Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 fidelek2 napisał(a):Witaj Aguś :multi: Mi też jest teraz wygodniej z tym linkiem, ale muszę poprosiś kogoś kto robi banerki o zrobienie Fidelkowego ale takiego małego, żeby zawsze jeszcze móc zmieścić w podpisie banerek jakieś bidy szukającej domu ;) Widziałam takie zestawy w podpisie, były nawet cztery linki do PwP w jednym podpisie. Quote
Kasia Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Aga76 napisał(a): Widziałam takie zestawy w podpisie, były nawet cztery linki do PwP w jednym podpisie. Będę musiała wybrać sie na poszukiwania do Off Topica :p :p Quote
Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 fidelek2 napisał(a):Będę musiała wybrać sie na poszukiwania do Off Topica :p :p Też myślę, że tam najlepiej, coraz więcej osób oferuje banerkową pomoc. Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Kasiu zrobiłam, powiedz tylko czy Ci się w ogóle podoba, to wtedy dam napis (bo napis też chcesz?) Jak się nie podoba, to zrobię inny, do skutku :eviltong: Quote
Kasia Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a): Kasiu zrobiłam, powiedz tylko czy Ci się w ogóle podoba, to wtedy dam napis (bo napis też chcesz?) Jak się nie podoba, to zrobię inny, do skutku :eviltong: Nie chcę innego, chcę ten!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Napis tylko FIDEL ;) i odsyłacz oczywiscie też ;) Madziu dziękuję Ci bardzo :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 fidelek2 napisał(a):Nie chcę innego, chcę ten!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Napis tylko FIDEL ;) i odsyłacz oczywiscie też ;) Madziu dziękuję Ci bardzo :loveu::loveu: Tak dobrze? ;) A tu z odsyłaczem, chyba działa ;) Quote
Kasia Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a): Tak dobrze? ;) A tu z odsyłaczem, chyba działa ;) Madziu dziękujemy :Rose: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 fidelek2 napisał(a):Madziu dziękujemy :Rose: Proszę bardzo :) Cieszę się, że się podoba :loveu: Aż mam ochotę połaskotać :lol: Quote
Juszes Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Tak dobrze? ;) A tu z odsyłaczem, chyba działa ;) Ale sliczne Jestem pod wrazeniem, nie ma co xD Quote
Zuza96 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Hej :lol: fidelek2 napisał(a): Oni są niesamowici :evil_lol: :p :cool3: Quote
Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Piękne podusie fidelkowe w uroczym przybliżeniu :klacz: I świetny najnowszy podpis :p Quote
Aga76 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dzień dobry Kasiu :loveu: Pozdrowienia dla chłopaków :p Quote
Kasia Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Witamy duecik Maluchów i Pańcię.:loveu: Aga76 napisał(a): Dzień dobry Kasiu :loveu: Pozdrowienia dla chłopaków :p Witajcie witajcie :multi: :multi: Miałam nadzieję że dziś również będzie piekny słoneczny czwartek a tu same chmurki sobie płyną po niebie....:placz: Quote
Kasia Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Zuza96 napisał(a): Hej :lol: Oni są niesamowici :evil_lol: :p :cool3: cześć Zuzka :multi: Kiedy "wyklują" się kotki z tych Twoich jajców w podpisie...? :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dzień dobry :multi: Chmurki mówisz...a u nas piękne słoneczko :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 śliczny śpioszek :loveu: [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 fidelek2 napisał(a): Ale fajne krzesełko zabudowane :) Piłka już dla synka przygotowana? :lol: No tak, a tatuś siedzi w lodówce...:lol: Quote
Kasia Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 madziasto4 napisał(a): Ale fajne krzesełko zabudowane :) Piłka już dla synka przygotowana? :lol: No tak, a tatuś siedzi w lodówce...:lol: To zabudowanie z tyłu jest jako stolik :lol: Ściągasz górę, kładziesz na podłodze i dostawiasz to zabudowanie jako stolik i dziecko ma niby "biurko" ;) Toć to stara jak świat piłka Fidlaka...postrzępiona i dziurawa :p od kogoś ją dostał, już nawet nie pamiętam od kogo ;) Jak zwykle :p Quote
Recommended Posts