Pegaza Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Cze Kasiu :loveu: teraz jak wiecie gdzie tkwi przyczyna szybciej go wyleczycie, trzymam kciuki, pzr ciepło a dla pozostałych cześć :p i sorki że nie mam czasu na wasze galerie ale ponadrabiam.... Quote
Kasia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Jagódko lekarz powiedział mi, że może to być zatrucie, może to być jakis paskudny wirus bo podwyższone leukocyty są nawet podczas przeziębienia. Pytał się mnie czy Fidlak miał jakieś kleszcze ale tu akurat mogę być spokojna. W tym roku nie miał ani jednego. Moze to być równie dobrze coś o wiele poważniejszego. Wątroba, jakis inny narząd który nie pracuje tak jak powinien... Gdy zapytałam Go o białaczkę to powiedział: Spokojnie, teraz proszę być dobrej myśli.:-( Jeśli antybiotyki, które teraz bierze (a są to dawki końskie) nie pomogą i powtórzony wynik będzie taki sam to wtedy nie wiem co będzie...zdjęcia, prześwietlenia, operacja...:shake: Quote
Aga76 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Cze Kasiu, zostajemy przy paskudnym wirusie albo zatruciu i koniec, kropka. :calus: Quote
Kasia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Witaj Aguś :loveu: Staram się odganiać czarne myśli ale widziałam, że lekarz nie wszytsko mi mówi. Widziałam po jego minie jak spisywał wyniki, że coś jest nie tak.... Nie wiem co mam myśleć. Quote
Aga76 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Nie myśleć - poczekać na drugie badanie i nowe wyniki. Quote
Anusia & Alutka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 I znowu czyms nakarmilas Fidlaka! Nieladnie Kasiu :shake: Biedny, zatruty Fidlas :calus: Dobry dzien! Quote
Kasia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Oby to było tylko zatrucie!!!!! Cze Anuśka :loveu: Quote
Aga76 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kasia napisał(a):Oby to było tylko zatrucie!!!!! Cze Anuśka :loveu: Dokładnie !!! Tak teraz myślimy i KONIEC :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kasia napisał(a):Jagódko lekarz powiedział mi, że może to być zatrucie, może to być jakis paskudny wirus bo podwyższone leukocyty są nawet podczas przeziębienia. Pytał się mnie czy Fidlak miał jakieś kleszcze ale tu akurat mogę być spokojna. W tym roku nie miał ani jednego. Moze to być równie dobrze coś o wiele poważniejszego. Wątroba, jakis inny narząd który nie pracuje tak jak powinien... Gdy zapytałam Go o białaczkę to powiedział: Spokojnie, teraz proszę być dobrej myśli.:-( Jeśli antybiotyki, które teraz bierze (a są to dawki końskie) nie pomogą i powtórzony wynik będzie taki sam to wtedy nie wiem co będzie...zdjęcia, prześwietlenia, operacja...:shake: Kasiu, moja Korusia, a ma ponad 12 lat i jest ze schroniska, miała zupełnie podobne objawy. Do wirusowego zapalenia przewodu pokarmowego doszło lekkie przeziębienie. Po pierwszej kroplówce z "dodatkami" poczuła się odrazu lepiej. Badania krwi miała kilkanaście dni wcześniej i nie było sensu powtarzać. Prześwietlenie wykazało minimalne podrażnienie żołądka. Wierzę, że u Fidelek zwalczy wszystko, bo jest młodziutki, dobrze odżywiony, zadbany. Trzymaj się...:calus: Quote
Kasia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Tylko że u Fidlaka te objawy się nie utrzymuja cały czas - on jednego dnia leży, wymiotuje, nie je i nie pije a następnego dnia jak nowo narodzony sie zachowuje. To samo jest po zastrzykach - dzień, dwa jest OK i znów powtórka. I to najbardziej niepokoi lekarza, te nawroty nagłe właśnie. Bo owszem, dostanie specyfika przeciw wymiotnego i dwa dni nie wymiotuje a na dzień trzeci znów się zaczyna :shake: I nikt nie wie co jest przyczyną tego! Quote
Jagoda1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 A może skonsultować wyniki z innym Wet.? Quote
Kasia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Jeśli w piątek nie dowiem się nic nowego i konkretnego to tak zrobię. ;) Quote
Jagoda1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kasia napisał(a):Jeśli w piątek nie dowiem się nic nowego i konkretnego to tak zrobię. ;) Może powinien dać kroplówke, nawodnić, plus witaminy, plus leki, tak zazwyczaj się robi. Organizm szybciej przyjmuje, oczyszcza się... Przepraszam, to nie jest wymądrzanie, ale doświadczenie...;) Quote
Kasia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Dziś znów idę z Fidlem do niego po kolejną porcje antybiotyku więc zapytam o konkrety. Quote
Anusia & Alutka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Aga76 napisał(a):Dokładnie !!! Tak teraz myślimy i KONIEC :evil_lol: Dokladnie, koniec. Wystarczajaco meczace jest to ze myslimy :mdleje: Quote
Kasia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Kuniec kuńców :p Nie mdlej Kobieto bo nie zdołam Cię ocucić :evil_lol: Quote
koregra Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kasiu trzymam za was mocno kciuki. Wiem co przechodzicie bo miałam to samo z Corinka cały czas wymiotowała poprawiło się na dzień a na drugi znów to samo było. Na szczęście teraz jest już wszystko ok i tak samo bedzie z Fidelkiem. Czekamy na wieści Quote
Pegaza Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Cze Kasia:p mam nadzieje że dzis juz dobrze? musi byc dobrze buziole Quote
Kasia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Łukaszek ze swoją ulubiona zabawką :p Quote
Jagoda1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Śliczne te Twoje Blondaski:loveu::loveu::loveu:! Quote
Pegaza Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kasia jaki Fidelek ma smutne oczy:-( a ten fotel to czyj:eviltong: Fidla czy Łukasza? ja Ci mówie to będzie mistrz fryzjerstwa:p Quote
madziasto4 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Fidlak nie podkrada Łukaszkowi zabawek z podłogi? Raaaany, Toro toby połowę zawlókł gdzieś i obrabiał :roll: Quote
Kasia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Śliczne te Twoje Blondaski:loveu::loveu::loveu:! Dziekuję :loveu: Pegaza napisał(a): Kasia jaki Fidelek ma smutne oczy:-( a ten fotel to czyj:eviltong: Fidla czy Łukasza? On jest cały czas na lekach, jest osłabiony i ogólnie taki nieswój... To fotel Łukaszka ale jeden drugiego z niego zgania byle tylko w nim usiąść :evil_lol: madziasto4 napisał(a): Fidlak nie podkrada Łukaszkowi zabawek z podłogi? Raaaany, Toro toby połowę zawlókł gdzieś i obrabiał :roll: Podkrada, a jak :lol: Nie ma zabawki, na której by nie było śladów po zębach Fidlaka :p Pluszaki wszystkie obślinione non stop, zabawki plastikowe mają małe dziurki po Jego zębach a książeczki kolorowe mają poogryzane wszystkie kanty. Quote
madziasto4 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kasia napisał(a): Podkrada, a jak :lol: Nie ma zabawki, na której by nie było śladów po zębach Fidlaka :p Pluszaki wszystkie obślinione non stop, zabawki plastikowe mają małe dziurki po Jego zębach a książeczki kolorowe mają poogryzane wszystkie kanty. Widzę, że kong przekazany dla Łukaszka? :evil_lol: Quote
Recommended Posts