Kasia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Moniś napisał(a): pewnie chciał sprawdzić czy mięciutki jest :lol::lol::lol: Monia, Fidlak na jego widok to się po prostu cały telepie....z radochy oczywiście :p :p gdyby mógł to by go w pysku cały czas nosił..... Quote
Moniś Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 fidelek2 napisał(a):Monia, Fidlak na jego widok to się po prostu cały telepie....z radochy oczywiście :p :p gdyby mógł to by go w pysku cały czas nosił..... hahahaha, Filipek mialby darmowy transport haha :eviltong: Noddy to by pewnie go obszczekał i tak śmiesznie się skradał zeby powąchać, a za chwilę by zwiewał :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Brryyyyy :loveu: [quote name='fidelek2']tak Fidlak spędza niedzielę...:p O kurcze ale charuje :crazyeye: Nie zmęczył się?? :cool3: MOJE kolory :loveu::loveu: Swineczka kuzynki też cudna, a jak pięknie się z Fidlastym prezentuje :loveu: Quote
Kasia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Brryyyyy :loveu: cześć Sylwia :loveu: :loveu: Quote
Guffi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a): MOJE kolory :loveu::loveu: Nie, bo moje:mad: :diabloti: Quote
Kasia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Guffi napisał(a): Nie, bo moje:mad: :diabloti: to Wy się Kochane bijcie a ja se z boczku popatrzę :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Guffi napisał(a):Nie, bo moje:mad: :diabloti::diabloti: NASZE :diabloti: Kasiu - marzysz kochana. My nie takie barbarzyńskie co by od razu się bić, nie jestesmy takie jak Ty :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::diabloti: NASZE :diabloti: Kasiu - marzysz kochana. My nie takie barbarzyńskie co by od razu się bić, nie jestesmy takie jak Ty :evil_lol: No właśnie, poszłyśmy na ugodę:evil_lol: Zgadałyśmy się na pw, prawda:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
Kasia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Kasiu - marzysz kochana. My nie takie barbarzyńskie co by od razu się bić, nie jestesmy takie jak Ty :evil_lol: Ja ja :crazyeye: a jaka to ja niby jestem, co...??? :mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Guffi napisał(a):No właśnie, poszłyśmy na ugodę:evil_lol: Zgadałyśmy się na pw, prawda:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ?No przecież dyskusja była że ho ho :razz: fidelek2 napisał(a):Ja ja :crazyeye: a jaka to ja niby jestem, co...??? :mad: :evil_lol::evil_lol:Ty jesteś wstręciuch, bo nam tu propozycje niemoralne rzucasz :diabloti: Quote
Guffi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):No przecież dyskusja była że ho ho :razz: Ty jesteś wstręciuch, bo nam tu propozycje niemoralne rzucasz :diabloti: Dokładnie, jeszcze by się chciało nasze kłótnie oglądać:diabloti: Quote
Moniś Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 i co Kasiu, dobry na Ciebie? :roll::roll: Quote
Kasia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Moniś napisał(a): i co Kasiu, dobry na Ciebie? :roll::roll: troszkę za szeroki...szkoda mi bardzo bo jest śliczny ale wiem że mojej mamie też sie spodoba :loveu::loveu: :: FiGa :: napisał(a): Pozjadło nasze posty :mad: czyli dogomania znów szaleje....:p Quote
Moniś Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 fidelek2 napisał(a):troszkę za szeroki...szkoda mi bardzo bo jest śliczny ale wiem że mojej mamie też sie spodoba :loveu::loveu: ojoj... to szkoda :placz::placz: a myślisz, że na mamę bedzie dobry? Quote
Zuza96 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A możemy zobaczyć sweterek ? (chyba sweterek :roll:) :p Quote
Kasia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Moniś'] ojoj... to szkoda :placz::placz: a myślisz, że na mamę bedzie dobry? Monia ja od samego początku myślałam o mamie ale ludziłam sie, że jak będzie dobry na mnie to go zostawie sobie....jednak jestem zbyt sucha :p [quote name='Zuza96'] A możemy zobaczyć sweterek ? (chyba sweterek :roll:) :p a nie wiem nie wiem...zobaczymy :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Guffi napisał(a):Dokładnie, jeszcze by się chciało nasze kłótnie oglądać:diabloti: Ehh żeby to tylko kłótnie :x [Edytko ukradnę na moment twoją emotkę :-P] Quote
Zuza96 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Kasiu, ja moge dać Ci troche kilo !!!! Poooookaż, pokaaaż !! Quote
Moniś Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='fidelek2'] a nie wiem nie wiem...zobaczymy :cool3: możemy pokazać ;);) Quote
Zuza96 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aleeeeeee cuuuuuudo, ja kce taki sam !!! Quote
Kasia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Monia mnie ubiegła....bo mi imageshack cos szwankuje :p:p Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Zuza96']Kasiu, ja moge dać Ci troche kilo !!!! Poooookaż, pokaaaż !! Taaak ja tez moge :lol: Quote
Moniś Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 fidelek2 napisał(a):Monia mnie ubiegła....bo mi imageshack cos szwankuje :p:p mnie też, dlatego wkleiłam z fotosika :eviltong: Quote
Recommended Posts