Pegaza Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witaj:p mam nadzieje że nikt w tym momencie w drzwi nie wchodził:roll: może teletubisie:eviltong: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 :loveu: brzuszki Stallone wykonuje!:loveu: Quote
Kasia Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki i miłe słowa :loveu: :loveu: witamy się słonecznie i wtorkowo... i ubolewamy nad tym, że poniedziałek już minął...przemknął tak szybciutko że nawet nie zdążyłam się nim nacieszyć :placz: Beatka to przynajmniej swój galowy mundurek założyła...:wink: Quote
Alka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='fidelek2'] i ubolewamy nad tym, że poniedziałek już minął...przemknął tak szybciutko że nawet nie zdążyłam się nim nacieszyć :placz: [/quote] a u nas poniedziałek zakończył się niespodziewaną imprezką :razz:.... do teraz mam ból głowy...:evil_lol::evil_lol: sąsiedzi zostali dziadkami i trza to było uczcić :multi::multi: a dziś mam masę roboty, pomalutku zaczynam przygotowania na przyjazd córci:multi::multi::multi: Quote
Kasia_zg Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Kasieńko!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Zostawiam grące buziaczki na umilenie dzionka [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I mocne tulaski dla Fidelka[/FONT] Quote
Kasia Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Takie kózki spotkaliśmy na dzisiejszym spacerku :lol: Quote
Kasia Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='PositiveThought'] naprawdę ładne zdjęcia robi ten Twój aparat. piękny portret, taki letni :loveu: i to spojrzenie Fidlastego... a kózki, niezłe, to u was normalne? :lol: [/quote] dzięki :loveu: niby nie bo to miasteczko jest ale kilka gospodarstw również więc i takie zwierzaczki sie trafią :lol: te kózki to są jedyne jakie widziałam w Krapkowicach, można jeszcze spotkać taka jedną krówkę i dwa koniki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 :mdleje: Fidlak! Twój pysio jest niesamowity.... I te kolory..... WSPANIAŁE zdjęcie :modla: Quote
Kasia Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Och...Ach...chwalcie jeszcze :evil_lol: Super, że sie podobuje :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witaj Kasiu! [quote name='fidelek2'] Na co Fidelek się tak zaptrzył? [quote name='fidelek2'] Och... Ach... spadła z krzesła :mdleje: Cudne zdjęcie, zakochałam się w tym uroczym pysiu :loveu: [quote name='fidelek2'] O, kózki :multi: Kiedy ja je ostatnio widziałam? Jakieś 6 lat temu. W drodze powrotnej z wakacji, zatrzymaliśmy się w jakieś gospodzie i karmiłam je trawą. Potem przegoniło mnie stado gęsi... mam do nich uraz. Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 haha kara jeszcze trwa widzę :evil_lol: (obróżka :lol: ) Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 PositiveThought napisał(a): cześć Kasiu, co tam u Was? :loveu: patrz, jak już blisko do weekendu... cześć :loveu: po staremu... a im bliżej weekendu tym bliżej poniedziałku :loveu: Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 generalnie tak...teraz już sprzątam po całym dniu :p zbieram to o co się potykam ... nie martw się - 2 miechy szybko zlecą i znowu pokochasz poniedziałki ...być moze nawet bardziej nie teraz je kochałaś :loveu: Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 cześć Karola :lol: jeszcze krówkę widziałam ale baterie mi padły i zdjecia nie zrobiłam...:p Quote
Guffi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Karola :lol: jeszcze krówkę widziałam ale baterie mi padły i zdjecia nie zrobiłam...:p Kurcze, gdybym wiedziała gdzie ja to miałam... kiedyś jeszcze moim dawnym hp zrobiłam zdjęcie stada krów(chyba z 50:crazyeye:), które nagle ni stąd, ni z owąt przyszły na nieogrodzoną działkę sąsiadów i wyjadły im całą trawę:evil_lol: Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 PositiveThought napisał(a): miłego sprzątania, ja bym je robiła nogą :p a ty myślisz, że ja sie schylam? rano i tak będzie powtórka więc wszystko w kąt pokoju poszło...:p Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Guffi napisał(a): Kurcze, gdybym wiedziała gdzie ja to miałam... kiedyś jeszcze moim dawnym hp zrobiłam zdjęcie stada krów(chyba z 50:crazyeye:), które nagle ni stąd, ni z owąt przyszły na nieogrodzoną działkę sąsiadów i wyjadły im całą trawę:evil_lol: sie musieli troszke zdziwić Ci sądziedzi jak zauważyli brak trawy...:evil_lol: Quote
Guffi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 fidelek2 napisał(a):sie musieli troszke zdziwić Ci sądziedzi jak zauważyli brak trawy...:evil_lol: Hehe, akurat wtedy byli na działce:p, a szkoda, bo chciałabym widzieć ich minę:evil_lol: Wszyscy tacy wystraszeni patrzyli z balkonów, ale było widowisko:evil_lol: A potem przyjechali po te krowy traktorem:shake: Quote
Guffi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hihi:roflt: Nie "przejechali krowy", a przyjechali po nie:roflt: I odprowadzili spowrotem na pole, które mogły obskubywać:p Quote
Kasia_zg Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witaj Kasieńko:) Fajniusi mileliście wczoraj spacerek i te zdjecia sa tak cudne :) A Fidelekiem jak zwykle jestem zachwycona słodziutki pysiolek z jezorkiem...cudny Ojejciu jak ja dawno nie widziałam takiego stadka kóz pozazdroscic takiego widoku :) Hihihi Kasiu masz niezłą metode sprzatania wezme chyba z Ciebie przykład i tez w kacik podgarne zabawki Matrxia przecież i tak jutro znowu je porozciaga po całym domu hihi:) Pozdrowionka dla Was gorące buzial w czarny nochalek dla Fidlastego i tulaski dla Was :) Quote
Recommended Posts