iwop Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='hotelterier5']Dorka szcześliwa, poznała już dwóch kolegów mniejszych gabarytowo; Rastiego i podopiecznego Agusi- Dekstera, a także całą moją rodzinę. Dzisiaj DEKSTER wprowadził się do Dorki, Bedzie jej rażniej.[/QUOTE] Bardzo się ciesze, że nie będzie sama! :) Quote
iwop Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='KrystynaS']Czyli Dorka szybciutko się zaaklimatyzowała. Czy ktoś ma może zdjęcia z pierwszych chwil pobytu Dory w Brzyściu??? O zdjęciach z podróży to nawet nie marzę.[/QUOTE] Jola zrobiła zdjęcia jak zostawiałą Dorkę... Potem je wrzucę. Jeżeli możesz to wpłąć do mnie, to bede robić jeden człościowy przelew. Quote
KrystynaS Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='iwop']Jola zrobiła zdjęcia jak zostawiałą Dorkę... Potem je wrzucę.[/QUOTE]:multi: :multi: Czy już jest 'potem'??? Quote
iwop Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='KrystynaS']:multi: :multi: Czy już jest 'potem'???[/QUOTE] Niestety "Wrzuta" nwczoraj coś felernie działała, może dzisiaj mi się uda... Quote
agusiazet Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Dorka jest śliczna, ale wygląda na sporą! czy to tylko tak na zdjęciach? Quote
iwop Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='agusiazet']Dorka jest śliczna, ale wygląda na sporą! czy to tylko tak na zdjęciach?[/QUOTE] Jest wielkości Biry... Quote
KrystynaS Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A na zdjęciach Dora jest chyba z Panem Opiekunem, którego ponoć polubiła od początku. Kurcze, ale ogród!!!, aż się prosi aby biegało po nim z 10 psów :evil_lol: Iwop kochana podeślij mi jeszcze swój adres, bo mój bank wymaga tego do przelewu (samo nazwisko to za mało). Quote
iwop Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Przelew od Aga86 jest już na koncie :) Dziękujemy! Krysiu pewnie tam biega trochę piesów :) Adres zaraz wysyłam... Quote
agusiazet Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Zdecydowanie po hotelikowym ogrodzie biega sporo psów, choć nie wszystkie naraz. Ale już niedługo:( Bo hotelik przenosi się w zupełnie inne, odległe miejsce! Quote
iwop Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='agusiazet']Zdecydowanie po hotelikowym ogrodzie biega sporo psów, choć nie wszystkie naraz. Ale już niedługo:( Bo hotelik przenosi się w zupełnie inne, odległe miejsce![/QUOTE] no własnie Jola mi mówiła :( To bardzo niedobrze.... Otrzymałam przelew od Krystyny S - 50 zł :) Dziękujemy! Quote
KrystynaS Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 hotelik przenosi się w zupełnie inne, odległe miejsce! Oooo, a daleko od tego miejsca gdzie teraz jest??? Iwop czemu niedobrze, będzie dużo dalej od Was??? No bo teraz to odległość nie jest jakaś straszna, osiemdziesiąt parę km. Quote
agusiazet Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Hotelik emigruje w okolice Poznania, od nas bardzo daleko:( Quote
KrystynaS Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 O rany, to prawie na drugi kraniec Polski ( ok. 500 km) Quote
iwop Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Dostałam przelew od agusoizet - 200 zł , z czego 150 dla Dory, 50 na transport Nero! Dziękujemy :loveu::loveu: Quote
agusiazet Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 agusiazet napisał(a):Hotelik emigruje w okolice Poznania, od nas bardzo daleko:( Ale buduję dom i noszę się z zamiarem założenia hoteliku, ale to jeszcze z pięć lat minie! Quote
terier Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Oto najnowsze zdjęcia Dorci :) Dora uwielbia się bawić piłeczką :) Quote
iwop Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 ojej... jakie śliczne zdjęcia! Mogę wykorzystac je do ogłoszeń? Bardzo prosze o numer konta hoteliku i dane do wpłaty bo niestety nie posiadam... Quote
KrystynaS Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 No nareszcie widać beztroskiego szczeniaka :loveu: :loveu: Quote
agusiazet Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 iwop napisał(a):ojej... jakie śliczne zdjęcia! Mogę wykorzystac je do ogłoszeń? Bardzo prosze o numer konta hoteliku i dane do wpłaty bo niestety nie posiadam... Zaraz Ci prześlę na PW. Zdjęcie Dorki z piłeczką rewelacyjne:) Quote
terier Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Wszystkie zdjęcia, które wrzucam możecie wykorzystywać do ogłoszeń :) Quote
agusiazet Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Trzeba Dorkę intensywnie ogłaszać, taka ślicznota, powinna szybko znaleźć domek! Quote
iwop Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Toz ona ogłaszna jest... ale totalna cisza z ogłoszeń... Zamówię następny pakiet u paji... Quote
agusiazet Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Nie opłaca zamawiać się u tych samych osób, bo ogłaszają na dokładnie tych samych portalach, co wcześniej, z których i tak już wcześniej nie było odzewu! Quote
Recommended Posts