koregra Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cześć Kasiu Fidelek wywala brzusio do góry już mu lepiej ? Pozdrawiamy cieplusio:p Quote
Pegaza Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cze Kasiu:p pozdrowionka i dużo zdrówka dla Fidlaka:loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Hej Kasieńko :) Cudownie widzieć takiego powyginanego Fidleczka w paragrafy....niech on już wraca do zdrówczeka :loveu: Pozdrawiam Quote
Kasia Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Święta święta i po świętach...:p Fajnie ma ten kto ma jutro wolne.... Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Kasia napisał(a): Fajnie ma ten kto ma jutro wolne.... Ja jestem tym kimś:loveu: Piękna ta jego fryzurka :loveu: Quote
Kasia Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Zazdraszczam Ci!!!!! Od dzisiaj Fidlak jest na antybiotykach tabletkowych - kurna i mam problem z podawaniem ich :shake: On jest tak cwany, że jak mu nie wcisnę na chamca do gardła to inaczej nie da rady...nawet z wielkiego kawałka żółtego sera potrafi wypluć maleńką tableteczkę :p Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Może pokrusz i zmieszaj mu z posiłkiem? Quote
koregra Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witam Ja kruszyłam i zawijałam w wędlinkę Quote
Anusia & Alutka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Kruszylam tyz i dawalam do posilku w postaci ryzu i mieska :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 PositiveThought napisał(a):ja też mam :p dużo zdrówka dla Fidlaka, a dla pańci - cierpliwości! Jeny ATka so masz? Wez Ty dziewczyno cytuj no! Udziela mi sie mania, ktora ma madziasto4 Dobry Fidlaki :loveu: Quote
Jagoda1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Pozdrawiamy, życzymy zdrowia Fidelkowi i Rodzinie...:lol: Z podawaniem leków zawsze jest problem, trzeba jakies fortele wymyslać...;) Quote
Kasia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Cześć i dzięki :loveu: Wszystkim razem i każdemu z osobna!!!!! Quote
Guffi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cześć!!! Jak mnie tu dawno nie było:shake: Zmieniłaś nick, czy mi się wydaje:crazyeye:? Quote
madziasto4 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jeny ATka so masz? Wez Ty dziewczyno cytuj no! Udziela mi sie mania, ktora ma madziasto4 To nie mania, tylko normalna reakcja na nienormalne niecytowanie... Dzień doberek Fidlaczki:multi: Quote
Kasia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 To Atkowe niecytowanie też mnie czasami rozpierdziela...se klina wbijam o co Jej może chodzić w danym momencie :roll: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja to się jeszcze goopia cofałam kiedyś kilka stron wstecz, żeby wiedzieć o czym ona pisze..Ale koniec z tym! Żądam cytatów! :diabloti: Moje słoneczko śliczne:loveu: On ma taki słodki ten pysiaczek, że..:loveu: Quote
Kasia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Haha, też się cofałam czasami aby zajarzyć o co chodzi :evil_lol: Teraz już nie i nawet ze 2 razy udało mi się zaczaić o co biega.... Quote
madziasto4 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Kasia napisał(a):Haha, też się cofałam czasami aby zajarzyć o co chodzi :evil_lol: Teraz już nie i nawet ze 2 razy udało mi się zaczaić o co biega.... Ale ile to energii człowiek traci do intensywnego przypominania sobie postów sprzed kilku stron:mad: Quote
Guffi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Fotówki:multi: Znowu Go ostrzygłaś:crazyeye:? No tak, pewnie już 3 razy od czasu, kiedy mnie nie było:evil_lol: Quote
Recommended Posts