Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Miód na moje oczy :loveu: :loveu: :loveu:
Kasiu jakbys nie miala kiedys co z nimi zrobic z Lukaszkiem i Fidlaczkiem to ja sluze i bede robila za nianke, uwielbiam dzieciaczki :loveu:

Trzymam Cię Kochana za słowo :cool3: :cool3: Czasami człowiek potrzebuje chwilki dla siebie, wiec dam znać jakby co :p :eviltong: :eviltong:

Posted

Odwieczni przyjaciele :p:p

cześć Kasiu!:multi:
Czy oni zawsze tacy zgodni?:roll: Fidelek nie zabiera małemu zabawek ?

Cudownie razem wyglądają:loveu:

Posted

Alka napisał(a):

Odwieczni przyjaciele :p:p

cześć Kasiu!:multi:
Czy oni zawsze tacy zgodni?:roll: Fidelek nie zabiera małemu zabawek ?

Cudownie razem wyglądają:loveu:

Cześć Alu :multi:

Nie zawsze jest tak pięknie jak to wygląda na zdjęciach:roll: :roll: Co do zabawek, to mają wspólne :evil_lol: Nie ma, że to Fidla a to Małego :p Co Mały ma w rączkach to Fidlak zaraz mu zabiera i na odwrót!!! Tak więc przestałam rozdzielać i zabierać, zresztą Fidlak jest psem regularnie szczepionym i odrobaczanym więc nie boję się o Lukaszka:lol: :lol:

A jeżeli chodzi o wspólne zdjęcia, to czasami muszę Fidlaka na siłę ustawiać koło Lukaszka :cool1: :cool1: Do niedawna było tak, że Mały nie zwracał uwagi na psa ale od jakiegoś czasu (od jakiś 3 tygodni) strasznie sie do niego rwię i lgnie :lol: i wiadomo, jak to dziecko zaraz chwyta go rączkami i ciągnie za włochale, no a Fidlaka pewnie to troszke boli :cool3: :cool3: i ucieka od Małego jak najdalej sie da!!!
Chociaż bywa też tak, że sam podchodzi do Młodego, kładzie się koło Niego, całego Go obwącha i wyliże:lol: :lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Trzymam Cię Kochana za słowo :cool3: :cool3: Czasami człowiek potrzebuje chwilki dla siebie, wiec dam znać jakby co :p :eviltong: :eviltong:

Kasiu oczywiscie, ze mozesz liczyc na Nasza pomoc :loveu: Jak cos powiemy to tego dotrzymujemy :razz:

Posted

Alka napisał(a):

Właśnie , zapomniałam dodać ,że macie śliczny nowy banerek :loveu::multi:

Monika :klacz:!

Prawda, że śliczny :loveu: :loveu: To dzieło Moniki!!!!!:loveu: I dorobiła Nam jeszcze avatarek!!!

Dzięki Moniczko :buzi: :Rose: :Rose:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Prawda, że śliczny :loveu: :loveu: To dzieło Moniki!!!!!:loveu: I dorobiła Nam jeszcze avatarek!!!

Dzięki Moniczko :buzi: :Rose: :Rose:

ależ nie ma za co! ;)

Posted

Witamy :multi:

Siedzę w pracy i jestem zakopana w papierach po uszy!!! Nie wiem w co ręce włożyć:shake: :shake: Kierowniczka juz od tygodnia sie urlopuje, a koleżanka dzisiaj zachorowała i poszła na chorobowe!!! A ja zostałam sama z tym wszystkim, i jak na złość roboty wciąż przybywa :placz: :placz: I wszystko do zrobienia na wczoraj!!!!!!!!!!!!

Ale nie mogę tak narzekać, bo przez osiem miesiecy dziewczyny też były same kiedy to ja siedziałam najpierw na chorobowym a potem na macierzyńskim :razz: :razz:

Posted

Po jedzeniu jak zwykle dobija się na balkon aby napić się "balkonowej" wody :roll:

już na balkonie...

Zrobiliśmy Fidlakowi takie małe okienko w balustradzie, aby mógł czsami patrzeć sobie na podwórko ;);)

koniec picia i oglądanie... Pańcia otwórz!!!!!!!

Posted

cześć Moniczko :multi:

ślicznie razem wyglądają, co nie??? :loveu::loveu: potem jeszcze wkleję parę zdjęć Fidlaka jak tańcuje na 2 łapkach, aby ino dostać czekoladkę...:lol::lol:
A teraz korzystam z chwili i idę sobie poleżeć w wannie :cool3: zanim TZ się nie rozmyśli i powie że trza się Młodym zająć...:roll::roll:

Posted

Zawsze podczas gotowania Fidlak asystuje kuchni... najpierw niewinnie sobie leży...:roll::roll:
[

ooo.. coś czuję....:hmmmm: mhhh, co to może być...

lepiej wstanę...może coś spadnie :roll::roll:

no i dopiął swego.. jak zwykle zresztą :evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):

Kasiu Łobuz z Ciebie :mad:
Czemu do siebie nie zajrzalaś? :mad:
Poskarżę się Fidelciowi to Cię zjeeeee! :evil_lol:

A bo ja tak wolę sobie najpierw pozaglądać do innych galerii :p :p a do swojej to na szarym końcu.....;)