Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yorkie napisał(a):

Fajnie wygląda :loveu: Jeszcze by można dokupić zielone rolety... ale nie, wtedy wszystko by się zlało, tak jest fajnie ;)

To na razie są 'gołe' ściany ale jutro powiesimy na nich antyramy ze zdjeciami...a troche tego mam więc od razu zrobi się cieplej :loveu:

Posted

[FONT=Palatino Linotype][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]cudeńko
taki najnowyszy diamencik waszej galerii[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Kasiu!!:)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pokoik Łukasza wyglada teraz fantastycznie...sama bym chciała miec takie kolorki u siebie...świetnie Wam to wyszło...Przyznam że masz świetne pomysły :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]ojojoj nasza kochana mordeczka przesłodka...Fidelku jest uroczy!!! Uwielbiam te jego focie z mokrym czarnym nochalkiem....[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Przyjemnego i wesołego dzionka Wam życze Tulaski dla Was[/FONT]

Posted

Witaj Kasiu!

Zdjęcia pooglądane , jestem jak zwykle zachwycona :loveu::loveu::multi:

a zauroczona pokoikiem Łukaszka , cudny, bajeczny...:loveu::loveu: gratuluje kreatywności !:thumbs::thumbs::cool2:

pozdrowionka :loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

[FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Kasiu!!:)[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Pokoik Łukasza wyglada teraz fantastycznie...sama bym chciała miec takie kolorki u siebie...świetnie Wam to wyszło...Przyznam że masz świetne pomysły :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]ojojoj nasza kochana mordeczka przesłodka...Fidelku jest uroczy!!! Uwielbiam te jego focie z mokrym czarnym nochalkiem....[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Przyjemnego i wesołego dzionka Wam życze Tulaski dla Was[/FONT]

Dzień dobry Kasiu :loveu:

Super, że pokoik sie podoba :lol:
Najważniejsze jednak żeby podobał sie Łukaszkowi a mam nadzieje że tak właśnie jest ;)

[quote name='Aga76']
[FONT=Georgia]Dzień dobry Kasiu[/FONT]

[FONT=Georgia]Te kwiatki już na zawsze zostaną dla mnie "smalinoskami" z ukochanego babcinego ogrodu, aż obudziły się we mnie najpiękniejsze wspomnienia...[/FONT]

Witaj Agniesiu :loveu:

Wspomnienia są piękne...a zwłaszcza te z lat dzieciństwa...

[quote name='Alka']
Witaj Kasiu!

Zdjęcia pooglądane , jestem jak zwykle zachwycona :loveu::loveu::multi:

a zauroczona pokoikiem Łukaszka , cudny, bajeczny...:loveu::loveu: gratuluje kreatywności !:thumbs::thumbs::cool2:

pozdrowionka :loveu:

Witaj Alutko :loveu:

W pokoiku jeszcze musimy te 'gołe' ściany poprzykrywać antyramami ze zdjeciami ale cos nie mogę sie Tomka doprosic aby powiercił mi dziury...:roll:
Chyba sama wezmę wiertarke i sie za to zabiorę :diabloti:

Posted

fidelek2 napisał(a):

W pokoiku jeszcze musimy te 'gołe' ściany poprzykrywać antyramami ze zdjeciami ale cos nie mogę sie Tomka doprosic aby powiercił mi dziury...:roll:
Chyba sama wezmę wiertarke i sie za to zabiorę :diabloti:

to dopiero będzie efekt :loveu::loveu:

a o wiertaniu chciałabym choć na chwilę zapomnieć , u nas w klatce od samiuśkiego ranka wiertanie... i tak codziennie ... nowi lokatorzy się wprowadzaja i przywitali nas remoncikiem :diabloti::diabloti:

Posted

Alka napisał(a):

a o wiertaniu chciałabym choć na chwilę zapomnieć , u nas w klatce od samiuśkiego ranka wiertanie... i tak codziennie ... nowi lokatorzy się wprowadzaja i przywitali nas remoncikiem :diabloti::diabloti:

myśmy tak witali sąsiadów w zeszłym roku jak kupiliśmy to mieszkanie i przez 3 miesiace robiliśmy w nim generalny remont :diabloti:
Wesoło im nie było...

teraz znowu ocieplają nam blok i remontuja balkony - od 2 miesiecy i końca nie widać...a głośno to robia strasznie :diabloti:

Posted

Alka napisał(a):

upały nie odpuszczają ...
burzy dziś nie mieliście ?:roll:

właśnie nie...kompletnie nic :shake:
do tej pory jest strasznie gorąco...a jutro ma być jeszcze gorzej :roll:

Posted

cześc Kasiu!:multi:

Właśnie zbiera się na burzę.Wiatrzycho się wzmaga , ciemnie chmury nadciągają... Tuffiasty wyszedł na krótkie siq i w te pędy do domku.Albo siedzi w szafie albo na moich rękach... puszczam głośno muzykę , gadam do niego, odciągam jego uwagę ... ale na nic , telepie się cały...:shake:

Posted

Cześć Kasiu!
Jak zwykle śliczne zdjęcia na mnie czekały:loveu:

A u nas zimno... rano padał deszcz. Tylko 18 stopni. Nareszcie można odpocząć od tych upałów:cool3:

Posted

Alka napisał(a):

Właśnie zbiera się na burzę.Wiatrzycho się wzmaga , ciemnie chmury nadciągają... Tuffiasty wyszedł na krótkie siq i w te pędy do domku.Albo siedzi w szafie albo na moich rękach... puszczam głośno muzykę , gadam do niego, odciągam jego uwagę ... ale na nic , telepie się cały...:shake:

Magda_Miki napisał(a):

A u nas zimno... rano padał deszcz. Tylko 18 stopni. Nareszcie można odpocząć od tych upałów:cool3:

:crazyeye: :crazyeye: Ja chcem do Was!!!!
U nas jest 30 stopni, zero wiaterku tylko duchota i skwar...nawet zimny częsty prysznic nie pomaga :shake:

Na burzę sie nie zanosi nie mówiac nic o deszczu...uciekam z Krapkowic :diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Już dawno Ciebie zapraszałam:eviltong:

To muszę w końcu wyruszyć w drogę bo do końca wakacji nie dojdę...:diabloti:
Tylko że teraz po tych odchudzeniach to nie wiem czy daleko zajdę...taka sucha jestem to i sił brak i walizek nie udźwignę a gdzie jeszcze tachacFidlastego leniwca jednego co tylko na rękach by chciał być noszony :evil_lol: