Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PositiveThought napisał(a):

witaj :loveu:

i co tam u pana Fidlastego? ^^

Pan Fidlasty po 3 dniach w końcu wrócił do swojej posiadłości :p
Był u mojej mamy bo my robiliśmy pokój dla Małego :lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Pan Fidlasty po 3 dniach w końcu wrócił do swojej posiadłości :p
Był u mojej mamy bo my robiliśmy pokój dla Małego :lol:

Pokoik dla Łukaszka? :) I jak poszło? :)

Posted

a jakieś zdjątka dueciku?

Łukaszek ma już swój pokój zrobiony? a jakie kolory, meble? ^^

madziasto4 napisał(a):

Pokoik dla Łukaszka? :) I jak poszło? :)

my go robimy jeszcze cały czas :razz: ja mam urlop teraz wiec z niczym sie nie spieszymy...

firanki już mam - to takie coś jak kawałek materiału przywieszonego do karnisza z którego zwisają różnej długości i wielkości figurki/obrazki (autka, znaki drogowe)
ściany będą w dwóch kolorach, gdzie od większej połowy w dół będą naklejki na ścianę z obrazkami z bajek a po środku będzie leciał przyklejony pasek naklejki również z wizerunkiem postaci z bajek :lol:

Łóżeczko na razie pozostanie a mebelki nie będziemy kupować jako meblościanki tylko zamówiłam dla Niego każdą sztukę osobno - jakiś tam regał, komodę...biurka na razie nie kupowałam bo On jeszcze malutki jest ;)

Posted

[quote name='fidelek2']Cześć Madziu ;)

A wszystko w porządku...Fidlasty żyje i ma się dobrze jak widać poniżej :lol:

cześć
jejciu jaki on jest szczęśliwy :grins:

Posted

ale kolorów ścian i mebli to już nie podała :p

a to najistotniejsze :p

ściana niebiesko - żółta z naklejkami różnego koloru, firanka żółta z wiszącymi elementami różnego koloru, wykładzina ta co była czyli kolorowa, sufit biały z gwiazdkami i księżycami świecącymi w ciemnościach, lampa papierowa okrągła i kolorowa a mebelki jaśniutkie (olcha) :p

TERAZ MOŻE BYĆ? :p

Posted

Ale super! :)
Pokoik marzenie :) I te gwiazdki na suficie świecące w ciemności :loveu:
Domyślasz się, że oczekuję w niedalekiej przyszłości zdjęć tego cuda? :p Najlepiej wraz z właścicielem :loveu:

Posted

Dobry wieczór Kasiu... wkońcu znalazlam chwilke by do Was zajrzeć...nadrobilam spore zaległości....Foteczki super...
Widze że masz świetnego pomocnika w kuchni...słodziutka ta foteczka...kochany szkrabik...

Jakież te foteczki sa fajniusie i Fidelek tak pieknie wyszedł...cudeńko...

Ten pokoik teraz musi być uroczy...te kolorki...i te gwiazdki na suficie...ale sie rozmarzylam...cudnie malemu bedzie sie zasypialo w takim pokoiku...Gratuluje pomysłu...:)
A teraz życze kolorowych snów Pozdrawiam Serdecznie Dobranoc :)

Posted

madziasto4 napisał(a):

Pokoik marzenie :) I te gwiazdki na suficie świecące w ciemności :loveu:
Domyślasz się, że oczekuję w niedalekiej przyszłości zdjęć tego cuda? :p Najlepiej wraz z właścicielem :loveu:

Zdjęcia będą oczywiście ale jak już będzie wszystko gotowe :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Dzień dobry wszystkim - tym, którzy sie urlopują i tym którzy ciężko pracują :p

Dzien Dobry :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

fidelek2 napisał(a):
ściana niebiesko - żółta z naklejkami różnego koloru, firanka żółta z wiszącymi elementami różnego koloru, wykładzina ta co była czyli kolorowa, sufit biały z gwiazdkami i księżycami świecącymi w ciemnościach, lampa papierowa okrągła i kolorowa a mebelki jaśniutkie (olcha) :p

wow, wow , czytałam o Waszym remonciku , śliczny pokoik się szykuje :loveu:

Kasiu, jak tam na urlopie ?

Posted

Alka napisał(a):

Kasiu, jak tam na urlopie ?

Niby urlop wypoczynkowy ale jakoś tak mało wypoczywam - chyba więcej odpoczynku miałam w pracy niż przy tym małym Diabełku :diabloti:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Niby urlop wypoczynkowy ale jakoś tak mało wypoczywam - chyba więcej odpoczynku miałam w pracy niż przy tym małym Diabełku :diabloti:

a wydaje się ,że w domku nie ma nic do roboty...:cool3: znam to z własnego przykładu, ostatnio na nic nie mam czasu, ciągle cosik do zrobienia, lub zalatwienia...:cool3:

Posted

Alka napisał(a):

a wydaje się ,że w domku nie ma nic do roboty...:cool3: znam to z własnego przykładu, ostatnio na nic nie mam czasu, ciągle cosik do zrobienia, lub zalatwienia...:cool3:

dokładnie tak :lol: jak nie posprzątać teraz, to jakiś obiad zrobić, to znowu prasowanie albo pranie, pies i dziecko i tak w kółko...

Posted

fidelek2 napisał(a):
dokładnie tak :lol: jak nie posprzątać teraz, to jakiś obiad zrobić, to znowu prasowanie albo pranie, pies i dziecko i tak w kółko...

i jak jesteś do tego wszystkiego sama , przechlapane...:cool3: mówię o sobie :cool3:

zaraz lecę na zakupy...Jutro jedziemy na urodziny do rodziców Marcina , zostajemy do niedzieli.Mateusz będzie sam w domku, muszę mu załadować lodówkę ...;)

Posted

Alka napisał(a):

i jak jesteś do tego wszystkiego sama , przechlapane...:cool3: mówię o sobie :cool3:

zaraz lecę na zakupy...Jutro jedziemy na urodziny do rodziców Marcina , zostajemy do niedzieli.Mateusz będzie sam w domku, muszę mu załadować lodówkę ...;)

czyli weekend imprezowy sie szykuje ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
czyli weekend imprezowy sie szykuje ;)

oby pogoda dopisała :cool3:, mam zamiar siedzieć w ogrodzie :p

Ostatnio mamy pecha, co do nich jedziemy to pogoda do bani...:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Yorkie']
Cześć Kasiu!

Fidelek ślicznie wygląda w kitce :loveu:

Witaj Saro :loveu:

Kitka dopiero będzie super wyglądać - jeszcze troszkę a wszystkie włochalaki zbiorę gumką :lol::lol: