Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Kasiu!

[quote name='fidelek2']

Jaki szczęśliwy :loveu:

[quote name='fidelek2']

Fidelek zrezygnował z dalszych psot... jednak nie pobije młodego, ten to ma energię, tylko pozazdrościć :lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):

ja się już żegnam papap:p

Dobranoc :calus:

Yorkie napisał(a):

Witaj Kasiu!

Jaki szczęśliwy :loveu:

Fidelek zrezygnował z dalszych psot... jednak nie pobije młodego, ten to ma energię, tylko pozazdrościć :lol:

Też się zastanawiam skąd On bierze tą energię...od samego rana do późnego wieczora nic tylko w ruchu :p łazi, biega, gania i szkodzi :p

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zauważyłam na zdjęciach, ze Fidlaczek ma corazto dłuższa grzyweczkę - oj śliczny z niego piesio :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]a Łukaszek jaki rozradowany i szczęsliwy - na takie roześmiane małe buźki możnaby sie patrzeć całymi godzinami :loveu: A jakiś on ciekawski wsyztskiego - ale co się dziwić, ja sama wiem po sobie, z opowiadań rodziców i innych osób, że ze mnie to też było niezle ziółko :evil_lol: wszędzie było mnie pełno i głośno, a jak ucichłam to oznaczało, ze coś zmajstrowałam :evil_lol: Ach te dzieci są niesamowite :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam bardzo serdecznie i dobrej noczki życze,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Daga :p[/FONT]

Posted

fidelek2 napisał(a):
Będzie bo On moją dumą jest!!! :loveu:

Uuuu... nawet nie chce wiedzieć co będzie jak Fidel źle policzy kosteczki :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']
Witam upalnie ledwo żywa
wpadłam na momencik bo dziś cięzko pracuje w domu,malowanie, mycie okien itp.
pozdrawiam i lece dalej....:p

My tez dziś ciężko pracujemy - tzn. Tomek tapetuje pokój Małego a ja :user:
Zbyt gorąco bym cokolwiek innego miała robić...:p

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]
Fidlaczek robi a kuku :megagrin: Czyżby się przed swoim kolegą schował?
[/FONT]

[quote name='PositiveThought']
cześć Kasiu!

Fidlak uprawia taniec brzucha?

Fidlasty leży pod balkonem cały dzień - pilnuje naszego dobytku bo ocieplają nam blok i robią balkony...i jak na prawdziwego psa przystało nie odpowiada mu to, że po jego terenie chodzą jacyś obcy Panowie :diabloti:

Posted

Zaraz po przyjściu ze spacerku a krótko przed położeniem sie przy balkonie...:p
5 minut odpoczynku by znów szczekać na Panów chodzących po jego balkonie :diabloti:

Posted

[quote name='fidelek2']
Fidlasty leży pod balkonem cały dzień - pilnuje naszego dobytku bo ocieplają nam blok i robią balkony...i jak na prawdziwego psa przystało nie odpowiada mu to, że po jego terenie chodzą jacyś obcy Panowie :diabloti:

[FONT=Georgia]Stróż ogniska domowego i dobytku całego[/FONT] :loveu:

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]
Stróż ogniska domowego i dobytku całego
[/FONT] :loveu:

O tak...jak tylko któryś z Panów stąpnie na nasz balkon to zaczyna sie głośne szczekanie :loveu:

Posted

[quote name='fidelek2']O tak...jak tylko któryś z Panów stąpnie na nasz balkon to zaczyna sie głośne szczekanie :loveu:

:megagrin: [FONT=Georgia]jakby tak wypuścić Fidlaczka na balkon, to pewnie panowie nauczyliby się fruwać... :crazyeye: a co będzie z fidlaczkowym okienkiem na świat?[/FONT]

Posted

[quote name='Aga76']
:megagrin: [FONT=Georgia]jakby tak wypuścić Fidlaczka na balkon, to pewnie panowie nauczyliby się fruwać... :crazyeye: a co będzie z fidlaczkowym okienkiem na świat?[/FONT]

Nie będzie...:placz:
Nie wyobrażam sobie tego - co to za radocha dla psa wyjść na balkon i kompletnie nic nie widzieć...:roll:

Posted

[quote name='fidelek2']Nie będzie...:placz:
Nie wyobrażam sobie tego - co to za radocha dla psa wyjść na balkon i kompletnie nic nie widzieć...:roll:

[FONT=Georgia]Ojej, biedny Fidlaczek :glaszcze: To było taki jego prywatne super okienko. Szkoda.[/FONT]

Posted

[quote name='Aga76']
[FONT=Georgia]Ojej, biedny Fidlaczek :glaszcze: To było taki jego prywatne super okienko. Szkoda.[/FONT]

Wiesz Aguś...na początku to i może było prywatne ale teraz to musiał się nim dzielić z Łukaszkiem :loveu:

Jak Oni będą patrzyli na podwórko przez grubą, brązową blachę? :shake:

Posted

[quote name='fidelek2']Wiesz Aguś...na początku to i może było prywatne ale teraz to musiał się nim dzielić z Łukaszkiem :loveu:

Jak Oni będą patrzyli na podwórko przez grubą, brązową blachę? :shake:

[FONT=Georgia]Fakt... w końcu to przyjaciele[/FONT] :loveu:
[FONT=Georgia]U nas balustrady są szklane - zero intymności.[/FONT]

Posted

[quote name='Aga76']
[FONT=Georgia]Fakt... w końcu to przyjaciele[/FONT] :loveu:
[FONT=Georgia]U nas balustrady są szklane - zero intymności.[/FONT]

Z jednej strony to fajnie mieć tak całkowicie zasłonięty balkon, ale przy dzieciach i psiurkach to jednak wolałabym mieć szczebelki albo cuś podobnego :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Z jednej strony to fajnie mieć tak całkowicie zasłonięty balkon, ale przy dzieciach i psiurkach to jednak wolałabym mieć szczebelki albo cuś podobnego :lol:

[FONT=Georgia]Przegięcie w każdą stronę nie jest dobre, przydałoby się coś po środku. Przyznam, że ja bym chciała mieć całkowicie zasłonięty bok od sąsiada, bo to krępujące - kawałek szkła (a balkony mamy na jednej wielkiej podlodze, tylko przedzielone szkłem) a szparki do patrzenia na ulicę są bardzo przydatne, Capri czasem sobie siedzi i zerka na świat :loveu:
[/FONT]

Posted

Cześć Kasiu !

Ale się Was naszukałam...:cool3: w końcu weszłam do swojej i przez Twoj banerek:evil_lol: Zmieniłaś tytuł i już miałam kłopot:evil_lol:

co do balkoniku, to u nas cały zasłonięty i ciągle Tuffiego muszę podnosić i pokazywać mu świat...ile się muszę naprosić ,żeby Tż coś z tym zrobił...:cool3: