Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 No wlasnie. Mię sie sciagac nie chce, musze kolege poprosic zeby mi nagral... Quote
Pegaza Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Wpadłam na chwile ii co ja widze Wy smakujecie w piwku a ja lody z ajerkononiakiem zjadłam:lol: aa Marek-Adam pyta o Anusie skłamałam że Cie nie ma:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Pegaza napisał(a): aa Marek-Adam pyta o Anusie skłamałam że Cie nie ma:evil_lol: Oj Dario, marny Twój los po tym widzę :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Pegaza napisał(a): aa Marek-Adam pyta o Anusie skłamałam że Cie nie ma:evil_lol: Hyyyyyyyyyy!! Ćwinia :obrazic: Quote
Pegaza Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 oj tam bo by mnie wywalil z tego fotela a tak ja siedze a on patrzy na tv:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Hyyyyyyyyyy!! Ćwinia :obrazic: Ty uważaj z tym hyyyyyyyyyy, bo się raz kiedy zapowietrzysz :eviltong: Quote
Kasia Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Już jezdem. Odcinek trwa ino 40 minutów...:placz: Dario kłamstwo ma krótkie nogi. Nie igraj sobie z Anusią. Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 fidelek2 napisał(a):Już jezdem. Odcinek trwa ino 40 minutów...:placz: Dario kłamstwo ma krótkie nogi. Nie igraj sobie z Anusią. Oj buuu czemu tak krotko???? Wlasnie Dario-Ewo. Nie igraj se :mad: Quote
Kasia Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 40 minutów bo bez reklam :grins: Mi też zamula :angryy: Quote
Mona4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Umnie to samo,chodzi jak mul:angryy: kobitki wiecie ze umnie nawsi, pada descz z sniegiem:-o:-o:-o:-o normalnie brela sobie przetarlam bo myslalam ze zle widze. Quote
Pegaza Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 hahaha musze sprawdzić w oknie w końcu ta wieś niedaleko mojej wsi jest;) a tak na poważnie ide się myc i lulu... Quote
Kasia Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Nie przecieraj breli bo zapowiadali wiec zwidów nie masz :p Quote
Mona4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Pegaza napisał(a):hahaha musze sprawdzić w oknie w końcu ta wieś niedaleko mojej wsi jest;) a tak na poważnie ide się myc i lulu... pegaza uciebie to miasto:lol:a umnie normalna wies,do okola lasy i dzicz. fidelek2 napisał(a):Nie przecieraj breli bo zapowiadali wiec zwidów nie masz :p tos mnie pocieszyla,bo ja juz myslalam ze to po tym piwie:evil_lol: Quote
Kasia Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Ja już drugie piję ale na razie jeszcze widzę i nic nie przecieram....na razie :evil_lol: Quote
Mona4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ja mam jedno i to jescze grzane z przyprawami:eviltong: zeby resztki grypy wygonic. Quote
Kasia Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 U mnie to zawsze tak, że po jednym przychodzi smak na drugie...:roll: Ale po drugim to mi się włącza śpikadełko... Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A ja mialam warke pstrąg z soczkiem :grins: Quote
Kasia Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Warkę lubiem ino że zwykłą. Pstrąga nie bardzo bo za słodki... Dziś piłam jednak żubra, zimnego prosto z lodówki i jako, ze już kończę 2 sztukę idem spikać :grins: dobranoc :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Pegaza']a ja lece ...do zobaczenia... Nie to zebym Cie ignorowala... [quote name='fidelek2']Warkę lubiem ino że zwykłą. Pstrąga nie bardzo bo za słodki... Dziś piłam jednak żubra, zimnego prosto z lodówki i jako, ze już kończę 2 sztukę idem spikać :grins: dobranoc :loveu: Zwyklej niet. Pstrag pyszny :loveu: Z soczkiem na dodatek. Ale drugiego to bym juz nie zmeczyla... Dobranoc :loveu: Quote
Mona4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Pegaza']a ja lece ...do zobaczenia... Ja tez uciekam,tylko ze nie wyrka a do piepierow:-(,znowu mam roboty ,mnustwo:mad: jak ja to lubie:angryy: Quote
WinterGirl Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 a my podnosimy rolety i wpuszczamy promienie słonka witamy się... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD Quote
Recommended Posts