Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tibby napisał(a):
Fajna z niej dziewczynka :) Ale to chyba już każdy wie ;) Powiedzcie co tam u niej słychać ;)

Dorka szaleje po ogrodzie wesoła :) z radością gania za piłeczką, no i obowiązkowo codziennie się pluska w sadzawce :)

Posted

iwop napisał(a):
Na allegro - zero wejść...:(

tak obserwujac dogomanie i allegra, doszlam do wniosku, ze szczesliwe, zadbane psy jakos nie przyciagaja uwagi.
Za to pies w potrzebie szybciej.
Moze pisac bardziej rozpaczliwe teksty (nawet gdyby nieco mijaly sie z prawda).
Glupie, smutne lub przewrotne (jak kto woli)jest co pisze, ale chyba prawdziwe...
moze w sensie, ze z braku funduszy moze jej grozic schronisko gdzie czeka ja cofniecie w rozwoju, a jest mloda,wesola i przyjazna, ale jej los niepewny...
Nie pobijcie mnie za ten post.:mad:
Tak kombinuje,jak zainteresowac Dorcia ludzi, zeby prznajmniej weszli i obejrzeli ja na allegro:roll:

Posted

Uważam, że to prawda, tylko jak temu zaradzić! Mnie cieszy, że Dorka jest szczęśliwa i zadowolona z życia, bo po to umieszczałyśmy ją w hoteku! Tylko jej teraz domu brak, a tu wakacje, zły okres na adopcje:(

Posted

Dorcia ma równiez ogloszenia na portalach adopcyjnych, ktore między innymi ja robilam również. Ma swój wątek na www.drlucy.pl - fundacji pomagającej colakom. To tak na marginesie. Z mojego doswiadczenia wiem, że jednak piesek zadbany, wyczesany i majacy ładne zdjęcia szybciej znajduje domek. Dorcia doczeka sie w końcu domku.