną ścianę w pokoju :roflt:
Master przychodził przez jakiś czas prosić o smakołyki w stare miejsce komody :evil_lol:

Posted

http://images25.fotosik.pl/185/493c8e9648d48775.jpg morda piekna i oczyska serce łamiące :loveu:

[quote name='Kasia']
Nagroda za to, że zjadł wszystko to co mu podałam w misce i nie wybrzydzał :evil_lol:

Łukaszek nie chcial mu zjesc?? :evil_lol:

[quote name='madziasto4']A ile śmiechu było, jak zrobiłam przemeblowanie w pokoju, i przestawiłam komodę z szufladką na ciasteczka na inną ścianę w pokoju :roflt:
Master przychodził przez jakiś czas prosić o smakołyki w stare miejsce komody :evil_lol:

Cwinia :evil_lol:

Cze Kasia :loveu:

Posted

Cze Kasia:p
juz niedługo i mam nadzieje że nowy laptop bedzie wiec nie bedzie zwady o komp... Niki gra w simy ja mam spokoj (nie marudzi) ale za to na neta wejsc nie moge..dlatego tak malo tu bywam...ale pogoda za oknem sie robi więc jest nadzieja ze mala bedzie latac po dworze..