Zuza96 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dobry wieczór Fidlaczki Kasiaczki i TZ Kasi w piórkach obrośnięty :evil_lol: :eviltong: Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='PositiveThought'] aaa! on jest cudny ^^ weź mi go ten. pożycz na trochę ^^ dziudziubdździ. nie ma sprawy - przychodź i go bierz a ja wtedy sobie odpocznę :p:p Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Zuza96'] Dobry wieczór Fidlaczki Kasiaczki i TZ Kasi w piórkach obrośnięty :evil_lol: :eviltong: cześć Zuza .......i ciiiiiiiiiiii ;) bo jeszcze usłyszy i nie zdołam potem tych piór oskubać :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='fidelek2']w poszukiwaniu urozmaiceń :p:p Niuniuniuniu CAŁUSY od ciotki. :loveu: :loveu: Quote
Zuza96 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='fidelek2']cześć Zuza .......i ciiiiiiiiiiii ;) bo jeszcze usłyszy i nie zdołam potem tych piór oskubać :evil_lol:Dobra bede cicho, bo być miała za buuuużo tego obskubywania...:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Zuza96'] Dobra bede cicho, bo być miała za buuuużo tego obskubywania...:evil_lol: ma sie rozumieć :p:p Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Weź wklejaj te zdjęcia normalnie, bo wygląda tak jakby u Was grawitacja nie działała :lol: Łukaszek boski :loveu: Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 madziasto4 napisał(a): Weź wklejaj te zdjęcia normalnie, bo wygląda tak jakby u Was grawitacja nie działała :lol: a ty sie nie czepiaj...:p zdjęcie jest wklejone całkiem normalnie - robiłam je patrzac z góry to i Ty tak patrz :lol: Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='fidelek2']a ty sie nie czepiaj...:p zdjęcie jest wklejone całkiem normalnie - robiłam je patrzac z góry to i Ty tak patrz :lol: a ja się lubię czepiać :eviltong: ;) o tak jest lepiej :cool3: Quote
Alka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Łukaszek śliczniasty:loveu: i pewnie coraz bardziej absorbujący, prawda? a jak zacznie chodzić to oczy trzeba będzie mieć dookoła głowy:evil_lol: fajny okres :loveu: Quote
Kasia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Alka napisał(a): Łukaszek śliczniasty:loveu: i pewnie coraz bardziej absorbujący, prawda? a jak zacznie chodzić to oczy trzeba będzie mieć dookoła głowy:evil_lol: fajny okres :loveu: Ja juz teraz muszę mieć oczy dookoła głowy, on wszędzie chce sie wcisnąć...otwiera wszystkie szafki, półki i szuflady :p ja kończę sprzątać jedna szufladę to On w tym czasie wywala drugą i tak w kółko...co chwilę wyciąga buty z szafki w przedpokoju - co niektóre szczewiki wieksze od Niego ale On sie tym nie przejmuje :evil_lol: no mówię Ci urwanie głowy... A najlepsze jest to jak chce podejść do Fidla a ten ucieka - zaczyna wtedy sie denerwować i krzyczeć ze złości bo On chce psa a pies przed nim spiernicza :p Co go przegonię z jednego pomieszczenia to On od razu zasuwa w tym swoim chodziku do drugiego i kmini co tu z kolei nabroić i porozwalać :p madziasto4 napisał(a): a ja się lubię czepiać :eviltong: ;) o tak jest lepiej :cool3: zauważyłam :p niech Ci będzie że tak jest lepiej ;) ja i tak swoje wiem :p PositiveThought napisał(a): z tymi zdjęciami antygrawitacyjnymi całkowicie mi w głowie pomieszałyście - gdzie jest przód, a gdzie tył? o_O Bo to wszystko wina Magdy :eviltong: czepialska jedna :cool3: Quote
Aga76 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dzień dobry Kasiu :loveu: :loveu: :loveu: Tak sobie powiem na miły początek dnia, piękny zwis ogonka :wink: cóż za cudny sen to musiał być... Quote
Alka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 cześć Kasiu !:multi: Wesoło masz w domku z chłopaczkami ,masę radości muszą sprawiać :loveu::loveu: dla obserwatora to super , inaczej jak trzeba się nimi opiekować i pilnować ... kochane urwisy:loveu::loveu: Quote
Kasia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Aga76 napisał(a): Tak sobie powiem na miły początek dnia, piękny zwis ogonka :wink: cóż za cudny sen to musiał być... nawet sobie pochrapywał w czasie tego snu :p Quote
Kasia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Alka napisał(a): Wesoło masz w domku z chłopaczkami ,masę radości muszą sprawiać :loveu::loveu: dla obserwatora to super , inaczej jak trzeba się nimi opiekować i pilnować ... kochane urwisy:loveu::loveu: dokładnie jak piszesz - dla obserwatorów wygląda bardzo zabawnie i fajnie ale na dłuższą metę to można do głowy dostać :lol: :lol: witaj Alu :multi: Quote
Alka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 fidelek2 napisał(a): witaj Alu :multi: Kasiu, jeśli to nie tajemnica gdzie ty dokładnie mieszkasz? TŻ oklice Opola kojarzą się głównie z grzybami, kilkakrotnie bywał w tamtych lasach...:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Alka napisał(a): Kasiu, jeśli to nie tajemnica gdzie ty dokładnie mieszkasz? TŻ oklice Opola kojarzą się głównie z grzybami, kilkakrotnie bywał w tamtych lasach...:evil_lol: Ja mieszkam Alu w Krapkowicach - w połowie drogi między Opolem a Kędzierzynem Koźlem ;) Swojego czasu w Krapkowicach była fabryka obuwia (dokładnie w dzielnicy Otmęt) Quote
Alka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 fidelek2 napisał(a):Ja mieszkam Alu w Krapkowicach - w połowie drogi między Opolem a Kędzierzynem Koźlem ;) Swojego czasu w Krapkowicach była fabryka obuwia (dokładnie w dzielnicy Otmęt) dzięki za info :p Quote
haska_12 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witam Fidelkowe :evil_lol: Łojj :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć Kasiu :multi: Czepialska Magda przyszła :eviltong: Jak mija Wam wtorek? ;) AgusiaTerierka napisał(a):Ciężko go zrolować:evil_lol: Znowuż widzę to piękne zdjęcie :lol: Komentarz boski :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć Kasiu :multi: Widze że zdjęcia były :loveu: Buszujący Łukaś i zwisający łebek Fidlaka są świetni :loveu: Quote
Kasia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 haska_12 napisał(a): Witam Fidelkowe :evil_lol: Łojj :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Haska_12 :multi: :multi: cieszymy sie z odwiedzin i zapraszamy ponownie :lol: AgusiaTerierka napisał(a): Ciężko go zrolować:evil_lol: cześć Agusia :multi: wesoło mam z tymi dwoma szkodnikami, no nie? :evil_lol: madziasto4 napisał(a): Cześć Kasiu :multi: Czepialska Magda przyszła :eviltong: Jak mija Wam wtorek? ;) Witaj Czepialska Magdaleno :p Wtorek mija nam troszkę deszczowo, nawet pracowicie a teraz wręcz wnerwiająco bo dwa szkodniki szaleją :diabloti: Młody się denerwuje bo Fidlak przed nim ucieka i nie pozwala sie szarpać - cyrk jak sie patrzy...chyba zacznę bilety sprzedawać :p :: FiGa :: napisał(a): Cześć Kasiu :multi: Widze że zdjęcia były :loveu: Buszujący Łukaś i zwisający łebek Fidlaka są świetni :loveu: cześć Sylwia :multi::multi: standardowa pozycja Fidlaka - jak nie suszenie pisanek to jak najniższy zwis :p:p Quote
Recommended Posts