Alka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 cześć Kasiu ! Fidelek ślicznie wychodzi na fotach, on chyba lubi jak się go fotografuje :loveu: Quote
Kasia Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Alu, no co ty - nie masz pojęcia jak ja się muszę namęczyć aby Fidlak popatrzył się w obiektyw...:roll: różne dziwne dżwięki muszę z siebie wydawać, nawoływać Go i krzyczeć KOT!!! KOT!!! GOŃ KOTA!!! :evil_lol: i dopiero wtedy nastawi uszy i na sekund pięć popatrzy w moją stronę :p Quote
Alka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Kasiu, nie wierzę :evil_lol: , on tak ślicznie patrzy w obiektyw :loveu: na pierwszej foteczce rozkosznie przekręcił główkę :loveu: Quote
Alka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='fidelek2']Fidlasty na karuzeli :p proszę , jaki dzielny Tuffiasty jeszcze nie miał okazji przejechać się na karuzeli nie mogę żadnej emotki wstawić ... Quote
Zuza96 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Co ja tu widze nóżki małego kawlera u mamy na kolanach???... Quote
Kasia Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Zuza96'] Co ja tu widze nóżki małego kawlera u mamy na kolanach???... cześć Zuza :lol: nóżki małego kawalera to są, ale nie na mamy kolanach ale TATY...:evil_lol: mama robiła fotki ;) Quote
Zuza96 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 HA ha ha Przepraszam ze poimyliłam nóżki To cała rodzinka na spacerku Quote
Zuza96 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Qurcze zapomniałam napisac o Fidlaku no to tak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Zuza96'] HA ha ha Przepraszam ze poimyliłam nóżki To cała rodzinka na spacerku korzystamy póki w miarę ciepło i nie pada ;) na dworze to przynajmniej Mały nie marudzi a i Fidlak się wybiega, to nie męczy później w domku do zabawy :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 fidelek2 napisał(a):korzystamy póki w miarę ciepło i nie pada ;) na dworze to przynajmniej Mały nie marudzi a i Fidlak się wybiega, to nie męczy później w domku do zabawy :evil_lol: Słuchałam pogody podobno od 7 czy 8 grudnia zero sniegu i tak az do po GWIAZDCE Quote
Zuza96 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 niech sie naciesza pogoda chlopaki bo od czwartku mróz i snieg podobno Quote
Kasia Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Zuza96'] niech sie naciesza pogoda chlopaki bo od czwartku mróz i snieg podobno wiesz, ale ja i tak wolę śnieg, duuużo śniegu i nawet ten mrozik też oby tylko deszcz nie padał ;) nienawidzę deszczowej pogody :roll: Quote
Zuza96 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 fidelek2 napisał(a):wiesz, ale ja i tak wolę śnieg, duuużo śniegu i nawet ten mrozik też oby tylko deszcz nie padał ;) nienawidzę deszczowej pogody :roll: Miejmy nadzieje ze nie bedzie padal deszcz :roll: ja tez lubie snieg bardzo ale jak jest tak bardzo zimno to nie lubie a pomyslmy o kierowcach lód na drodze, slizko, wypadki :roll: Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Cześć kochana :calus: Cześc Fidelku :calus: Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Moje kochane maleństwa :loveu: A i tapetka jaka cudowna :loveu: Quote
Alka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 fidelek2 napisał(a):wiesz, ale ja i tak wolę śnieg, duuużo śniegu i nawet ten mrozik też oby tylko deszcz nie padał ;) nienawidzę deszczowej pogody :roll: cześć Kasiu! Ja też lubię zimę :multi:, ale taką białą.Nie przeszkadzają nam śniegi ani niska temperaturka... i wolę taką zimę od szarej, ponurej jesieni. :cool3: Ale pogoda zdecydowanie nas rozpieszcza, wydaje się ,że jest wiosna... Właśnie wrócilismy z Tuffciem z polanki, ale się chłopak nabiegał ...:multi: pozdrowionka dla Was!:loveu: Quote
Zuza96 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Dzieńdoberek ! :lol: Wiecie co, jak dzisiaj szłam sobie to koło mnie przechodziła dziewczyna z miniaturowym Yorkiem był śliczny, i nawet do mnie podbiegł.Ta dziewczyna go zawołała i poszli sobie, ale az mi sie łezka w oku zakręciła jak pomyślałam, że wasze są takie KOFANE, a ja nie mam takiego kofanego psiaka :placz::placz:. Nie moge sie doczekać kiedy u nas w domu bedzie Yorkuś i jak tak myśle to chyba bedziemy mieli swoją galeryjke :cool3: Quote
cuciola Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 czesc znajomym! co u was nowego? odwiedzcie nas w galeryjce! Quote
Kasia Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Witamy :multi: Wiesz Alu, faktycznie pogoda jak na wiosnę ale chciałabym już tak troszeczkę aby biało się zrobiło ;) Patka - witamy i dziękujemy za odwiedzinki :loveu: Cześć Zuza :lol: jak już będzie piesek to bez galeryjki się nie może obejść ;) nawet nie myśl, że Ci podarujemy :mad:;) cuciola - zaraz "wpadniemy" i odwiedzimy ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Cześć Kasiu :loveu: Pogodna istnie wiosenna, aż chce sie zyc i spedzac te ostatnie chwile ciepełka w tym roku na dworze spacerujac z piesiem :loveu: Fajne zdjecia Fidlastego na karuzeli :multi: mój nie miał okazji nigdy na takiej byc, jedyne co to ze zjezdzalni zjezdzał :lol: Pozdrowionka :loveu: Quote
Recommended Posts