Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki i miłe słowa :loveu: :loveu:

witamy się słonecznie i wtorkowo...

i ubolewamy nad tym, że poniedziałek już minął...przemknął tak szybciutko że nawet nie zdążyłam się nim nacieszyć :placz: Beatka to przynajmniej swój galowy mundurek założyła...:wink:

Posted

[quote name='fidelek2']

i ubolewamy nad tym, że poniedziałek już minął...przemknął tak szybciutko że nawet nie zdążyłam się nim nacieszyć :placz: [/quote]
a u nas poniedziałek zakończył się niespodziewaną imprezką :razz:.... do teraz mam ból głowy...:evil_lol::evil_lol: sąsiedzi zostali dziadkami i trza to było uczcić :multi::multi:

a dziś mam masę roboty, pomalutku zaczynam przygotowania na przyjazd córci:multi::multi::multi:

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Kasieńko!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Zostawiam grące buziaczki na umilenie dzionka [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]I mocne tulaski dla Fidelka[/FONT]

Posted

[quote name='PositiveThought']
naprawdę ładne zdjęcia robi ten Twój aparat. piękny portret, taki letni :loveu:
i to spojrzenie Fidlastego...

a kózki, niezłe, to u was normalne? :lol:
[/quote]

dzięki :loveu:

niby nie bo to miasteczko jest ale kilka gospodarstw również więc i takie zwierzaczki sie trafią :lol:
te kózki to są jedyne jakie widziałam w Krapkowicach, można jeszcze spotkać taka jedną krówkę i dwa koniki :loveu:

Posted

Witaj Kasiu!

[quote name='fidelek2']

Na co Fidelek się tak zaptrzył?

[quote name='fidelek2']

Och... Ach... spadła z krzesła :mdleje: Cudne zdjęcie, zakochałam się w tym uroczym pysiu :loveu:

[quote name='fidelek2']

O, kózki :multi: Kiedy ja je ostatnio widziałam? Jakieś 6 lat temu. W drodze powrotnej z wakacji, zatrzymaliśmy się w jakieś gospodzie i karmiłam je trawą. Potem przegoniło mnie stado gęsi... mam do nich uraz.

Posted

PositiveThought napisał(a):

cześć Kasiu, co tam u Was? :loveu:

patrz, jak już blisko do weekendu...

cześć :loveu: po staremu...

a im bliżej weekendu tym bliżej poniedziałku :loveu:

Posted

generalnie tak...teraz już sprzątam po całym dniu :p zbieram to o co się potykam ...

nie martw się - 2 miechy szybko zlecą i znowu pokochasz poniedziałki ...być moze nawet bardziej nie teraz je kochałaś :loveu:

Posted

fidelek2 napisał(a):
cześć Karola :lol:

jeszcze krówkę widziałam ale baterie mi padły i zdjecia nie zrobiłam...:p

Kurcze, gdybym wiedziała gdzie ja to miałam... kiedyś jeszcze moim dawnym hp zrobiłam zdjęcie stada krów(chyba z 50:crazyeye:), które nagle ni stąd, ni z owąt przyszły na nieogrodzoną działkę sąsiadów i wyjadły im całą trawę:evil_lol:

Posted

PositiveThought napisał(a):

miłego sprzątania, ja bym je robiła nogą :p

a ty myślisz, że ja sie schylam?
rano i tak będzie powtórka więc wszystko w kąt pokoju poszło...:p

Posted

Guffi napisał(a):

Kurcze, gdybym wiedziała gdzie ja to miałam... kiedyś jeszcze moim dawnym hp zrobiłam zdjęcie stada krów(chyba z 50:crazyeye:), które nagle ni stąd, ni z owąt przyszły na nieogrodzoną działkę sąsiadów i wyjadły im całą trawę:evil_lol:

sie musieli troszke zdziwić Ci sądziedzi jak zauważyli brak trawy...:evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
sie musieli troszke zdziwić Ci sądziedzi jak zauważyli brak trawy...:evil_lol:

Hehe, akurat wtedy byli na działce:p, a szkoda, bo chciałabym widzieć ich minę:evil_lol:
Wszyscy tacy wystraszeni patrzyli z balkonów, ale było widowisko:evil_lol:
A potem przyjechali po te krowy traktorem:shake:

Posted

Witaj Kasieńko:)
Fajniusi mileliście wczoraj spacerek i te zdjecia sa tak cudne :)
A Fidelekiem jak zwykle jestem zachwycona słodziutki pysiolek z jezorkiem...cudny

Ojejciu jak ja dawno nie widziałam takiego stadka kóz pozazdroscic takiego widoku :)
Hihihi Kasiu masz niezłą metode sprzatania wezme chyba z Ciebie przykład i tez w kacik podgarne zabawki Matrxia przecież i tak jutro znowu je porozciaga po całym domu hihi:)
Pozdrowionka dla Was gorące buzial w czarny nochalek dla Fidlastego i tulaski dla Was :)