madziasto4 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 fidelek2 napisał(a): Witaj Czepialska Magdaleno :p Wtorek mija nam troszkę deszczowo, nawet pracowicie a teraz wręcz wnerwiająco bo dwa szkodniki szaleją :diabloti: Młody się denerwuje bo Fidlak przed nim ucieka i nie pozwala sie szarpać - cyrk jak sie patrzy...chyba zacznę bilety sprzedawać :p To ja się piszę na taki seans :eviltong: Fidel to chociaż ucieka, a Master to zazwyczaj czeka co mu takie dziecko zrobi :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A może tak jeden pokaz cyrkowy byś nam nagrała..?? :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Czesc kasiu :multi: Przyszlismy sie przywitac :loveu: jak slodko Fidlaczek spi z ta łepetynka zwisajaca :loveu: Quote
Kasia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 :: FiGa :: napisał(a): A może tak jeden pokaz cyrkowy byś nam nagrała..?? :cool3: Filmików to ja mam pod dostatkiem tylko że nie wiem jak sie takie cuś wkleja aby sie wkleiło :p madziasto4 napisał(a): To ja się piszę na taki seans :eviltong: Fidel to chociaż ucieka, a Master to zazwyczaj czeka co mu takie dziecko zrobi :eviltong: To ja ustalę cenę biletu i dam znać, ok? :evil_lol: Daga_i_Oskar napisał(a): Czesc kasiu :multi: Przyszlismy sie przywitac :loveu: jak slodko Fidlaczek spi z ta łepetynka zwisajaca :loveu: PositiveThought napisał(a): dziń dybry. wtorkowo? ^^ dobry wieczór Wam :multi::multi: Quote
arystokratka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Co tam u was słychać fildelki :D:D ? Quote
madziasto4 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 fidelek2 napisał(a): To ja ustalę cenę biletu i dam znać, ok? :evil_lol: To mnie tez skasujesz? :crazyeye: Mnie? :eviltong: Filmiki koniecznie naucz się wstawiać :multi: Quote
Kasia Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 madziasto4 napisał(a): To mnie tez skasujesz? :crazyeye: Mnie? :eviltong: Filmiki koniecznie naucz się wstawiać :multi: Jeśli powiesz mi jak mam wstawić filmik to Cię nie skasuję :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 fidelek2 napisał(a):Jeśli powiesz mi jak mam wstawić filmik to Cię nie skasuję :eviltong: To już mówię :p Wchodzisz tu: http://photobucket.com/ Następnie musisz się zarejestrować i zalogować, później pokaże się okienko Upload Images & Videos i reszta to już nic prostszego jak wybranie filmu i poczekanie aż się pobierze :p Quote
Zuza96 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cześć :grins: Fajnie by było jakbyś umiała wstawiać filmiki, ale pewnie niedługo się nauczysz...:loveu: :smile: Quote
Aga76 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Dzień dobry :loveu: pozdrawiam ciepło całą rodzinkę :p Quote
:: FiGa :: Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cześc Kasiu :multi::multi: fidelek2 napisał(a):Filmików to ja mam pod dostatkiem tylko że nie wiem jak sie takie cuś wkleja aby sie wkleiło :pSkoro już wiesz jak wstawiać filmiki to czekamy na pierwsze odcinki z życia F jak Fidelek :razz: Quote
Kasia Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 A teraz coś dla Czepialskiej Magdy :p Quote
:: FiGa :: Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Takie same minki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dzień dobry Kasiu :loveu: dziś przywitanie się na forum graniczy z cudem... uff ale się w końcu udało, życzę udanego czwartku kochani. Najnowsze zdjęcia są bombowe, mam nadzieję, że modele wciąż mają się dobrze :p :eek2: Ratunku!!! Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 PositiveThought napisał(a): i dla mnie, i dla mnie! aaa! koffani sąąą <333 daj mi daj. ja chcę. Dla Ciebie również - jak najbardziej Beatko :loveu: :loveu: Przepraszam za pominiecie...to sie wiecej nie potórzy :diabloti: :: FiGa :: napisał(a): Takie same minki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W końcu przebywaja ze sobą 24 h na dobę więc coś wspólnego muszą mieć :evil_lol: :evil_lol: Aga76 napisał(a): Dzień dobry Kasiu :loveu: dziś przywitanie się na forum graniczy z cudem... uff ale się w końcu udało, życzę udanego czwartku kochani. Najnowsze zdjęcia są bombowe, mam nadzieję, że modele wciąż mają się dobrze :p :eek2: Ratunku!!! Witaj Aguś :multi: :multi: Modele żyją i maja sie dobrze - nad wszystkim czuwam :p :p (to zdjecie tylko tak strasznie wyglada...:diabloti: ) Quote
Aga76 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Na dowód i uspokojenie moich zszarganych nerwów :wink: proszę wstaw fotki świeżynki :grins: Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Aga76 napisał(a): Na dowód i uspokojenie moich zszarganych nerwów :wink: proszę wstaw fotki świeżynki :grins: Dobrze Kochane, aby uspokoić Wasze zszargane nerwy dziś po pracy wstawię świeże foteczki ;) i zobaczycie jak te dwa szkodni maja sie dobrze :p Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cześć :multi: Śliczny ma ten pyszczek :loveu: fidelek2 napisał(a):A teraz coś dla Czepialskiej Magdy :p Piękne:loveu: :evil_lol: Skupiona mina Łukaszka z języczkiem mnie rozbraja :loveu: fidelek2 napisał(a): Który którego naśladuje? :evil_lol: Quote
Guffi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cześć Kasiu Kochana:buzi:! Ty mnie odwiedzałaś, a ja nawet nie raczyłam przyjść:placz: , bardzo Cie przepraszam! fidelek2 napisał(a): Nieeee, nieeee daaa sieeee!!! jaa normalnie nie wytrzymammm!!! :placz: ja tez chce takiego!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts