Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fidelek2']Z tym językiem to się trochę namęczyłam...chiba ze 30 zdjęć zrobiaąm zanim wyszło TO COŚ :diabloti:

[FONT=Georgia]Ale jak już wyszło... to Mega Różowa Bomba

[/FONT]

Posted

[quote name='*luthien*']
Witajcie Fidelkowe:multi:

przyciagnal mnie tu jakze piekny bannerek:cool1: :diabloti:

A piękny piękny jest :loveu: a jakże uzdolniona jest Ta, która nam go zrobiła!!!!!! :lol:

Witaj Luthien :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']A piękny piękny jest :loveu: a jakże uzdolniona jest Ta, która nam go zrobiła!!!!!! :lol:

Witaj Luthien :lol: Witaj:cool1: :diabloti:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Czesc Kasiu,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]na wstepie zaznacze ze wszystekie focie z dzialeczi cudne :loveu: Nie bede ich cytowala, bo za duzo ich jest, ale jednej nie moglam sie oprzec [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT]

Posted

Witaj Kasiu!

[quote name='fidelek2']

Ale Fidelek ma okazałe ząbki :-o I jakie białe :multi:
Będę musiała dzisiaj umyć Ariskowi, bo zupełnie o nich zapomniałam :oops:

[quote name='fidelek2']

Zmokła kurka :evil_lol:
Gdzie Fidelek się pluskał, że taki mokry?

Posted

PositiveThought napisał(a):

witaj Kasiu :loveu:

cudna grzywka... wyhoduj mi też taką :loveu:

Hej Beatko :loveu:

Mogę Ci pozyczyć fidlakowy szampon...chcesz? :p

:: FiGa :: napisał(a):

Witaj KAsiu :calus:

Łaaa ten jęzorek jest niesamowity :klacz:

A i obóżkę ma pies ładną - z trawą ładnie to wyglada :loveu: Nowa? :cool3:

Cześć Umiłowana ;)

Obróżka nowa bo szelki ten wariat mi rozwalił...:lol: Poszliśmy z nim na jakis festyn, zapiełam Go o słup bo musiałam iść na chwilke do ubikacji a Jemu się to tak nie spodobało, że jak wróciłam to zastałam ino same szelki ze smyczą przy słupie a Fidlaka ani widu ani słychu...
Szukam i szukam i nagle patrzę a ten oszołom biega sobie po scenie gdzie akurat przygrywał Szymon Wydra ze swoim zespołem :p :p

Posted

Yorkie napisał(a):

Witaj Kasiu!

Ale Fidelek ma okazałe ząbki :-o I jakie białe :multi:
Będę musiała dzisiaj umyć Ariskowi, bo zupełnie o nich zapomniałam :oops:

Zmokła kurka :evil_lol:
Gdzie Fidelek się pluskał, że taki mokry?

Witaj Saruś!!!

Fidelek mokry bo se wskoczył do Łukaszkowego basenu...chiba mu za gorko było i chciał się ochłodzić :p

Posted

[quote name='fidelek2']... jak wróciłam to zastałam ino same szelki ze smyczą przy słupie a Fidlaka ani widu ani słychu...
Szukam i szukam i nagle patrzę a ten oszołom biega sobie po scenie gdzie akurat przygrywał Szymon Wydra ze swoim zespołem :p :p[/quote]

haha takiego fana to Wydra chyba jeszcze nie miał... :evil_lol:

Witaj Kasiu!:multi:

u nas po słonecznym poranku chmury przysłoniły niebo, ale nie mam się co dziwić , Mateusz pojechał na basen...:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']
haha takiego fana to Wydra chyba jeszcze nie miał... :evil_lol:

Witaj Kasiu!:multi:

u nas po słonecznym poranku chmury przysłoniły niebo, ale nie mam się co dziwić , Mateusz pojechał na basen...:evil_lol::evil_lol:
[/quote]

Alu On mi zawsze jakiegoś wstyda musi przynieść :p
Na imprezie 'TYSKIEGO' było to samo - robił większą furorę niz wszyscy występujący :p ale dzięki Niemu wygraliśmy kilka świetnych nagród ;)

Nie dziwota...pewnie wczoraj planował, prawda? :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']
Na imprezie 'TYSKIEGO' było to samo - robił większą furorę niz wszyscy występujący :p ale dzięki Niemu wygraliśmy kilka świetnych nagród ;)

Nie dziwota...pewnie wczoraj planował, prawda? :evil_lol:

możesz być dumna z takiego psiaka :cool2:, a swoją drogą Fidelek jest bardzo odważny , Tuffiasty na tego typu imprezach z rąk albo kolan nie schodzi...:evil_lol:

właśnie nie :crazyeye:wyszło tak spontanicznie ...:evil_lol:
pewnie za karę , bo nie polazł do szkoły...

Posted

[quote name='Alka']
możesz być dumna z takiego psiaka :cool2:, a swoją drogą Fidelek jest bardzo odważny , Tuffiasty na tego typu imprezach z rąk albo kolan nie schodzi...:evil_lol:

właśnie nie :crazyeye:wyszło tak spontanicznie ...:evil_lol:
pewnie za karę , bo nie polazł do szkoły...

Fidlasty jest odważny, nie boi sie nieczego ani nikogo :p

To kara to kara na pewno :turn-l: :turn-l:

Posted

[quote name='madziasto4']
Cześć Kasiu :multi:
O to skubaniec, na scenę polazł :lol: A właśnie, w czym Fidel częściej chodzi- w obroży czy szelkach?
[/quote]

Hej Madziu :lol:

Częściej łazi w szelkach, jest to wygodniejsze bo Fidlasty strasznie ciągnie na spacerach :lol:
Teraz jak je rozwalił to za karę chodzi w obroży i jak mocniej pociągnie to zaraz sie zatrzymuje bo go coś ściska za gardło :eviltong:
A tak na poważnie to dałam te szelki do naprawy do zoologicznego i jak tylko wrócą to zaś na nie przejdziemy :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Hej Madziu :lol:

Częściej łazi w szelkach, jest to wygodniejsze bo Fidlasty strasznie ciągnie na spacerach :lol:
Teraz jak je rozwalił to za karę chodzi w obroży i jak mocniej pociągnie to zaraz sie zatrzymuje bo go coś ściska za gardło :eviltong:
A tak na poważnie to dałam te szelki do naprawy do zoologicznego i jak tylko wrócą to zaś na nie przejdziemy :lol:[/QUOTE]
Hahaa za karę :lol: Ja też preferuję szeleczki :)

Posted

Witaj Kasiu!

[quote name='fidelek2']

O, Fidelek ćwiczy. Na boczku, z podniesioną głową... jeszcze tylko nóżka wyżej do góry i bedzie dobrze :lol:

[quote name='fidelek2']

Oh yeah :multi: Widzę Łukaszka :multi: Chyba oglądającego bajkę albo coś... Ale nie zapominajmy o Fidelku, mężym yorku, któremu nie straszna żadna piłka :loveu:

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasiu!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Ale fajne u Was te foteczki nio i kofany Fidelek ze swoją piłeczką cudnie :):loveu: [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Ojejciu ale coś interesującego musiało być w telewizji że Łukaszek z takim zainteresowaniem ogladał :):loveu: [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Zdolniacha z tego Fidlastego takie wybibaski potrafi :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Tulasy dla Was gorace :calus: [/FONT]