Guffi Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 O, trafiłam na fajną atmosferę i zdjęcia:p Miło tu znowu wpaść i Was "widzieć":multi: Quote
Kasia_zg Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witam...Jestem pod wrażeniem ełaśnie oglądałam całą galerie Fidelka i coś niesamowitego jak on jest pieknie wybarwiony...Prześliczny psiaczek :) Pozdrowionka Quote
Kasia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Guffi napisał(a): O, trafiłam na fajną atmosferę i zdjęcia:p Miło tu znowu wpaść i Was "widzieć":multi: Ooo...Karolinka nas odwiedziła :loveu: :loveu: Jak miło Cię czytać :multi: Mam nadzieję że wróciłaś na dłużej...;) Kasia_zg napisał(a): Witam...Jestem pod wrażeniem ełaśnie oglądałam całą galerie Fidelka i coś niesamowitego jak on jest pieknie wybarwiony...Prześliczny psiaczek :) Pozdrowionka Witaj Kasiu w naszej galeryjce :multi: I cieszymy sie bardzo, że fidelek się podoba :loveu: Quote
Kasia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 PositiveThought napisał(a): mój najukochańszy duecik osobno, ale jednak razem :loveu::loveu: cuda dwa, cuda, widzę podwójnie... Moje cuda, moje :loveu: :loveu: madziasto4 napisał(a): On wygląda jak taki krasnalek :loveu: Taa...krasnalek :lol: a w środku to diabeł wcielony :diabloti: Quote
Aga76 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='fidelek2'] [quote name='fidelek2'] Dzień dobry Kasiu, pozdrowienia dla chłopaków :loveu: Fidlasty to taki rozmarzony czy zmęczony? Łukaszek przerzucił się na misia :wink: Quote
Patikujek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 http://img254.imageshack.us/img254/6392/tn2af8.jpg ŁOJOJ zdechł???:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witamy śliczny duecik Maluszków i oczywiście Pańcię:lol: . Quote
Guffi Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 fidelek2 napisał(a):Ooo...Karolinka nas odwiedziła :loveu: :loveu: Jak miło Cię czytać :multi: Mam nadzieję że wróciłaś na dłużej...;) Ja też mam taką nadzieję:evil_lol: Quote
Kasia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Zrobiliśmy małe przemeblowanie i teraz Fidlak ma pełny dostęp do parapetu i okna :lol: Quote
Kasia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Moje dwa Ziutki właśnie przed chwilą zasnęły :sleep2: Quote
Aga76 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='fidelek2'] Książę Fidlasty z okienka, siedzi sobie i zerka :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='fidelek2'] Wygląda jak nowe wyposażenie (czyt. dodatkowy element) dekoracji parapetu :lol: Quote
Kasia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Yorkie napisał(a): Wygląda jak nowe wyposażenie (czyt. dodatkowy element) dekoracji parapetu :lol: Ale prawda że pasuje do reszty, co nie? :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 fidelek2 napisał(a):Ale prawda że pasuje do reszty, co nie? :cool3: No jasne, że pasuje, bez niego to by nie bylo tego czegoś... hmm... jak to się nazywa... dobra tam, nieważne, dodaje uroku na parapecie :loveu: Quote
Juszes Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='fidelek2']Moje dwa Ziutki właśnie przed chwilą zasnęły :sleep2: Ooo jak słodko =* slodkich snow !! :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dzień dobry Kasiu :shiny: Cudne jest zdjęcie, Łukaszek tak słodko usnął, a Fidelek zawsze obok przyjaciela, pewnie czujnie drzemie. Quote
Juszes Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [SIZE=4]witam wszystkich dogomaniaków!! Dzisiaj mamy Pierwszy dzień wiosny! :) :) [SIZE=4]zycze wszystkim zeby milo spedzili ten dzien :multi::multi: Quote
Kasia Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Aga76'] Dzień dobry Kasiu :shiny: Cudne jest zdjęcie, Łukaszek tak słodko usnął, a Fidelek zawsze obok przyjaciela, pewnie czujnie drzemie. Witaj Aguś :loveu: Cieszymy sie bardzo że zdjecie się podoba :lol: I masz rację - rozczulający widok :loveu: [quote name='Juszes'] [SIZE=4]witam wszystkich dogomaniaków!! Dzisiaj mamy Pierwszy dzień wiosny! :) :) [SIZE=4]zycze wszystkim zeby milo spedzili ten dzien :multi::multi: W końcu przyszedł ten długo oczekiwany dzień :multi: tylko słonka za oknem jeszcze brakuje...ale zapowiadali, że od piątku znów będzie ciepło i słonecznie :multi: Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witajcie :multi: Oj, ale teraz ma Fidelek miejscówkę :lol: Quote
Gamba Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Fidel jak posąg na tych zdjęciach wygląda,świetny jest :p .Tylko ciekawe co on tak wypatruje na zewnątrz? Hmm...pewnie jakaś jego kolezanka się kręciła po podwórku :cool3: !A on biedaczek nie mógł wyjść z domu :shake: .Takiego pecha ten Fidel miał :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dzień dobry Kasiu:multi: .....w drugi dzień wiosny :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 PositiveThought napisał(a): moje dwa nierozłączne słodziaki :loveu: pięknie i cudniaście ^^ Kasiu, tam gdzieś w oddali, to Ty? ^^ :oops: pewnie ja...TZ robił zdjecia a on zawsze robi tak, że musi również ująć mnie...:p:p Quote
Kasia Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 PositiveThought napisał(a): co tam u chłopkooff? dwu-nożny już śpi a cztero-łapny od wczoraj jest u mojej mamy...stęskniłam sie już za nim :sadCyber: Quote
Aga76 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='fidelek2']dwu-nożny już śpi a cztero-łapny od wczoraj jest u mojej mamy...stęskniłam sie już za nim :sadCyber: Kasiu to może chociaż zdjęcie misia :modla: Fidlaczku wracaj :scream_3: Quote
Recommended Posts