Alka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Magda_Miki napisał(a): A u nas zimno... rano padał deszcz. Tylko 18 stopni. Nareszcie można odpocząć od tych upałów:cool3: ja nie pamiętam ,że taka temperatura wogóle istnieje ...:evil_lol: na razie po kilku grzmotach i cisza... przeszło bokiem ... a przydałaby się ulewa... Quote
Daga_i_Oskar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zaległosci nadrobione :multi: Dobrze, ze teraz mam zmieniaone, aby mi się pokazywało 100 postow na jeden stronie, wiec wszytsko mogę skontrolowa jednoczenie hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pokoik Łukasza wyszedł świetnie takie żywe kolorki i te przywieszki nad oknem - super, az chciałoby się wrócić do dzieciństwa :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Fidlasty widzę padniety i zmeczony juz tymi upałami? Mi tutaj ich brakuje :roll:[/FONT] Quote
Guffi Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Cześć:multi: Ale mi się podoba ta zasłonka w pokoju Lukasza, chyba też sobie taką kupię:diabloti: Fidlak robi za kameleona? Nie wychodzi mu chyba:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Comic Sans MS]uśmiechnięte i słoneczne fotki to nam było potrzebne, bo u nas pogoda szwankuje... robi małe psikusy pada, świeci słonko i tak w kratkę... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Kasia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Moje kochane brudne pyszczydełko :loveu: Quote
Guffi Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ale super zdjęcia:multi: Widzę, że nowy aparat się spisuje:multi: A ja dalej kombinuje, Tata ostatnio zaproponował jakiegoś Olimpusa... a ja dalej się upieram przy swoim Sony:loveu: Quote
Kasia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Guffi napisał(a): Ale super zdjęcia:multi: Widzę, że nowy aparat się spisuje:multi: A ja dalej kombinuje, Tata ostatnio zaproponował jakiegoś Olimpusa... a ja dalej się upieram przy swoim Sony:loveu: Dzięki Karolinko :multi: Upieraj sie upieraj a zobaczysz, że tato w końcu zmięknie ;) Quote
Kasia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Aguś to zdjęcie specjalnie dla Ciebie ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kasiu pragnę oświadczyc Ci że padłam gdy zobaczyłam Łukasia, normalnie już zazdroszczę jego koleżankom ze szkoły, o :loveu: Fidlaczego chyba kopał hm? :cool3: Quote
Aga76 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='fidelek2']Aguś to zdjęcie specjalnie dla Ciebie ;) [FONT=Georgia]jak w niebie... dziękuję :calus:[/FONT] Quote
Kasia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Aga76'] [FONT=Georgia]jak w niebie... dziękuję :calus:[/FONT] Zapamiętałam ;) :loveu: Quote
Kasia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 PositiveThought napisał(a): witaj Kasiu! :loveu: umieram... ale przylekłam swe zwłoki (; Łukaszek jest cudowny, pokoik też mi się podoba... a Ty i Fidlasty tworzycie śliczną parę. ja bardziej lubię niebieski, ale na ścianach zieleń ładniej wygląda. cześć Beatko :lol: Niebieski był ale jakoś mi tak nie pasował do całosci :p Ten zielony też taki sobie no ale jak już jest to niech będzie...:evil_lol: :: FiGa :: napisał(a): Kasiu pragnę oświadczyc Ci że padłam gdy zobaczyłam Łukasia, normalnie już zazdroszczę jego koleżankom ze szkoły, o :loveu: Fidlaczego chyba kopał hm? :cool3: Taa... kopał se 'zimne' dziury a potem w nich się wylegiwał :p z umorusanym z ziemi ryjkiem :loveu: Quote
Alka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 wspaniale wyglądacie razem :loveu::loveu: Kasiu, świetna fryzurka i nawet kolorystycznie pasuje do Fidelka :loveu: pozostałe foty również cudniaste:loveu:, fajnie mieć działeczkę ... Quote
Pegaza Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Witam Fidlastą świetne fotki,piękny syn,piękna mama no i Fidel do kompletu:loveu: Quote
Guffi Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Nie mogę:roflt: Ty jak czasem dasz jakieś zdjęcie...:crazyeye: Jak to robisz, że z bliska Ci takie fajne zdjęcia wychodzą:evil_lol:? Quote
Kasia Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Guffi napisał(a): Nie mogę:roflt: Ty jak czasem dasz jakieś zdjęcie...:crazyeye: Jak to robisz, że z bliska Ci takie fajne zdjęcia wychodzą:evil_lol:? oj dużo pracy...:p zdjęć robie ze 20 a do wstawienia nadają się ino 2...czatuję, poluję i czekam na ekstra ujęcie :lol: a że z bliska to se ustawiam funkcje 'makro' ;) Quote
Guffi Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 fidelek2 napisał(a):oj dużo pracy...:p zdjęć robie ze 20 a do wstawienia nadają się ino 2...czatuję, poluję i czekam na ekstra ujęcie :lol: a że z bliska to se ustawiam funkcje 'makro' ;) No właśnie kurcze mi w moim to makro za bardzo się nie spisywało:shake: Quote
Recommended Posts