Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jejusiu jakcy oni a slodcy razem :loveu: A foty gdzie Łukaszek sie do Fidlaka przybliza to juz calkiem super :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 No nie mogę... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Nie moge :mdleje::mdleje: Oni są the best!! Kasiu zazdroszcze Ci takich chłopaków w domu :loveu: A Łukaszek z Fidlakiem w posłanku .. :evil_lol: Szkoda słów :evil_lol: Quote
Mona4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 To zdjecie jest Boskie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://images23.fotosik.pl/141/2b68db32d14f88da.jpg Ja bym to wlozyla do ramki:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Nie zazdrośćcie ino se zróbcie takiego Łukaszka i już!!! :evil_lol: :loveu: Dobry czwartkowy :p Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kasia napisał(a):Nie zazdrośćcie ino se zróbcie takiego Łukaszka i już!!! :evil_lol: :loveu: Dobry czwartkowy :p Ja już jednego Łukaszka mam - wiecej niet! :shake: Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 tigrunia napisał(a): Ja już jednego Łukaszka mam - wiecej niet! :shake: Ten Twój Łukaszek to to samo co mój Tomek więc ich nie licz :evil_lol: Te małe insze Łukaszki są boskie i takiego se zrób a wtedy ten duży Łukaszek to już nie będzie taki ważny bo ważniejszy będzie ten mniejszy :loveu: Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kasia napisał(a):Ten Twój Łukaszek to to samo co mój Tomek więc ich nie licz :evil_lol: Te małe insze Łukaszki są boskie i takiego se zrób a wtedy ten duży Łukaszek to już nie będzie taki ważny bo ważniejszy będzie ten mniejszy :loveu: Hihi .. to moze zrobimy tak : Ty masz duzego Tomka i małego Łukaszka a ja mam duzego Łukaszka to musze se zrobić małego Tomka :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 tigrunia napisał(a): Hihi .. to moze zrobimy tak : Ty masz duzego Tomka i małego Łukaszka a ja mam duzego Łukaszka to musze se zrobić małego Tomka :evil_lol: To jest wyjście!!! Tak zrób! Mówię Ci, ja mam małego Łukaszka i to On jest najważniejszy a dopiero potem jest ten duży Tomek :p To właśnie Łukaszka kocham ponad życie :loveu: Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kasia napisał(a):To jest wyjście!!! Tak zrób! Mówię Ci, ja mam małego Łukaszka i to On jest najważniejszy a dopiero potem jest ten duży Tomek :p To właśnie Łukaszka kocham ponad życie :loveu: Wierze, wierze ale jednak jeszcze troche z tym Tomeczkiem zaczekam ;) Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Czesc Kasiu bry :loveu: Bry Anuś cześć :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No, dzisiaj tak nie nagadane wiec szybciutko galeryje oblecialam :grins: Zara Madzka wstaje :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 A to Ona ma taką określona porę, taa? :p Czy może telepatycznie wyczuwa, ze trza na galeryje wejść bo reszta już tu siedzi :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kasia napisał(a):A to Ona ma taką określona porę, taa? :p Czy może telepatycznie wyczuwa, ze trza na galeryje wejść bo reszta już tu siedzi :evil_lol: Wczoraj powiedziala, ze dzisiaj wstaje o 10 i ani minuty pozniej... Widze wlasnie jak wstala :cool1: Quote
madziasto4 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Wczoraj powiedziala, ze dzisiaj wstaje o 10 i ani minuty pozniej... Widze wlasnie jak wstala :cool1: Zaspało mi się :grins: Co prawda otworzyłam jedno ok o 10.30, ale se myślę, jak już pół godziny zaspałam, to machnęłam ręką :grins: Quote
Pegaza Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 hej Kasia:p ile fotek ales nas zasypalaś :lol: fajny traktorek to wiosną na pole Łukasz wyjedzie:p fotka w objeciach w łozeczku super:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 madziasto4 napisał(a):Zaspało mi się :grins: Co prawda otworzyłam jedno ok o 10.30, ale se myślę, jak już pół godziny zaspałam, to machnęłam ręką :grins: No nie. Madzka i jej proces myslowy :roflt: Quote
madziasto4 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No nie. Madzka i jej proces myslowy :roflt: No czo? :grins: Quote
Kasia_zg Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ojaaa foty w posłanku sa fantastyczne...a te słodkie oczeta Fidlaka kiedy Łukaszek sie do niego przytula...rozbrajają mnie :) Chłopaków masz rewelacyjnych:loveu: Witaj Kasieńko...:) Quote
Recommended Posts