maartucha Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ajj a u nas sie przebija sloneczko przez chmury, po mimo, ze zapowiadali ze sie pogoda pogorszy ;) aaaaaaa ja do szkoly musze spadac sie szykowaccc :crazyeye: Quote
Matusz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witamy i pozdrawiamy i zapraszamy do siebie, trochę nowych zdjęć czeka :) Quote
Kasia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 PositiveThought napisał(a): witaj :loveu: i co tam u pana Fidlastego? ^^ Pan Fidlasty po 3 dniach w końcu wrócił do swojej posiadłości :p Był u mojej mamy bo my robiliśmy pokój dla Małego :lol: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 fidelek2 napisał(a):Pan Fidlasty po 3 dniach w końcu wrócił do swojej posiadłości :p Był u mojej mamy bo my robiliśmy pokój dla Małego :lol: Pokoik dla Łukaszka? :) I jak poszło? :) Quote
Kasia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 PositiveThought napisał(a): a jakieś zdjątka dueciku? Łukaszek ma już swój pokój zrobiony? a jakie kolory, meble? ^^ madziasto4 napisał(a): Pokoik dla Łukaszka? :) I jak poszło? :) my go robimy jeszcze cały czas :razz: ja mam urlop teraz wiec z niczym sie nie spieszymy... firanki już mam - to takie coś jak kawałek materiału przywieszonego do karnisza z którego zwisają różnej długości i wielkości figurki/obrazki (autka, znaki drogowe) ściany będą w dwóch kolorach, gdzie od większej połowy w dół będą naklejki na ścianę z obrazkami z bajek a po środku będzie leciał przyklejony pasek naklejki również z wizerunkiem postaci z bajek :lol: Łóżeczko na razie pozostanie a mebelki nie będziemy kupować jako meblościanki tylko zamówiłam dla Niego każdą sztukę osobno - jakiś tam regał, komodę...biurka na razie nie kupowałam bo On jeszcze malutki jest ;) Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzis jeszcze u Was nie byłam, pozdrawiam...:lol: Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='fidelek2']Cześć Madziu ;) A wszystko w porządku...Fidlasty żyje i ma się dobrze jak widać poniżej :lol: cześć jejciu jaki on jest szczęśliwy :grins: Quote
Kasia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 PositiveThought napisał(a): ale kolorów ścian i mebli to już nie podała :p a to najistotniejsze :p ściana niebiesko - żółta z naklejkami różnego koloru, firanka żółta z wiszącymi elementami różnego koloru, wykładzina ta co była czyli kolorowa, sufit biały z gwiazdkami i księżycami świecącymi w ciemnościach, lampa papierowa okrągła i kolorowa a mebelki jaśniutkie (olcha) :p TERAZ MOŻE BYĆ? :p Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ale super! :) Pokoik marzenie :) I te gwiazdki na suficie świecące w ciemności :loveu: Domyślasz się, że oczekuję w niedalekiej przyszłości zdjęć tego cuda? :p Najlepiej wraz z właścicielem :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dobry wieczór Kasiu... wkońcu znalazlam chwilke by do Was zajrzeć...nadrobilam spore zaległości....Foteczki super... Widze że masz świetnego pomocnika w kuchni...słodziutka ta foteczka...kochany szkrabik... Jakież te foteczki sa fajniusie i Fidelek tak pieknie wyszedł...cudeńko... Ten pokoik teraz musi być uroczy...te kolorki...i te gwiazdki na suficie...ale sie rozmarzylam...cudnie malemu bedzie sie zasypialo w takim pokoiku...Gratuluje pomysłu...:) A teraz życze kolorowych snów Pozdrawiam Serdecznie Dobranoc :) Quote
Kasia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Pokoik marzenie :) I te gwiazdki na suficie świecące w ciemności :loveu: Domyślasz się, że oczekuję w niedalekiej przyszłości zdjęć tego cuda? :p Najlepiej wraz z właścicielem :loveu: Zdjęcia będą oczywiście ale jak już będzie wszystko gotowe :lol: Quote
Aga76 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Słoneczne pozdrowienia dla tych co na urlopie... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dzień dobry wszystkim - tym, którzy sie urlopują i tym którzy ciężko pracują :p Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='fidelek2']Dzień dobry wszystkim - tym, którzy sie urlopują i tym którzy ciężko pracują :p Dzien Dobry :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 fidelek2 napisał(a):ściana niebiesko - żółta z naklejkami różnego koloru, firanka żółta z wiszącymi elementami różnego koloru, wykładzina ta co była czyli kolorowa, sufit biały z gwiazdkami i księżycami świecącymi w ciemnościach, lampa papierowa okrągła i kolorowa a mebelki jaśniutkie (olcha) :p wow, wow , czytałam o Waszym remonciku , śliczny pokoik się szykuje :loveu: Kasiu, jak tam na urlopie ? Quote
Kasia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Alka napisał(a): Kasiu, jak tam na urlopie ? Niby urlop wypoczynkowy ale jakoś tak mało wypoczywam - chyba więcej odpoczynku miałam w pracy niż przy tym małym Diabełku :diabloti: Quote
Alka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 fidelek2 napisał(a):Niby urlop wypoczynkowy ale jakoś tak mało wypoczywam - chyba więcej odpoczynku miałam w pracy niż przy tym małym Diabełku :diabloti: a wydaje się ,że w domku nie ma nic do roboty...:cool3: znam to z własnego przykładu, ostatnio na nic nie mam czasu, ciągle cosik do zrobienia, lub zalatwienia...:cool3: Quote
Kasia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Alka napisał(a): a wydaje się ,że w domku nie ma nic do roboty...:cool3: znam to z własnego przykładu, ostatnio na nic nie mam czasu, ciągle cosik do zrobienia, lub zalatwienia...:cool3: dokładnie tak :lol: jak nie posprzątać teraz, to jakiś obiad zrobić, to znowu prasowanie albo pranie, pies i dziecko i tak w kółko... Quote
Alka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 fidelek2 napisał(a):dokładnie tak :lol: jak nie posprzątać teraz, to jakiś obiad zrobić, to znowu prasowanie albo pranie, pies i dziecko i tak w kółko... i jak jesteś do tego wszystkiego sama , przechlapane...:cool3: mówię o sobie :cool3: zaraz lecę na zakupy...Jutro jedziemy na urodziny do rodziców Marcina , zostajemy do niedzieli.Mateusz będzie sam w domku, muszę mu załadować lodówkę ...;) Quote
Kasia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Alka napisał(a): i jak jesteś do tego wszystkiego sama , przechlapane...:cool3: mówię o sobie :cool3: zaraz lecę na zakupy...Jutro jedziemy na urodziny do rodziców Marcina , zostajemy do niedzieli.Mateusz będzie sam w domku, muszę mu załadować lodówkę ...;) czyli weekend imprezowy sie szykuje ;) Quote
Alka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 fidelek2 napisał(a):czyli weekend imprezowy sie szykuje ;) oby pogoda dopisała :cool3:, mam zamiar siedzieć w ogrodzie :p Ostatnio mamy pecha, co do nich jedziemy to pogoda do bani...:cool3::cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć Kasiu! [quote name='fidelek2'] Fidelek ślicznie wygląda w kitce :loveu: Quote
Kasia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Yorkie'] Cześć Kasiu! Fidelek ślicznie wygląda w kitce :loveu: Witaj Saro :loveu: Kitka dopiero będzie super wyglądać - jeszcze troszkę a wszystkie włochalaki zbiorę gumką :lol::lol: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 urlopowiczka cosik zaniedbuje nas... :cool3::cool3: Kasiu, wstałaś już ?:evil_lol: Quote
Recommended Posts