Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guffi napisał(a):

A ja dostałam rano po włosach i teraz mi się skręciły i mam loki(a miałam wyprostowane:mad:).

P.S.Witam śmingusowo-dingusowo-porankowo;)

Witamy również :multi:

Ty już ich lepiej nie prostuj z powrotem bo i tak pewnie jeszcze nie raz dziś zostaniesz oblana :p

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fidelek2 napisał(a):
Witaj Marto :loveu:

Mnie już chłopki oblali z rana, na szczęście tylko troszkę a teraz poszli do sąsiadki, która pilnuje nam Łukaszka też "zlać" ją trochę perfumem jakimś :p

hihih a ja suchutka :cool3::cool3: nikt mnie nie tknal jeszcze :D

Posted

fidelek2 napisał(a):
Witamy również :multi:

Ty już ich lepiej nie prostuj z powrotem bo i tak pewnie jeszcze nie raz dziś zostaniesz oblana :p

No chyba tego nie zrobię... może sobie sama obleję, żeby to chociaż jakoś normalnie wyglądało, bo zostałam oblana z prawej strony i polowę wlosów mam prostą, a na drugiej loki:lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
To była woda o lekkim zapachu perfum :diabloti:

W mojej rodzinie też jest taka tradycja, że kobitki leje sie perfumami:cool3: Tylko wujek coś zawsze przesadza:mad:

Posted

Cześć Kasiu!
Fotki Fidelka śliczne, ma chłopak domowe luskusy :loveu:
Ja dzisiaj jeszcze przez nikogo nie zostałam oblana, nie biorąc pod uwagę, że było sucho na dworzu, wyszłam i zaczęło padać :angryy:

Posted

[quote name='Yorkie']Cześć Kasiu!
Fotki Fidelka śliczne, ma chłopak domowe luskusy :loveu:
Ja dzisiaj jeszcze przez nikogo nie zostałam oblana, nie biorąc pod uwagę, że było sucho na dworzu, wyszłam i zaczęło padać :angryy:

To tak na przypomnienie;)

Posted

madziasto4 napisał(a):

A i dresik w całości :multi: :eviltong:

Nie wyśmiewaj sie z mojego starego różowego dresiku :diabloti:
On jest najlepszy, najwygodniejszy i nie zamieniłabym go na żadnego innego...i muszę go pilnować bo Tomek już na niego poluje, aby wyrzucić go do śmieci :evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Nie wyśmiewaj sie z mojego starego różowego dresiku :diabloti:
On jest najlepszy, najwygodniejszy i nie zamieniłabym go na żadnego innego...i muszę go pilnować bo Tomek już na niego poluje, aby wyrzucić go do śmieci :evil_lol:

Ależ ja się nie śmieję :eviltong: Może nawet zazdroszczę, bo sama nie mam takowego w domu :cool3:

Przecież to zazwyczaj kobiety tylko czekają, aż mąż pójdzie do pracy, żeby uszczuplić jego ubraniowe (i nie tylko) zapasy, z którymi tak sentymentalnie się obchodzi :crazyeye:

Posted

madziasto4 napisał(a):

:turn-l: :turn-l:

Widzisz, wszyscy Ci go zazdroszczą :loveu:

Ty... to może ja w nim zacznę do pracy chodzić i do kościoła skoro on taki ekstra, co...? :diabloti:

Posted

[quote name='fidelek2']Codzienna asysta przy codziennej czynności czyli myciu Fidlakowych łap :p

Łądną macie łazienkę :p:p A i dresiwo tez pokażne xD

Posted

madziasto4 napisał(a):

Dzień dobry :)

Pogoda się poprawia, prawda? :)

Fidel potrafi sam wskoczyć do wanny? :)

Witaj :lol:

Prawda i cieszymy sie z tego powodu :lol:

Potrafi to mało powiedzane - wanna to drugie miejsce po balkonie gdzie uwielbia przebywać/siedzieć :p