Kasia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 koregra napisał(a): A jak cena za psa? Za Fidlaka bydzie 180 zeta. Ile płaciłaś za Corinkę? Quote
Sara_i_Aris Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cześć Kasiu. Fidlak będzie bez rodzynasów jak Aris :megagrin: On jak był młodszy to gwałcił poduszki, miśki, inne psy. Czasami zdarzyło mu się dobrać do nogi brata, ale tak to na ludzi nie naskakiwał. Teraz jest spokój, już mu nie w głowie takie sprawy :lol: Quote
Pegaza Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cze Kasia:p w takim razie czekam na fotke pokoju kompletnego.. oo czyli Fidlak normalny :eviltong: że mu się chce... http://images26.fotosik.pl/150/e3d3b2b0f07ca0fd.jpg te jest słodkie:loveu: Quote
Aga76 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Kasia napisał(a):Za Fidlaka bydzie 180 zeta. Toż to skarb bezcenny :roll: Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Fidlak będzie bez rodzynasów jak Aris :megagrin: On jak był młodszy to gwałcił poduszki, miśki, inne psy. Czasami zdarzyło mu się dobrać do nogi brata, ale tak to na ludzi nie naskakiwał. Teraz jest spokój, już mu nie w głowie takie sprawy :lol: Ten też wszystko gwałci jak mu najdzie ochota. Najgorzej jak zaczyna gałcić ludzi, którzy do nas przychodzą :shake: Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Pegaza napisał(a): Cze Kasia:p w takim razie czekam na fotke pokoju kompletnego.. Cze Dario-Ewo :loveu: Fotki pokoju będą na weekend.... Aga76 napisał(a): Toż to skarb bezcenny :roll: Fidlak tak :loveu: ale jego rodzynki według cennika jakiegoś tam warte są 180 zeta :p Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 koregra napisał(a): My 250 zł :cool1: Sterylizacje sa droższe od kastracji? :roll: Quote
Aga76 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Kasia napisał(a):Sterylizacje sa droższe od kastracji? :roll: Zawsze (niestety) Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Kamilko, Wy byliście w Opolu, prawda? My będziemy w Krapkowicach więc ceny też pewnie będą niższe... Quote
koregra Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Tak to prawda. Ciocia mojego meża sterylizowała sunie w krapkowicach. To chyba już jakiś czas temu i nie wiem ile płaciła. Ma dużą bliznę :cool1: Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 koregra napisał(a): Tak to prawda. Ciocia mojego meża sterylizowała sunie w krapkowicach. To chyba już jakiś czas temu i nie wiem ile płaciła. Ma dużą bliznę :cool1: Możesz dowiedzieć się u którego lekarza? :oops: Quote
koregra Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Postaram się. To ciocia męża ja nie mam do niej telefonu więc jak będe jutro pamiętać to poproszę żeby zadzwonił, bo dziś w pracy jest i bede się widzieć z nim dopiero jutro po mojej pracy. Moja Corinka bedzie miała malusieńką blizne:lol: 2 szwy ;) Quote
Anusia & Alutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Kulwa jego mac i kto o rownouprawnieniu gada? Nawet sterylki w roznych cenach. Fidlak jak pokazuje swojego ykhm :evil_lol: Quote
koregra Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 No to prawda Anusiu. Tak samo z podatkiem za psa wszyscy się śmieją że taki wielki owczarek i mała Cori i tyle samo podatko a kto więcej nabrudzi :cool3: Cori przez miesiąc nie tyle co owczarek za jednym razem :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 koregra napisał(a): Postaram się. To ciocia męża ja nie mam do niej telefonu więc jak będe jutro pamiętać to poproszę żeby zadzwonił, bo dziś w pracy jest i bede się widzieć z nim dopiero jutro po mojej pracy. Bedę Ci bardzo wdzięczna :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Fidlak golas jest fajowski normalnie!! :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Halo dobry bezpączkowe narazie. Quote
koregra Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Witaj Kasiu jeszcze nie pyatałm bo on nadal w pracy :placz: Mam nadzieję że będe pamiętać jak wróci.;) Quote
Magda Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Fidlak jak pokazuje swojego ykhm :evil_lol: Niech świeci póki może:evil_lol: Kasiu jak idzie spalanie kalorii po pączkowaniu?:razz: Ile się zjadło? Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Magda_Miki napisał(a): Kasiu jak idzie spalanie kalorii po pączkowaniu?:razz: Ile się zjadło? Nic nie spalam. W pracy zjadłam pięć a w domku szóstego :loveu: Quote
Magda Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 To jesteś lepsza... ja wcinam dopiero drugiego i chyba na tym zakończe:lol: Zzz...ale bym się teraz chętnie położyła na drzemkę:loveu: Quote
Recommended Posts