_ogonek_ Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Napisałam na wątku "Szarej Przystani", oni też ze Śląska. Quote
iwop Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Lili8522']Napiszcie do Toga albo _Bubu_[/QUOTE] już napisałam, ale cisza... Quote
iwop Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Jutro do Hoteliku przyjadą nowi państwo Dorki. Będa przed godz. 14. Poprosze zatem o wizytę podadopcyjną.... Quote
agusiazet Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jeśli tylko nie będzie tak strasznie lać jak dzisiaj to podjadę obaczyć lak wyjdzie to spotkanie! Quote
terier Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='iwop']Jutro do Hoteliku przyjadą nowi państwo Dorki. Będa przed godz. 14. [/QUOTE] a to ja będę wtedy w hoteliku :), więc Dorcie przygotuję do drogi i pożegnam od wszystkich cioteczek :) Quote
agusiazet Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Państwo już jadą po Dorke, są za Krakowem, to trochę im jeszcze zejdzie:) Quote
KrystynaS Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Czy Dorka pojechała z nowymi opiekunami do domu??? Quote
BUDRYSEK Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='KrystynaS']Czy Dorka pojechała z nowymi opiekunami do domu???[/QUOTE] jak nikogo nie znajdziecie to moge podjechac do nich w przyszlym tyg. na kontrolke ;) Quote
agusiazet Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Pojechała, dziewczyny, które wydawały Dorę, mówią, że Pani bardzo miła:) I Dorka świetna do ludzi, więc od razu się dogadały. Wizyta po adopcyjna nieodzowna!!! Quote
iwop Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='agusiazet']Pojechała, dziewczyny, które wydawały Dorę, mówią, że Pani bardzo miła:) I Dorka świetna do ludzi, więc od razu się dogadały. Wizyta po adopcyjna nieodzowna!!![/QUOTE] Rozmawiałam z Pania Dory :) Dora od razu polubiła się ze swoim kolegą - olbrzymim onkiem (podobno cztery razy większy od Dorki). Pani obiecała zdjęcia... Wizytę poadopcyjna zrobi togaa :) Quote
_ogonek_ Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 A więc się udało :):):) Życzymy Dorci wszystkiego dobrego i czekam na fotki :loveu: Quote
agusiazet Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Dorciu tylko szczęścia!!! Czekamy na togę i wyniki wizyty po adopcji, na zdjęcia też:) Quote
KrystynaS Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Och Doreczko wszystkiego najlepszego w nowym domku. Dorcia ma już kolegę więc będzie miała z kim szaleć, a czy basenik też ma :evil_lol: Quote
kaskadaffik Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 O wowo, ale błyskawicznie Franek stracił koleżankę hotelikową !!! super Dorka, mam nadzieję, ze domek to ten jedyny, najlepszy !!! Quote
Aga76 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Nie miałam dostępu do internetu od ponad tygodnia, a tu taki piękny tytuł rano zobaczyłam :loveu: Quote
iwop Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Mail z nowego domu Dory: " "Witam Jak na tak młodego psa to zachowuje się wyjątkowo poprawnie. Ma mnóstwo energii, cały czas chce się bawić. Zanim nasz drugi pies wyjdzie po schodach to ona tą trasę pokonuje już trzy razy tam i z powrotem. Pierwszy raz w życiu byłam na spacerze w niedzielę o 6.20 rano ale czego się nie robi dla zwierząt. Na pewno wszyscy musimy się przyzwyczaić do tak żywiołowego psa, a zwłaszcza drugi pies bo ona cały czas go zaczepia. Apetyt ma bardzo dobry ale zdecydowanie woli przygotowane posiłki z mięsem i ryżem niż suchą karmę. Co ciekawe nie wydaję żadnych dźwięków lecz z doświadczenia wiem, że to przyjdzie z czasem. Ma swoje legowisko w baranki, swoje zabawki - myślę, że jej odpowiada. Wczoraj ją wykąpaliśmy zniosła to dzielnie także wygląda jeszcze lepiej. No siedzenia przy niej nie ma trzeba się ruszać ale o to chodzi. Za piłką goni mega szybko, aż się wierzyć nie chce:) Szybko się uczy jak drugi pies szczeka to ona też stara się być czujna.Myślę, że wbrew pozorom jest twarda i jak tylko nabierze pewności siebie toz czasem zacznie traktować dom jak swoje terytorium. Dzisiaj jedziemy do weterynarza tak ją pokazać i uzupełnić jeszcze szczepienie. Wolontariuszka może nas odwiedzić kiedy chce w domu zawsze ktoś jest. Quote
ala56 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Iwop mam nadzieje, że nie obrazisz sie, że informacje z nowego domku przekopiowalam na forum DR Lucy - tam dziewczyny bardzo Dorci kibicowaly w sprawie adopcji i robilysmy rowniez ogloszenia na stronkach adopcyjnych. Domek to wśród nas ciężko znaleźć bo każda z nas ma przynajmniej jednego a większość po kilka colaków ale staramy sie pomagać robiąc ogloszenia i cieszymy się równiez z Wami że Dorcia ma dom. Quote
terier Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dorcia bądź grzeczna i posłuszna :) no i daj się nowej Pani wyspać w niedzielę :) Quote
iwop Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='ala56']Iwop mam nadzieje, że nie obrazisz sie, że informacje z nowego domku przekopiowalam na forum DR Lucy - tam dziewczyny bardzo Dorci kibicowaly w sprawie adopcji i robilysmy rowniez ogloszenia na stronkach adopcyjnych. Domek to wśród nas ciężko znaleźć bo każda z nas ma przynajmniej jednego a większość po kilka colaków ale staramy sie pomagać robiąc ogloszenia i cieszymy się równiez z Wami że Dorcia ma dom.[/QUOTE] a o co miałąbym się obrażać? :) Quote
iwop Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='terier']Dorcia bądź grzeczna i posłuszna :) no i daj się nowej Pani wyspać w niedzielę :)[/QUOTE] nie chciałabym nikogo urazić... ale takich cudnych zdjęć jak z hoteliku, to nigdy nie miałam... Quote
Recommended Posts