Guffi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Lepiej wyglądał w starej fyzurce:placz::diabloti: Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Zdjęcia Maluchów ludzkiego i psiego rewelacyjne...:lol: Quote
madziasto4 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cześć Kasiu Uwielbiam oglądać wspólne zdjęcia Fidlaka i Łukaszka :loveu: Chyba są ze sobą zżyci, nie? Dwaj kumple od zabaw ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Wow co ja widzę, Fidlaś był u fryzjera :loveu: Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witaj :loveu: piękne kolorowe fotki Fidla i Łukaszka:loveu: a pilnuje tej łyżki :lol: http://img62.imageshack.us/img62/264/tn11xs1.jpg Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Yorkie'] Cześć Kasiu! To Fidelek ma odwagę, Aris przed wodą ucieka gdzie pieprz rośnie :evil_lol: Kiedy na dworzu pada, nie chce nawet wychylić czubka nosa zza drzwi, za kąpielami też nie przepada, ale wie, że to konieczność i siedzi grzecznie, tylko że z podkulonym ogonkiem. Odpoczynek po zasłużonym zwycięstwie. Bohater też musi od czasu do czasu sobie pośpiochać :sleep2: Witaj Saruś!! Fidlak to ewenement - dla Niego nie ma nic strasznego :lol: [quote name='Guffi'] Lepiej wyglądał w starej fyzurce:placz::diabloti: Tia...dziadek mróz brodacz :diabloti: Miałaś sie wtedy z czego śmiechać, co nie? :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka'] Zdjęcia Maluchów ludzkiego i psiego rewelacyjne...:lol: Dziękujemy Jagódko :loveu: [quote name='madziasto4'] Cześć Kasiu Uwielbiam oglądać wspólne zdjęcia Fidlaka i Łukaszka :loveu: Chyba są ze sobą zżyci, nie? Dwaj kumple od zabaw ;) Hej Madziu! Zżyci nie zżyci - w każdym bądź razie bardzo sie kochają :loveu: Fidel to niby ucieka od Łukaszka ale za chwilę i tak z powrotem jest koło Niego :lol: Uwielbiają się razem bawić!!! [quote name=':: FiGa ::'] Wow co ja widzę, Fidlaś był u fryzjera :loveu: A Pańcia idzie dzisiaj :p [quote name='Pegaza'] Witaj :loveu: piękne kolorowe fotki Fidla i Łukaszka:loveu: a pilnuje tej łyżki :lol: http://img62.imageshack.us/img62/264/tn11xs1.jpg Co Jego to Jego :p Zwyciężył to teraz pilnuje swego dobytku :lol: Quote
Aga76 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cześć Kasiu, wiem, że piątek to nie to samo co cudny poniedziałek, ale pozdrawiam bardzo cieplutko i życzę udanego dzionka. Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cze Kasik:loveu: to mam nadzieje że fotka będzie prosto od fryzjera:eviltong: pozdrawiam:p Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Kasik:loveu: to mam nadzieje że fotka będzie prosto od fryzjera:eviltong: pozdrawiam:pJa także mam taką nadzieję :cool3: Quote
Guffi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 fidelek2 napisał(a): Tia...dziadek mróz brodacz :diabloti: Miałaś sie wtedy z czego śmiechać, co nie? :evil_lol: A żebyś wiedziała! :obrazic: Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Zamiast obfryzjerowanej Pańci będzie Fidlasty czatujący pod drzwiami łazienki na swojego Pana, który sekundę wcześniej rzekł do Niego: Idziemy na dwór? Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Fidlaś cierpliwie i nieustępliwie pilnuje tych drzwi :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Tia...Pan wyszedł z Fidlem, przyprowadził Go i ponownie wyszedł na piwo z kumplami a Fidel dalej stoi pod drzwiami, tym razem wejściowymi, i czeka na swojego Pana....:p Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :lol: dobre chyba Fidel też chciał iść na piwo:evil_lol: Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 z Pańciem wszędzie :p szkoda tylko, że Pan Go nie zabrał..... Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 A mówiłam mu...:mad: Ale nic to, jutro będzie kara - nie dostanie obiadu :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Taa porcje obiadu w nagrode przydziel Fidlowi:evil_lol: a u nas znów moje by za mną w ogień wskoczyły:p Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 jak jest TZ to ja dla Fidla niestety ale nie istnieję...:shake: a z podwójnej porcji obiadu to sie psiur na pewno ucieszy :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 kurcze zaczynam o jedzeniu myślec:mad: a chleba juz nie ma więc nie mam czym oszukać głodu:roll: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 fidelek2 napisał(a):A mówiłam mu...:mad: Ale nic to, jutro będzie kara - nie dostanie obiadu :evil_lol:I nastepnym razem będzie napewno pamiętał :mad: Quote
Guffi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 http://img63.imageshack.us/img63/6326/tn3nc8.jpg :roflt: Brodacz, brodacz:turn-l::megagrin: Naprawdę tu tak wyszedł:roflt: Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 http://img146.imageshack.us/img146/2228/tn4bt6.jpg Śliczna z niego psinka :loveu: Quote
Recommended Posts