:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Kasiu jak ja uwielbiam patrzeć na te Twoje maleństwa! :loveu: Sama nie wiem który piękniejszy :evil_lol: Oba urwisy sa rewelacyjnej urody :multi: Że też Ty jeszcze przy życiu jesteś :lol: Ja bym z zachwytu umarła. Kasiu kochana.. ! Wiary - co góry przenosi Nadziei - która nie gaśnie Miłości - w każdej ilośi życzą Tobie i Maleństwom Sylwia i Figczaby :tree1: Quote
Kasia Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Yewcia, Sylwia - dziękujemy za życzenia!!! Są prześliczne :loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza96 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Czyżby moich życzeń Kasia nie zobaczyła :placz::placz: No to tym razem napisze tylko [SIZE=6]WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zuza tyle osób składa życzenia że nie sposób wszystkich wypisać :lol: No ale Zuzko, nie wiem gdzie mam życzyć Ci wesołych swiąt, a że nasza Kasie odiedzasz często to złożę Ci je tu: Wesołych, pogodnych świąt Zuza :calus: Śniegu po pachy! :multi: [marzenia] Mam nadzieje że droga Kasia nie bedzie zła, a wiem ze nie bo to wspaniała osoba :calus: Quote
Kasia Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Ciocia Kasia nie jest zła ;) Zuza, dziękujemy bardzo i Tobie też życzymy wesołych, pogodnych i radosnych świat oraz choinki pełnej prezentów!!! :tree1: Quote
Zuza96 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dziewczyny slicznie dziękuje za życzenia :lol: Sylwia - jestes kOFFana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja też życze ci Wesołych Świąt :cool3: [SIZE=5]Ja juz po kolacyjce dawno, a Wy ? Quote
Zuza96 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [SIZE=5]O tak, to śniegu po pachy to tylko marzenia :placz: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 W te piękne Święta niech każdy pamięta z głębi serca płynące życzenia: zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo miłości, życzy... Kinguśś&Kama& :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
yewcia1 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Prosimy o fotki Fidelka i choinki i całej rodzinki:lol: Wstawać kochani od stołu i robić foty;) Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Zuza96 napisał(a):Dziewczyny slicznie dziękuje za życzenia :lol: Sylwia - jestes kOFFana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja też życze ci Wesołych Świąt :cool3: [SIZE=5]Ja juz po kolacyjce dawno, a Wy ? Ja również dziekuję ;) Kasiu gdzie się zapodziałaś?? :mad: Quote
Kasia Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 :: FiGa :: napisał(a): Kasiu gdzie się zapodziałaś?? :mad: jestem, jestem ;) i zaraz wstawię Fidlakowe fotki... a jaka jestem objedzona, fuj!!!! i cięższa przez to też...:p Quote
Guffi Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 fidelek2 napisał(a): On jest cudny:loveu: Quote
Kasia Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 w takich pozycjach Fidlasty śpika...:p moje łapinecki :loveu: Quote
Kasia Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 udało mi się uchwycićFidlakowe ziewanie :p Quote
Zuza96 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza96 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ale kły :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A jakie ząbki czyste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Jaka u Ciebie pogoda na dworku ? U mnie tak szaro, że nic nie widać :roll:, a zaraz jade do babci i znowu będę siedziała w domku :shake: A co do przejedzenia to poprostu czuje, że przytyłam,:evil_lol: a może tylko tak czuję :eviltong: Quote
Kasia Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Zuza96 napisał(a): Jaka u Ciebie pogoda na dworku ? U mnie tak szaro, że nic nie widać :roll:, a zaraz jade do babci i znowu będę siedziała w domku :shake: A co do przejedzenia to poprostu czuje, że przytyłam,:evil_lol: a może tylko tak czuję :eviltong: pogoda typowo nie grudniowa i nie świąteczna...tzn. świeci słonko, nie pada i nie wieje i jest dość przyjemnie ;) Quote
Recommended Posts