Kasia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Dobry :lol: Wczoraj nam odbiło i przemalowaliśmy z TZtem pokój :diabloti: na niebiesko se zrobiliśmy, a co!!! Cały dzień i do późnego wieczoru było co robić ale nie chcieliśmy zostawiać sobie nic na dzis. Nawet nawet to wygląda :loveu: Władko nie bój żaby, będizemy razem nadrabiać zaległości bo ja też cos za bardzo czasu nie mam aby tu przesiadywać...a szkoda bo brakuje mi tych galeriowych Cioteczek :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Kasia napisał(a): Sufitu tyz nie będę cały czas oglądać!!! Racja! Trza byc kreatywnym w kazdej materii. Se poogladaj krajobraz za oknem hihi :evil_lol: albo :hmmmm: nic mi nie przychodzi do glowy na chwile obecna :evil_lol: Kasia napisał(a): Co nieładnie Beatko? Po prostu wszystko już wskoczyło na swoje tory, rytm dnia codziennego zachowany - jak się nie chcesz kłócić to nie wychodź za mąż :evil_lol: koregra napisał(a):Święta prawda :evil_lol: Jezuuuu Kamilko TY tez? Ostoja spokoju i klotnie? Cze Kasiu, jestem na biezaco po Tomkowym powrocie. Ino nie napisalas jak Łukaszek i Fidlak zareagowali. Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Już piszę :lol: Fidlak dał swój najlepszy popis skoków i wydawanych dźwięków, które okazywały jego przeogromną radość z powrotu Pana :loveu: Łukaszek natomiast był jakiś zdziwiony...nie wiem czy tym, że tata wrócił bo przecież Go tyle czasu nie było czy tym, że od razu nie poznał kto to :roll: Ale po chwili nie odstępował Go na krok i tak jest do chwili obecnej z czego bardzo się cieszę ponieważ mam okazję sobie troszkę odsapnąc ;) Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Na niebiesko? Toż teraz posłanko Łukaszkowe nie pasuje :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 madziasto4 napisał(a): Na niebiesko? Toż teraz posłanko Łukaszkowe nie pasuje :evil_lol: Co nie pasuje! Pasuje...jak świni siodło :p A tak serio to może być. Ja tam nie przywiązuje wagi do takich rzeczy ale żeby nie było conajmniej dziwnie to dokupiłam od razu dywan taki na panele w kolorach niebieskich :lol: To nie jest dywan na cały pokój ino na środek, taki 1,40x2,00. Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Oj radosc psiakow jest niesamowita. U nas wystarczy ze taty nie ma godzine, jak gdzies jedzie, ubiera sie w ciuchy niepodomowe, jak wroci jest szal Alutki. Nie wiem dlaczego nie dziala to tak amo jak wychodzi w zwyklych ciuchach i kreci sie kolo domu, co niekiedy zajmuje dluzej niz taki wyjazd "wyjsciowy". Fajnie ze mozesz sobie odpoczac, nalezy Ci sie po tak dlugim czasie zajmowania sie malym non stop. A Tatus steskniony, to pewnie zapomnial jak to meczy hihi :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Tatuś stęskniony i to bardzo :lol: Dzisiaj z nim został więc pewnie jak wrócę z pracy juz będzie mniej steskniony bo mały potrafi wymęczyć człowieka i to bardzo :evil_lol: Quote
Mona4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 witam kasiu ja tak tylko na chwilke,bo od znajomej klikam. Wieczorem wejde i ci wszystko napisze a nrazie poczytaj tu http://www.orchidarium.pl/rodzaje/index.html. no i czekam na fotki ,zeby wiedziec jaki to podgatunek:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A co! Niech czuje ze zyje i dziecko ma hihi :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Zdjęcia będą na pewno a ja czekam na Twoje wskazówki ;) Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): A co! Niech czuje ze zyje i dziecko ma hihi :evil_lol: To samo mu powiedziałam jak wychodziłam do pracy i dodałam jeszcze POWODZENIA! :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Kasia napisał(a):To samo mu powiedziałam jak wychodziłam do pracy i dodałam jeszcze POWODZENIA! :evil_lol: Hihi dobrze ze Tomek blondyn, bo przynajmniej siwych wlosow tak widac nie bedzie :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Cześć Kasiu. Teraz trochę odsapniesz od małego :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Hej Kasia:p to poka ino tyn salon niebieski:p Quote
Mona4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Kasia']Zdjęcia będą na pewno a ja czekam na Twoje wskazówki ;) to zaczynamy Temperatura pokojowa czyli niemniej niz 11 i niewiecej 35 st. Podlewac najlepiej woda przegotowana albo destylowana Raz w tygodniu aby substrat byl suchy. najlepiej podlewac tak-Nalac wody do miski albo garnka-wstawic doniego doniczka z storczykiem i zostawic to na godzina,tak aby nasiaknol tyle wody ile potrzebuje. Potem postawic go spowrtotem na parapet..nigdy nemoze miec wody w podstawce,bo zaczna gnic kozenie!! Najlepiej postawic go na oknie wschodnim,albo zachodnim,ale tak zaby slonce go niepoparzylo.nigdy niepolewac woda lisci!!. Jezeli przekwitnie,to sciac lodyge pomiedzy 3 a 4 oczkiem,i pozostawic ,w tym miejscu powinien wypuscic nastepna lodyge z pakami.Ponownie zakwitnie po 6 mcach. Najwazniejsze!! storczyk niemoze stac w miejscu gdzie sa przeciagi! najlepiej w takim miejscu gdzie malo sie okno otwiera. a teraz czekam na zjecie bo chca widziec to cudo:loveu::loveu::loveu: A ja mam znowu nowy , phalaenopsis cytrynowy odm Amabilisi:loveu: Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Wiem jak podlewać ale nie za bardzo kumam z tymi ścięciami między oczkami ale to spokojnie bo póki co to on kwitnie :lol: Jak wyschnie to wtedy będę sie tym martwić. Moniko powiedz mi jeszcze czy mam go przesadzać do innej doniczki i ziemi czy zostawić w tej, w której kupiłam go? Postawiłam go na parapecie ale nie wiem czy to okno wschodnie czy zachodnie :roll: Na pewno bardzo słoneczne!!! Dzięki bardzo za wskazówki :loveu: Fotki będą jutro!!! Quote
Mona4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Bron boze go nieprzesadzaj:shake: bo zaraz uschnie on w takim podlozu z kory sosnowej i torfie z wloknem kokosowego moze byc 2 lata,potem tylko mu to wymienisz na nowe a stare kozenie usuniesz.One rosna w takim czyms nie w ziemi. A to moj nowy nabytek Quote
Magda Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Hej Kasiu! Pokazuj szybciutko pokoik i storczyka:cool3: Nie martw się ja też jeszcze nie wiem o co chodzi z tymi oczkami:lol: Na razie podziwiam, a mama podlewa. Quote
Mona4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 To sa wlasnie oczka:lol: na lodydze widac widoczne zgrubienia,to sa oczka:lol: i gdy przekwitne scina sie lodyge do drugiego oczka,a wtedy wypusci boczna lodyge i znowu kwitnie pol roku:loveu: Quote
koregra Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Racja! Jezuuuu Kamilko TY tez? Ostoja spokoju i klotnie? . Anusiu chyba mnie z kimś mylisz :eviltong: Kasieńko witaj :loveu: Ja też chce takie katki juz zbieram stronki na ich temat. Na nowe mieszkanko może sobie kupie bo tu nie mam gdzie trzymać;) Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A ja patrzyłam na kwiatki owe w Ikei będąc , ale czemu ja ich nie kupiłam .. :hmmmm: Już wiem! Bo kwiatki mają tam juz niedaleko kas i juz za duzo w torbie mialam.. Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dobry Kasienko .. jedyny ranny ptaszku tu :) Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 tigrunia napisał(a): Dobry Kasienko .. jedyny ranny ptaszku tu :) Bo my jedyne kobiety pracujące jesteśmy a reszta to obiboki :p Quote
Recommended Posts