:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witaj Kasiu :loveu: Przegladam sobie Fidelkową galerię, zachwycam się fotkami :loveu: I zacytuję te które najbardziej mi się podobają ;) [quote name='fidelek2'] A wszystko w porządku...Fidlasty żyje i ma się dobrze jak widać poniżej :lol: Kasiu wyglądacie niesamowicie :-o:multi: Ty jak 18-latka, a Fidel to taki kloc :loveu: [quote name='fidelek2'] Jak on cudnie wygląda z tą grzyweczką :loveu: I kitka coraz dłuższa :multi::multi: Pozdrawiamy cieplutko :loveu: Quote
yewcia1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kasia czy to Ty taka drobniutka? Czy Fidlasty taki brytan? Quote
Patikujek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pięknie razem wyglądacie:loveu:Pasujecie do siebie!!! Quote
Kasia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='madziasto4'] Cześć urlopowiczko :p Witaj Magdaleno :p [quote name='Alka'] urlopowiczka cosik zaniedbuje nas... :cool3::cool3: Kasiu, wstałaś już ?:evil_lol: Od razu zaniedbuje...:p po prostu fotek nie było i weny twórczej na samo pisanie również :p Alu w sobotę wstałam bardzo wcześnie bo mnie Tomek zabrał na zakupy, na których zyskałam buty, 2 pary spodni i 4 bluzeczki :loveu::loveu: Opłaciło sie to wczesne wstawanie :p [quote name=':: FiGa ::'] Witaj Kasiu :loveu: Kasiu wyglądacie niesamowicie :-o:multi: Ty jak 18-latka, a Fidel to taki kloc :loveu: Jak on cudnie wygląda z tą grzyweczką :loveu: Cześć Sylwuś :loveu: Z tą 18-tką to troszkę przesada a Fidel to rzeczywiście kloc :p [quote name='yewcia1'] Kasia czy to Ty taka drobniutka? Czy Fidlasty taki brytan? Jedno i drugie :lol: Ja drobna jestem a Fidel to kawał kloca jak to Sylwia napisała :p [quote name='Patikujek_Zabrze'] Pięknie razem wyglądacie:loveu:Pasujecie do siebie!!! Dzięki Patrycjo :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 fidelek2 napisał(a): Alu w sobotę wstałam bardzo wcześnie bo mnie Tomek zabrał na zakupy, na których zyskałam buty, 2 pary spodni i 4 bluzeczki :loveu::loveu: Opłaciło sie to wczesne wstawanie :p Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje :p kasiu, wybieracie się do fryzjera? Czy dalej się ociągacie? :lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dzień dobry ;) Jaka przesada? Wcale nie :eviltong: Piekny Fidelek :loveu: Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 fidelek2 napisał(a): Od razu zaniedbuje...:p po prostu fotek nie było i weny twórczej na samo pisanie również :p Alu w sobotę wstałam bardzo wcześnie bo mnie Tomek zabrał na zakupy, na których zyskałam buty, 2 pary spodni i 4 bluzeczki :loveu::loveu: Opłaciło sie to wczesne wstawanie :p fiu, fiu, ten mężyk musi cię mooocno kochać ...:loveu::loveu: jakbym wiedziała co się szykuje to sama bym się zmusiła do wstania, Kasiu ale ci się opłaciło, super! Cieplutką wiosną mamy to i nowe ubranka...:multi::multi: Quote
Kasia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Alka napisał(a): fiu, fiu, ten mężyk musi cię mooocno kochać ...:loveu::loveu: jakbym wiedziała co się szykuje to sama bym się zmusiła do wstania, Kasiu ale ci się opłaciło, super! Cieplutką wiosną mamy to i nowe ubranka...:multi::multi: No, opłaciło sie i to bardzo :loveu: Zapomniałam do tego dodać, że kupił mi jeszcze karnet na solaraium :loveu: Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 fidelek2 napisał(a):No, opłaciło sie i to bardzo :loveu: Zapomniałam do tego dodać, że kupił mi jeszcze karnet na solaraium :loveu: no tego juz nie musiałaś dodawać ...:cool3::cool3::evil_lol: Quote
Kasia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Alka napisał(a): no tego juz nie musiałaś dodawać ...:cool3::cool3::evil_lol: ale chciałam :diabloti: Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 fidelek2 napisał(a):ale chciałam :diabloti: ja dziś sobie zrobię solarium na balkonie , już leżaczek wyciągnęłam ...;) Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 no nareszcie Kasia jakieś foty zapodała ...:multi::multi: Na 1 foteczce Fidelek ma taką smutka minkę, jakby cisik przeskrobał i błagalnie patrzy na Pańcię...;) jest taki słodki :loveu: za to Łukaszka dobry humorek nie odpuszcza , jest radosny , aż miło na niego patrzeć ...:loveu: Quote
Kasia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Alka napisał(a): Na 1 foteczce Fidelek ma taką smutka minkę, jakby cisik przeskrobał i błagalnie patrzy na Pańcię...;) jest taki słodki :loveu: za to Łukaszka dobry humorek nie odpuszcza , jest radosny , aż miło na niego patrzeć ...:loveu: Bo Pańcia trzymała w ręce dropsiki i nie chciała dać Fidlaczkowi :diabloti: Taa...tylko popatrzeć bo do wzięcia go i przypilnowania to nikt nie jest chętny :evil_lol: Taki z Niego Diabełek Mały, że każdy ucieka jak najdalej...potrafi wyprowadzic człowieka z równowagi :diabloti: Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 fidelek2 napisał(a):Bo Pańcia trzymała w ręce dropsiki i nie chciała dać Fidlaczkowi :diabloti: Taa...tylko popatrzeć bo do wzięcia go i przypilnowania to nikt nie jest chętny :evil_lol: Taki z Niego Diabełek Mały, że każdy ucieka jak najdalej...potrafi wyprowadzic człowieka z równowagi :diabloti: niedobra Pańcia, a pozować kazała :cool3::evil_lol: Kasiu, przynajmniej wiesz ,że Łukaszek zdrowy,dobrze ,że ma tyle energii...:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witaj Kasiu! [quote name='fidelek2'] Co to jest to zielone co Fidelek ma na pyszczku? :-? [quote name='fidelek2'] Nie smuć się Fidelku :-( [quote name='fidelek2'] Wow, Fidelek większy od Łukaszka :-o Quote
Kasia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 To zielone coś to takie "kićki" spadające z drzew :p Fidlasty cały czas trąca tym nochalem po ziemi to i wszystko mu się czepia pyszczka :p Quote
:: FiGa :: Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ależ ten Fidlasty ma cierpliwość :loveu: Quote
Kasia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Ależ ten Fidlasty ma cierpliwość :loveu: Zdziwiłabyś się - to nie cierpliwość tylko mus na potrzeby ekstra fotki :diabloti: [quote name='PositiveThought'] witaj Kasiu! pielęgnacja... ogona :p cześć Beatko :loveu: pielęgnacja ogona i gdyby nie moja szybka interwencja, to również szerokie zainteresowanie Fidlakowymi wydmuszkami :evil_lol: Quote
Alka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 cześc Kasiu! Dzisiaj chyba nici z mojego solarium :evil_lol:, słoneczka brak za to przed chwilką pokropiło...:cool3: ale mam plan awaryjny ...lecę do fryzjera...:multi: Quote
yewcia1 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 A co Fidlasty ma w pyszczku lub na wąsach? Wiosne?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dzień dobry Kasiu :calus: Jak urlop mija? Pewnie szybko... Biedny Fidlasty :glaszcze: Tak pięknie prosił o dropsika... Quote
Kasia_zg Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dzieńdobry Kasiu!! Jak miło tu do Was zagladać zawsze takie urocze foteczki :) A Fidelek w kiteczce hmmm cud miód i orzeszki :) tylko go schrupać.... Milutkiego Dnia życze i przyjemnego urlopiku! Pozdrawiamy...Tulaski dla Was!! Quote
Recommended Posts