Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zuza96']
No nie Kasiu musisz zapodać SWOJE nowe foteczki i Fidlaczka oczywiście też :cool3:

Fidelkowe fotki zapodane, a swoje to może wtedy jak się przekonam do nowej fryzurki...bo w tej chwili to czuję się łysawo :p:p i jakoś tak dziwnie ;)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Guffi napisał(a):

Przecież Mikołaj pracuje tylko raz w roku:evil_lol: !

to fakt :evil_lol: mądra psiura, co nie? ;)
Guffi, a dlaczego nie potrafię wejść do Twojej galerii? otwiera mi sie Imageshack... :roll:

Posted

[quote name='Zuza96']
I tak długo wytrzymał :evil_lol: aż całą sersyjkę zdjęciową :evil_lol: :cool1:

ale jaki zmęczony jest teraz...widziałaś jak padł :evil_lol::evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
to fakt :evil_lol: mądra psiura, co nie? ;)
Guffi, a dlaczego nie potrafię wejść do Twojej galerii? otwiera mi sie Imageshack... :roll:

Mądra:loveu:

Jeśli chodzi o podpis, to teraz jest już dobrze(gapa ze mnie), zapraszam :smile:

Posted

[quote name='fidelek2']no dobra, niech Wam będzie...:p

A nie mówilam Pańcia upodobniła swoje włoski do Fidelka;)

Bardzo twarzowa fryzurka i szybko się robi - sama miałam kiedyś ;)

Posted

ŁO BOŻEEE [SIZE=6]Kasiu jak ty ślicznie wygladasz ! :loveu:
i jeszcze z Fidlakiem no to poprostu ślicznnnnie :loveu::loveu::loveu::loveu:
[SIZE=6]Pisze
[SIZE=4][SIZE=6]bardzo [SIZE=4][SIZE=6]szczerze :lol:

Posted

ach, chyba się zarumieniłam :oops::oops: dziękuję Wam

Yewcia, masz rację ;) jeszcze się nie przyzwycziłam ale to fakt - za dużo roboty to przy krótkich włosach nie ma ;) i jak dla mnie to super, bo ja leniwa jestem strasznie :evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
ach, chyba się zarumieniłam :oops::oops: dziękuję Wam

Yewcia, masz rację ;) jeszcze się nie przyzwycziłam ale to fakt - za dużo roboty to przy krótkich włosach nie ma ;) i jak dla mnie to super, bo ja leniwa jestem strasznie :evil_lol:

Kasiu a kto nie jest leniwy?

Posted

yewcia1 napisał(a):

Fidelek i Pani w jednym kolorze;)

przynajmniej już nikt mi nie powie, że to nie mój pies :p bo do tej pory to TZ twierdził, że Fidlasty to jego pies a On jest jedynym Panem dla niego a teraz widać czyj psiur, co nie? :evil_lol:
a TZ niech se sprawi podobnego do siebie, tylko nie wiem czy znajdzie takiego, który będzie miał tyle włosów co on - czyli praktycznie nic :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']no dobra, niech Wam będzie...:p

Pozwoliłam sobie jeszcze raz zacytować foty bo są wspaniałe:loveu::loveu::loveu:
Kasiu, nie widziałam cię wcześniej na fotach (albo przeoczyłam:cool3:) ale baaardzo mi się podobasz, fryzurka jest bardzo twarzowa i dobrze ci w niej:loveu: Kwiestia gustu , ale jesteś ładniejsza od Kożuchowskiej :p

Posted

Alka napisał(a):

Pozwoliłam sobie jeszcze raz zacytować foty bo są wspaniałe:loveu::loveu::loveu:
Kasiu, nie widziałam cię wcześniej na fotach (albo przeoczyłam:cool3:) ale baaardzo mi się podobasz, fryzurka jest bardzo twarzowa i dobrze ci w niej:loveu: Kwiestia gustu , ale jesteś ładniejsza od Kożuchowskiej :p

Alu, zawstydziłaś mnie :oops: ale dziękuję Ci bardzo ;)
gdzieś tam kiedyś były jakieś moje fotki, ale takie niewyraźne...w każdym bądź razie zmiana jest radykalna!!! Fryzjerka to się mnie 3 razy pytała, czy aby na pewno ścinamy i rozjaśniamy bo nie mogła uwierzyć :roll:

Posted

najważniejsze Kasiu, że Ty się dobrze w tej fryzurce czujesz , jeżeli tak, a to widać zresztą ,to metamorfoza trafiona w dziesiątkę :cool2:

Posted

fidelek2 napisał(a):
przynajmniej już nikt mi nie powie, że to nie mój pies :p bo do tej pory to TZ twierdził, że Fidlasty to jego pies a On jest jedynym Panem dla niego a teraz widać czyj psiur, co nie? :evil_lol:
a TZ niech se sprawi podobnego do siebie, tylko nie wiem czy znajdzie takiego, który będzie miał tyle włosów co on - czyli praktycznie nic :evil_lol: :evil_lol:

o dla TZ-ta chiński grzywacz:lol:

Posted

yewcia1 napisał(a):

o dla TZ-ta chiński grzywacz:lol:

ja tu myślę, kombinuje co to może być za pies, a tu proszę - strzał w dziesiątkę :evil_lol: :eviltong:
dzięki Yewcia :p:p

Posted

Sylwia, jak tak lubisz oglądać moje zdjęcia to masz dzisiaj jeszcze dwa - Fidlak na huśtawce :evil_lol::evil_lol: Skoro Łukaszek może to czemu nie On, prawda? :p:p