Kasia Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Przemalowaliśmy niebieski na zielony i teraz pokoik wygląda tak...:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Witaj Kasiu! [quote name='fidelek2'] Fajnie wygląda :loveu: Jeszcze by można dokupić zielone rolety... ale nie, wtedy wszystko by się zlało, tak jest fajnie ;) Quote
Kasia Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Yorkie napisał(a): Fajnie wygląda :loveu: Jeszcze by można dokupić zielone rolety... ale nie, wtedy wszystko by się zlało, tak jest fajnie ;) To na razie są 'gołe' ściany ale jutro powiesimy na nich antyramy ze zdjeciami...a troche tego mam więc od razu zrobi się cieplej :loveu: Quote
WinterGirl Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]cudeńko taki najnowyszy diamencik waszej galerii[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Kasia Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Witaj Karinko :loveu: Coś na dobranoc... Quote
Kasia_zg Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Kasiu!!:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pokoik Łukasza wyglada teraz fantastycznie...sama bym chciała miec takie kolorki u siebie...świetnie Wam to wyszło...Przyznam że masz świetne pomysły :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]ojojoj nasza kochana mordeczka przesłodka...Fidelku jest uroczy!!! Uwielbiam te jego focie z mokrym czarnym nochalkiem....[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyjemnego i wesołego dzionka Wam życze Tulaski dla Was[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
Aga76 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT=Georgia]Dzień dobry Kasiu[/FONT] [FONT=Georgia]Te kwiatki już na zawsze zostaną dla mnie "smalinoskami" z ukochanego babcinego ogrodu, aż obudziły się we mnie najpiękniejsze wspomnienia...[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
Alka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witaj Kasiu! Zdjęcia pooglądane , jestem jak zwykle zachwycona :loveu::loveu::multi: a zauroczona pokoikiem Łukaszka , cudny, bajeczny...:loveu::loveu: gratuluje kreatywności !:thumbs::thumbs::cool2: pozdrowionka :loveu: Quote
Kasia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Kasiu!!:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pokoik Łukasza wyglada teraz fantastycznie...sama bym chciała miec takie kolorki u siebie...świetnie Wam to wyszło...Przyznam że masz świetne pomysły :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]ojojoj nasza kochana mordeczka przesłodka...Fidelku jest uroczy!!! Uwielbiam te jego focie z mokrym czarnym nochalkiem....[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyjemnego i wesołego dzionka Wam życze Tulaski dla Was[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Dzień dobry Kasiu :loveu: Super, że pokoik sie podoba :lol: Najważniejsze jednak żeby podobał sie Łukaszkowi a mam nadzieje że tak właśnie jest ;) [quote name='Aga76'] [FONT=Georgia]Dzień dobry Kasiu[/FONT] [FONT=Georgia]Te kwiatki już na zawsze zostaną dla mnie "smalinoskami" z ukochanego babcinego ogrodu, aż obudziły się we mnie najpiękniejsze wspomnienia...[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Witaj Agniesiu :loveu: Wspomnienia są piękne...a zwłaszcza te z lat dzieciństwa... [quote name='Alka'] Witaj Kasiu! Zdjęcia pooglądane , jestem jak zwykle zachwycona :loveu::loveu::multi: a zauroczona pokoikiem Łukaszka , cudny, bajeczny...:loveu::loveu: gratuluje kreatywności !:thumbs::thumbs::cool2: pozdrowionka :loveu: Witaj Alutko :loveu: W pokoiku jeszcze musimy te 'gołe' ściany poprzykrywać antyramami ze zdjeciami ale cos nie mogę sie Tomka doprosic aby powiercił mi dziury...:roll: Chyba sama wezmę wiertarke i sie za to zabiorę :diabloti: Quote
Alka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 fidelek2 napisał(a): W pokoiku jeszcze musimy te 'gołe' ściany poprzykrywać antyramami ze zdjeciami ale cos nie mogę sie Tomka doprosic aby powiercił mi dziury...:roll: Chyba sama wezmę wiertarke i sie za to zabiorę :diabloti: to dopiero będzie efekt :loveu::loveu: a o wiertaniu chciałabym choć na chwilę zapomnieć , u nas w klatce od samiuśkiego ranka wiertanie... i tak codziennie ... nowi lokatorzy się wprowadzaja i przywitali nas remoncikiem :diabloti::diabloti: Quote
Kasia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Alka napisał(a): a o wiertaniu chciałabym choć na chwilę zapomnieć , u nas w klatce od samiuśkiego ranka wiertanie... i tak codziennie ... nowi lokatorzy się wprowadzaja i przywitali nas remoncikiem :diabloti::diabloti: myśmy tak witali sąsiadów w zeszłym roku jak kupiliśmy to mieszkanie i przez 3 miesiace robiliśmy w nim generalny remont :diabloti: Wesoło im nie było... teraz znowu ocieplają nam blok i remontuja balkony - od 2 miesiecy i końca nie widać...a głośno to robia strasznie :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 http://img162.imageshack.us/img162/4939/tnimg0523qb8.jpg Ach ten Fidelek i jego minki :loveu: Pokoik cudny :klacz: Quote
Alka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='fidelek2'] a kto piesia tak wykończył :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Alka napisał(a): a kto piesia tak wykończył :evil_lol: Gorący i upalny czwartek :evil_lol: Quote
Alka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 fidelek2 napisał(a):Gorący i upalny czwartek :evil_lol: upały nie odpuszczają ... burzy dziś nie mieliście ?:roll: Quote
Kasia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Alka napisał(a): upały nie odpuszczają ... burzy dziś nie mieliście ?:roll: właśnie nie...kompletnie nic :shake: do tej pory jest strasznie gorąco...a jutro ma być jeszcze gorzej :roll: Quote
Kasia_zg Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Kochani!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Widać że upał doskwiera, fidelek też podniety bardzo...:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Buziaczki dla Was przesłodkie i miłego dzionka życze[/FONT] Quote
Alka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 cześc Kasiu!:multi: Właśnie zbiera się na burzę.Wiatrzycho się wzmaga , ciemnie chmury nadciągają... Tuffiasty wyszedł na krótkie siq i w te pędy do domku.Albo siedzi w szafie albo na moich rękach... puszczam głośno muzykę , gadam do niego, odciągam jego uwagę ... ale na nic , telepie się cały...:shake: Quote
Magda Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Cześć Kasiu! Jak zwykle śliczne zdjęcia na mnie czekały:loveu: A u nas zimno... rano padał deszcz. Tylko 18 stopni. Nareszcie można odpocząć od tych upałów:cool3: Quote
Kasia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Alka napisał(a): Właśnie zbiera się na burzę.Wiatrzycho się wzmaga , ciemnie chmury nadciągają... Tuffiasty wyszedł na krótkie siq i w te pędy do domku.Albo siedzi w szafie albo na moich rękach... puszczam głośno muzykę , gadam do niego, odciągam jego uwagę ... ale na nic , telepie się cały...:shake: Magda_Miki napisał(a): A u nas zimno... rano padał deszcz. Tylko 18 stopni. Nareszcie można odpocząć od tych upałów:cool3: :crazyeye: :crazyeye: Ja chcem do Was!!!! U nas jest 30 stopni, zero wiaterku tylko duchota i skwar...nawet zimny częsty prysznic nie pomaga :shake: Na burzę sie nie zanosi nie mówiac nic o deszczu...uciekam z Krapkowic :diabloti: Quote
Kasia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Magda_Miki napisał(a): Już dawno Ciebie zapraszałam:eviltong: To muszę w końcu wyruszyć w drogę bo do końca wakacji nie dojdę...:diabloti: Tylko że teraz po tych odchudzeniach to nie wiem czy daleko zajdę...taka sucha jestem to i sił brak i walizek nie udźwignę a gdzie jeszcze tachacFidlastego leniwca jednego co tylko na rękach by chciał być noszony :evil_lol: Quote
Recommended Posts