Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda_Miki napisał(a):

A u nas zimno... rano padał deszcz. Tylko 18 stopni. Nareszcie można odpocząć od tych upałów:cool3:

ja nie pamiętam ,że taka temperatura wogóle istnieje ...:evil_lol:

na razie po kilku grzmotach i cisza... przeszło bokiem ... a przydałaby się ulewa...

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zaległosci nadrobione :multi: Dobrze, ze teraz mam zmieniaone, aby mi się pokazywało 100 postow na jeden stronie, wiec wszytsko mogę skontrolowa jednoczenie hihih[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pokoik Łukasza wyszedł świetnie takie żywe kolorki i te przywieszki nad oknem - super, az chciałoby się wrócić do dzieciństwa :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Fidlasty widzę padniety i zmeczony juz tymi upałami? Mi tutaj ich brakuje :roll:[/FONT]

Posted

Cześć:multi:
Ale mi się podoba ta zasłonka w pokoju Lukasza, chyba też sobie taką kupię:diabloti:

Fidlak robi za kameleona? Nie wychodzi mu chyba:evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]uśmiechnięte i słoneczne fotki
to nam było potrzebne, bo u nas pogoda szwankuje...
robi małe psikusy pada, świeci słonko
i tak w kratkę...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

Ale super zdjęcia:multi: Widzę, że nowy aparat się spisuje:multi:
A ja dalej kombinuje, Tata ostatnio zaproponował jakiegoś Olimpusa... a ja dalej się upieram przy swoim Sony:loveu:

Posted

Guffi napisał(a):

Ale super zdjęcia:multi: Widzę, że nowy aparat się spisuje:multi:
A ja dalej kombinuje, Tata ostatnio zaproponował jakiegoś Olimpusa... a ja dalej się upieram przy swoim Sony:loveu:

Dzięki Karolinko :multi:

Upieraj sie upieraj a zobaczysz, że tato w końcu zmięknie ;)

Posted

PositiveThought napisał(a):

witaj Kasiu! :loveu:

umieram... ale przylekłam swe zwłoki (;
Łukaszek jest cudowny, pokoik też mi się podoba... a Ty i Fidlasty tworzycie śliczną parę.

ja bardziej lubię niebieski, ale na ścianach zieleń ładniej wygląda.

cześć Beatko :lol:

Niebieski był ale jakoś mi tak nie pasował do całosci :p Ten zielony też taki sobie no ale jak już jest to niech będzie...:evil_lol:

:: FiGa :: napisał(a):

Kasiu pragnę oświadczyc Ci że padłam gdy zobaczyłam Łukasia, normalnie już zazdroszczę jego koleżankom ze szkoły, o :loveu:

Fidlaczego chyba kopał hm? :cool3:

Taa... kopał se 'zimne' dziury a potem w nich się wylegiwał :p z umorusanym z ziemi ryjkiem :loveu:

Posted

wspaniale wyglądacie razem :loveu::loveu: Kasiu, świetna fryzurka i nawet kolorystycznie pasuje do Fidelka :loveu:

pozostałe foty również cudniaste:loveu:, fajnie mieć działeczkę ...

Posted

Guffi napisał(a):

Nie mogę:roflt:
Ty jak czasem dasz jakieś zdjęcie...:crazyeye:
Jak to robisz, że z bliska Ci takie fajne zdjęcia wychodzą:evil_lol:?

oj dużo pracy...:p
zdjęć robie ze 20 a do wstawienia nadają się ino 2...czatuję, poluję i czekam na ekstra ujęcie :lol:
a że z bliska to se ustawiam funkcje 'makro' ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
oj dużo pracy...:p
zdjęć robie ze 20 a do wstawienia nadają się ino 2...czatuję, poluję i czekam na ekstra ujęcie :lol:
a że z bliska to se ustawiam funkcje 'makro' ;)

No właśnie kurcze mi w moim to makro za bardzo się nie spisywało:shake: