Kasia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 madziasto4 napisał(a): Znalazłam Marka-Adama:evil_lol: W dużej mierze dzięki Anusiowej wskazówce dodania R po pierwszej literze nazwiska :roflt: A jaka jest ta pierwsza litera? I jaka miejscowość...? Ja kurna nie wiem jak Wy to robicie :placz: Quote
madziasto4 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kasia napisał(a):A jaka jest ta pierwsza litera? I jaka miejscowość...? Ja kurna nie wiem jak Wy to robicie :placz: Miejscowość taka jak Darii-Ewy, imię znasz, a nazwisko z możliwością dodania R po pierwszej literze jest tylko jedno :evil_lol: Od razu Ci się rzuci w oczy :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Jak tylko będzie dostęp to od razu próbuję :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 O matko, on jest niemożliwy:evil_lol: Jak idą poszukiwania Marka-Adama Kasiu? :lol: Quote
Kasia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Dopiero teraz tam wlizłam bo wcześniej nie dało rady, jakieś prace przeprowadzali... I już poszukuję! Quote
Kasia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Ma tam zdjęcie ten Marek-Adam czy nie? Quote
Kasia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Już znalazłam!!! Wskazówka dobra :evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cze wam nie wiem o co wam biega z tą pierwszą literką r ale mnie nie smieszy nazwisko Oraza no nie wiem o co wam kuma z tym:razz: aha i jesteście nie fer ja wam nie robie takich tajemnic jak Wy no chyba ze chodzi wam o to ze wyjdzie orgaza i Anusi sie to kojarzy z orgazmem ale wierzcie mi mi sie to Nigdy w ten sposob nie kojarzylo a nosze je 9,5 roku. Quote
madziasto4 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Pegaza napisał(a):Cze wam nie wiem o co wam biega z tą pierwszą literką r ale mnie nie smieszy nazwisko Oraza no nie wiem o co wam kuma z tym:razz: aha i jesteście nie fer ja wam nie robie takich tajemnic jak Wy Mnie Oraza też nie śmieszy :cool1: Ależ Dario, jakie tajemnice?? :grins: Quote
madziasto4 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Pegaza napisał(a):Cze wam nie wiem o co wam biega z tą pierwszą literką r ale mnie nie smieszy nazwisko Oraza no nie wiem o co wam kuma z tym:razz: aha i jesteście nie fer ja wam nie robie takich tajemnic jak Wy no chyba ze chodzi wam o to ze wyjdzie orgaza i Anusi sie to kojarzy z orgazmem ale wierzcie mi mi sie to Nigdy w ten sposob nie kojarzylo a nosze je 9,5 roku. Gdzież Twe poczucie humoru Dario?;) Quote
binkaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cześć Kasiu;) Fidlastowe zwisy - boskie:loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Madzia me poczucie humoru zabrała mi Tesciowa dobra koniec tematu dogo muli muli muli..... Quote
binkaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 A on znowu zwisa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Cześć jak czoło :grins: Cieszę się, że pozycja 'Na Fidlaka' staje się wszechznana i kontynuowana :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 My się witamy tak Taka pogoda u nas jest.... Quote
Pegaza Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cze Fidlasta nie tylko u Ciebie nie tylko:razz: pozdrawiam:p Quote
Anusia & Alutka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ojej Dario-Ewo to nie tak! Ja sie w zadnym wypadku nie smieje, ale przepraszam jezeli czyms Cie urazilam :( Quote
Recommended Posts