Kasia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Alka napisał(a): Pańcio jest mój i koniec... Fidlasty daje do zrozumienia Dokładnie tak jest :p Quote
mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='fidelek2'] ale ma odlotowy lok na ogonie :) Quote
Aga76 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Bardzo słoneczne dzień dobry Kasiu :loveu: Prawdziwi kumple :bigok: Quote
Kasia Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Moniś'] Kasiu, dostałaś moją PW z linkiem? ;) Nic nie dostałam :shake: ale wejdę sobie w Twoje aukcje i obejrzę, ok? mam taką możliwość bo nie usunełam jeszcze tej, na której kupiłam ten sweterek :p [quote name='mulinka'] ale ma odlotowy lok na ogonie :) cześć Renatko :multi: lok ekstra - dopiero teraz go zauważyłam :p [quote name='Aga76'] Bardzo słoneczne dzień dobry Kasiu :loveu: Prawdziwi kumple :bigok: Witaj Aguś również słonecznie i cieplutko :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 fidelek2 napisał(a):Nic nie dostałam :shake: a do mnie doszło, widziałam :multi: Cześc Kasiu! Piękny dzioneczek się zapowiada, prawda?:loveu: Quote
Zuza96 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dobry wieczorek Kasiu Łukaszek ma super pomysły...hehe, a Fidel jak zwykle cudny Quote
Alka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 cześć Kasiu! :multi: Jakoś ostatnio mam wrażenie ,że mniej ciebie na blogach...:cool3: Quote
Moniś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Alka napisał(a):cześć Kasiu! :multi: Jakoś ostatnio mam wrażenie ,że mniej ciebie na blogach...:cool3: No nie? :evil_lol: Zawsze była pierwsza, a teraz coś nas olewa :mad: Quote
Alka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Moniś napisał(a):No nie? :evil_lol: Zawsze była pierwsza, a teraz coś nas olewa :mad: no tak, :hmmmm:cosik z Kasią nie tak...:evil_lol: Quote
Moniś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kasiu... to naprawdę dziwne, że Cię nie ma :roll: Stało się coś...? Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='fidelek2'] Sylwuś mówisz o tej fryzurce? :cool3: Mnie też sie bardzo podoba ale to i tak nic, musiałabyś go widzieć jak wygląda po ściagnięciu czapki kiedy wracamy ze spaceru....:diabloti: wtedy to dopiero mu stoją :evil_lol: Tak mówię o tej fryzurce :evil_lol: A z fryzem po ściagnieciu czapy chyba da sie coś zrobić? [czyt. ufocić] :cool3: No proszę :diabloti: Najpierw chusteczka karmiła, a teraz biedny pilota wcina :loveu: [quote name='Moniś']No nie? :evil_lol: Zawsze była pierwsza, a teraz coś nas olewa :mad:Na stos :ylsuper: Dziewczyny dziś dzień kobiet, ja tam myślę że chłopcy cos Kasi zgotowali i nie ma czasu na dgm :cool3: Quote
Moniś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Na stos :ylsuper: rzuciliśmy!! na stos na stos na stoooooooooos!!! :evil_lol::evil_lol: Kasiu, co z Tobą? :shake: Quote
Alka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kasiu, odezwij się ... a może nie mają netu...:cool3: Quote
Moniś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Alka napisał(a):Kasiu, odezwij się ... a może nie mają netu...:cool3: no ciekawe, ciekawe :roll: Kasiu! Jak zaraz się nie pojawisz to nawiedzę Cię smsem :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Jestem, żyje i mam dostęp do netu....czasami wchodzę i czytam, tylko czytam ;) niedługo sie pojawię i dziękuje Wam za pamięć...i wszystko jest w porządku ;) ( to chyba jakieś przesilenie wiosenne ) a tak naprawdę to TZ wciągnął mnie do oglądania tego serialu "Prison Break" - pierwszy sezon ma 22 odcinki a z drugiego już mamy 19 wiec jest co oglądać :p a ja jak na razie obejrzałam 14 odcinek pierwszego sezonu..... Quote
Alka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 fidelek2 napisał(a):Jestem, żyje i mam dostęp do netu....czasami wchodzę i czytam, tylko czytam ;) wstydz się , my tu tak zamartwialiśmy się o ciebie...:cool3::evil_lol::evil_lol: ale super, że się odezwałaś :multi: Kasiu, doskonale cię rozumiem , sama miewam takie dni...:oops: a co do fimów to ostanio oglądałam "Swiadka koronnego" i powiem Wam ,że się nieco rozczarowałam.Oczekiwałam czegoś więcej , po tak szeroko reklamowanym filmie...:cool3: Quote
Kasia Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Alka napisał(a): a co do fimów to ostanio oglądałam "Swiadka koronnego" i powiem Wam ,że się nieco rozczarowałam.Oczekiwałam czegoś więcej , po tak szeroko reklamowanym filmie...:cool3: całkiem dokładnie jak ja :p według mnie totalnie przereklamowany....ale polecam "Prison Break" ;) Quote
Jagoda1 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Najwazniejsze, ze u Was wszystko w porządku.:lol: Quote
Zuza96 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kasi nie ma, a zaległości mam peeeełno do nadrobienia... :mad: :eviltong: Quote
Magda Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Kasia się na serial przerzuciła :-( A my poszlismy w odstawke:placz::placz: No nieladnie tak... Ja tu przychodze, a Kasia oglada tasiemce:mad: A ogladal ktos "Testosteron"? Quote
Recommended Posts