iwop Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 agusiazet napisał(a):Nie opłaca zamawiać się u tych samych osób, bo ogłaszają na dokładnie tych samych portalach, co wcześniej, z których i tak już wcześniej nie było odzewu! ale poprzedni pakiet nie był u paji... Quote
agusiazet Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 iwop napisał(a):ale poprzedni pakiet nie był u paji... Aha, czyli można spokojnie zamawiać, pewnie nie pokryją się te ogłoszenia! Quote
terier Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Wystarczyła odrobina słoneczka, by Dorcia zapragnęła zabawy w wodzie ;) Quote
agusiazet Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dzisiaj rozmawiałam z Asią z hoteliku i na temat Dory usłyszałam same pozytywy, że grzeczna, mądra i nadzwyczaj przyjacielska! Pan, który pracuje w hoteliku zakochał się w Dorze, chętnie wziąłby ją do siebie, ale niestety ma nieogrodzone podwórko. Zresztą jest to miłość z wzajemnością! Quote
iwop Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 agusiazet napisał(a):Dzisiaj rozmawiałam z Asią z hoteliku i na temat Dory usłyszałam same pozytywy, że grzeczna, mądra i nadzwyczaj przyjacielska! Pan, który pracuje w hoteliku zakochał się w Dorze, chętnie wziąłby ją do siebie, ale niestety ma nieogrodzone podwórko. Zresztą jest to miłość z wzajemnością! to może ogrodzimy mu podwórko ? :cool3: agusiazet, pani Asia powiedziała Joli, że jeżeli chodzi opłacenie to wolałaby, żeby teraz zapłacic na razie za ten okres od pierwszego dnia pobytu do końca marca, bo łatwiej się jej rozliczać. Potem możemy z góry, albo za przebyty miesiąc... Quote
agusiazet Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jeśli tak woli, nie ma problemu, płaćcie tak, żeby wszyscy byli zadowoleni:) Pewnie łatwiej liczyć pełnymi miesiącami, czyli od pierwszego do pierwszego. Kasia ma jakieś zdjęcia Dorki, pewnie dzisiaj wklei! Quote
hotelterier5 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Dorka fruwa cała szczęśliwa z Franusiem i Dexterem. Zdrowa fizycznie i psychicznie-bez fobii, fixacji i innych takich. Sunia marzeń. Quote
KrystynaS Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jak dobrze czytać takie słowa. Dorciu takiego życia już zawsze Quote
terier Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Świeżutkie zdjęcia Dorci :) mam prośbę jeśli ktoś wie jak się wrzuca na forum filmiki przez ImageShack to bardzo proszę o krótką instrukcję :) i bardzo proszę o podanie linka do wątku Ganzesa. Z góry dziekuję :) Quote
wire fox Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Terier na Imageshack nie musisz się rejestrować, możesz poprostu wrzucić wprost ze swojego komputera : 1.Browse - wrzucasz z komputera 2.Klikasz prześlij teraz 3.Wybierasz jeden z podanych linków - i kopiujesz. Quote
kaskadaffik Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jak taka psinka nie znajdzie niedługo domku, to już szok !! Quote
terier Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dorcia to niesamowita psinka :) Straszna z niej przytulanka, łasi się do każdego jak kotek ;) jest bardzo wesoła, świetnie się dogaduje z innymi psami, a ludzi wprost uwielbia :) Dorka to wymarzony towarzysz człowieka. Bardzo ładnie bawi się piłeczką (przynosi ją żeby znowu jej rzucić :) ) i bardzo lubi pluskać się w wodzie, zazwyczaj zabiera ze sobą do wody piłeczkę i przyciska ją łapką do dna, a poźniej puszcza i próbuje łapać pyszczkiem :) słodziutko przy tym wygląda :) Quote
Jetrel Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ja troszkę po Offuję, ale muszę błagam o pomoc dla 10 letniego Plamki.... przerasta go schronisko.... http://www.dogomania.pl/threads/202291-Plamka-malutki-cichy-czy-dostanie-szansę-na-życie?p=16581335#post16581335 Quote
terier Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 http://img42.imageshack.us/img42/4184/ivt.mp4 Filmiki kręcę aparatem, więc nie są najlepszej jakości :( ale mam nadzieję, że miło się będzie Wam je oglądało :) Jeśli link nie będzie się chciał ootworzyć to proszę pisać postaram się to w jakis inny sposób umieszczać. Quote
wire fox Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Filmik fajny, a Dorcia jest SUPER !!!!! Do zjedzenia :) Quote
KrystynaS Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 A ja nic nie widzę :mad:, żadnego filmiku, tylko słuchałam sobie szczekania i pluskania wody. Pewnie Dorka bawiła się piłką w wodzie. Za to zdjęcia pooglądałam, Dorcia jest rzeczywiście śliczna. Quote
agusiazet Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Mnie tam brakuje jakiegoś czegoś do oglądnięcia filmiku:( Quote
iwop Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Ja tez nie mogę zobaczyć filmiku... Ale zdjęcia są super!! Dziękujemy! Quote
Recommended Posts