Aga76 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Georgia]Zdjęcie języczka - pierwsza klasa i to uszate również rewelacja[/FONT] :sweetCyb: Quote
Kasia Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Z tym językiem to się trochę namęczyłam...chiba ze 30 zdjęć zrobiaąm zanim wyszło TO COŚ :diabloti: Quote
Aga76 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='fidelek2']Z tym językiem to się trochę namęczyłam...chiba ze 30 zdjęć zrobiaąm zanim wyszło TO COŚ :diabloti: [FONT=Georgia]Ale jak już wyszło... to Mega Różowa Bomba [/FONT] Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witajcie Fidelkowe:multi: przyciagnal mnie tu jakze piekny bannerek:cool1: :diabloti: Quote
Kasia Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='*luthien*'] Witajcie Fidelkowe:multi: przyciagnal mnie tu jakze piekny bannerek:cool1: :diabloti: A piękny piękny jest :loveu: a jakże uzdolniona jest Ta, która nam go zrobiła!!!!!! :lol: Witaj Luthien :lol: Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='fidelek2']A piękny piękny jest :loveu: a jakże uzdolniona jest Ta, która nam go zrobiła!!!!!! :lol: Witaj Luthien :lol: Witaj:cool1: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witaj KAsiu :calus: Łaaa ten jęzorek jest niesamowity :klacz: A i obóżkę ma pies ładną - z trawą ładnie to wyglada :loveu: Nowa? :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Czesc Kasiu,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na wstepie zaznacze ze wszystekie focie z dzialeczi cudne :loveu: Nie bede ich cytowala, bo za duzo ich jest, ale jednej nie moglam sie oprzec [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witaj Kasiu! [quote name='fidelek2'] Ale Fidelek ma okazałe ząbki :-o I jakie białe :multi: Będę musiała dzisiaj umyć Ariskowi, bo zupełnie o nich zapomniałam :oops: [quote name='fidelek2'] Zmokła kurka :evil_lol: Gdzie Fidelek się pluskał, że taki mokry? Quote
Kasia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 PositiveThought napisał(a): witaj Kasiu :loveu: cudna grzywka... wyhoduj mi też taką :loveu: Hej Beatko :loveu: Mogę Ci pozyczyć fidlakowy szampon...chcesz? :p :: FiGa :: napisał(a): Witaj KAsiu :calus: Łaaa ten jęzorek jest niesamowity :klacz: A i obóżkę ma pies ładną - z trawą ładnie to wyglada :loveu: Nowa? :cool3: Cześć Umiłowana ;) Obróżka nowa bo szelki ten wariat mi rozwalił...:lol: Poszliśmy z nim na jakis festyn, zapiełam Go o słup bo musiałam iść na chwilke do ubikacji a Jemu się to tak nie spodobało, że jak wróciłam to zastałam ino same szelki ze smyczą przy słupie a Fidlaka ani widu ani słychu... Szukam i szukam i nagle patrzę a ten oszołom biega sobie po scenie gdzie akurat przygrywał Szymon Wydra ze swoim zespołem :p :p Quote
Kasia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Yorkie napisał(a): Witaj Kasiu! Ale Fidelek ma okazałe ząbki :-o I jakie białe :multi: Będę musiała dzisiaj umyć Ariskowi, bo zupełnie o nich zapomniałam :oops: Zmokła kurka :evil_lol: Gdzie Fidelek się pluskał, że taki mokry? Witaj Saruś!!! Fidelek mokry bo se wskoczył do Łukaszkowego basenu...chiba mu za gorko było i chciał się ochłodzić :p Quote
Alka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='fidelek2']... jak wróciłam to zastałam ino same szelki ze smyczą przy słupie a Fidlaka ani widu ani słychu... Szukam i szukam i nagle patrzę a ten oszołom biega sobie po scenie gdzie akurat przygrywał Szymon Wydra ze swoim zespołem :p :p[/quote] haha takiego fana to Wydra chyba jeszcze nie miał... :evil_lol: Witaj Kasiu!:multi: u nas po słonecznym poranku chmury przysłoniły niebo, ale nie mam się co dziwić , Mateusz pojechał na basen...:evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Alka'] haha takiego fana to Wydra chyba jeszcze nie miał... :evil_lol: Witaj Kasiu!:multi: u nas po słonecznym poranku chmury przysłoniły niebo, ale nie mam się co dziwić , Mateusz pojechał na basen...:evil_lol::evil_lol: [/quote] Alu On mi zawsze jakiegoś wstyda musi przynieść :p Na imprezie 'TYSKIEGO' było to samo - robił większą furorę niz wszyscy występujący :p ale dzięki Niemu wygraliśmy kilka świetnych nagród ;) Nie dziwota...pewnie wczoraj planował, prawda? :evil_lol: Quote
Alka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='fidelek2'] Na imprezie 'TYSKIEGO' było to samo - robił większą furorę niz wszyscy występujący :p ale dzięki Niemu wygraliśmy kilka świetnych nagród ;) Nie dziwota...pewnie wczoraj planował, prawda? :evil_lol: możesz być dumna z takiego psiaka :cool2:, a swoją drogą Fidelek jest bardzo odważny , Tuffiasty na tego typu imprezach z rąk albo kolan nie schodzi...:evil_lol: właśnie nie :crazyeye:wyszło tak spontanicznie ...:evil_lol: pewnie za karę , bo nie polazł do szkoły... Quote
Kasia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Alka'] możesz być dumna z takiego psiaka :cool2:, a swoją drogą Fidelek jest bardzo odważny , Tuffiasty na tego typu imprezach z rąk albo kolan nie schodzi...:evil_lol: właśnie nie :crazyeye:wyszło tak spontanicznie ...:evil_lol: pewnie za karę , bo nie polazł do szkoły... Fidlasty jest odważny, nie boi sie nieczego ani nikogo :p To kara to kara na pewno :turn-l: :turn-l: Quote
madziasto4 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Cześć Kasiu :multi: O to skubaniec, na scenę polazł :lol: A właśnie, w czym Fidel częściej chodzi- w obroży czy szelkach? Quote
Kasia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='madziasto4'] Cześć Kasiu :multi: O to skubaniec, na scenę polazł :lol: A właśnie, w czym Fidel częściej chodzi- w obroży czy szelkach? [/quote] Hej Madziu :lol: Częściej łazi w szelkach, jest to wygodniejsze bo Fidlasty strasznie ciągnie na spacerach :lol: Teraz jak je rozwalił to za karę chodzi w obroży i jak mocniej pociągnie to zaraz sie zatrzymuje bo go coś ściska za gardło :eviltong: A tak na poważnie to dałam te szelki do naprawy do zoologicznego i jak tylko wrócą to zaś na nie przejdziemy :lol: Quote
madziasto4 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='fidelek2']Hej Madziu :lol: Częściej łazi w szelkach, jest to wygodniejsze bo Fidlasty strasznie ciągnie na spacerach :lol: Teraz jak je rozwalił to za karę chodzi w obroży i jak mocniej pociągnie to zaraz sie zatrzymuje bo go coś ściska za gardło :eviltong: A tak na poważnie to dałam te szelki do naprawy do zoologicznego i jak tylko wrócą to zaś na nie przejdziemy :lol:[/QUOTE] Hahaa za karę :lol: Ja też preferuję szeleczki :) Quote
Sara_i_Aris Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witaj Kasiu! [quote name='fidelek2'] O, Fidelek ćwiczy. Na boczku, z podniesioną głową... jeszcze tylko nóżka wyżej do góry i bedzie dobrze :lol: [quote name='fidelek2'] Oh yeah :multi: Widzę Łukaszka :multi: Chyba oglądającego bajkę albo coś... Ale nie zapominajmy o Fidelku, mężym yorku, któremu nie straszna żadna piłka :loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasiu!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ale fajne u Was te foteczki nio i kofany Fidelek ze swoją piłeczką cudnie :):loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ojejciu ale coś interesującego musiało być w telewizji że Łukaszek z takim zainteresowaniem ogladał :):loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Zdolniacha z tego Fidlastego takie wybibaski potrafi :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tulasy dla Was gorace :calus: [/FONT] Quote
Recommended Posts