iwop Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Wczoraj juz po raz piąty odpowiadałam na mail w sprawie Dory.. Wysyłam zdjęcia i link do wątku, ale potem następuje milczenie... Co w pieknej Dorce jest nie tak...? Quote
wire fox Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='iwop']Wczoraj juz po raz piąty odpowiadałam na mail w sprawie Dory.. Wysyłam zdjęcia i link do wątku, ale potem następuje milczenie... Co w pieknej Dorce jest nie tak...?[/QUOTE] Może lepiej nie wysyłać linka do wątku, bo potencjalni adoptujący poprostu boją się kosztów. Jak zobaczą na pierwszej ile pieniędzy potrzebnych było na utrzymanie psa itd. kalkulują, skądinąd słusznie moim zdaniem,że wypadałoby się dorzuć i to jest to wiadro zimnej wody. Myślę,że lepiej ograniczyć się do zdjęć i nr telefonu w sprawie szczegółów dotyczących warunków jakie mogą zapewnić psu, umowy i wizyty przedadopcyjnej. Pozostaje jeszcze kwestia sterylki - bez niej psa wydać nie można, lub zobowiązania na piśmie do niej Opiekunów, jeżeli sterylizacja suni jest teraz z jakiegoś względu niemożliwa. Quote
agusiazet Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='iwop']Dora nie zostanie wydana bez sterylizacji.[/QUOTE] Oczywiście. Jak obiecałam - pokryję koszta sterylki Dory!!! Jak najszybciej! Quote
_ogonek_ Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Iwonko, pieniądze dotarły ;) Postaram się jeszcze dzisiaj zrobić Dorci ogłoszenia. Quote
agusiazet Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Aga76']A jest już umówiony termin zabiegu?[/QUOTE] Nie wiem! Jutro pogadam z właścicielką hoteliku! Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Przesyłam tekst do weryfikacji. Ogłoszenia Dorci na bank będą dzisiaj. TYTUŁ: Dora-szczeniak mix collie do adopcji! Dora to młodziutka sunia, tak naprawdę jeszcze szczeniak, o naprawdę oryginalnej i nebanalnej urodzie. Ta sunia jest naprawdę niezwykła. Dora nie poznała smaku posiadania własnego domu. Ma około 12 miesięcy, ale od dziecka mieszkała w melinie, zamknięta w komórce. Tygodniami błąkała się po okolicy w poszukiwaniu jedzenia, gdyż jej "właściciele" nie zadbali o to. Dora była zagrożona, w każdej chwili mogła zostać zabita przez nadjeżdżający samochód, albo mogła zostać złapana przez hycla i trafić do schroniska. Ulitowano się nad nią i Dobra Dusza, której los małej, bezbronnej istotki nie był obojętny, zabrała ją do hoteliku, w którym Dorcia czeka na nowy, kochający domek. Tutaj nauczono ją pewnych rzeczy, które udomowionemu psu na pewno się przydadzą. Ze względu na pochodzenie, Dora musiała odbyć naukę wielu rzeczy, które dla nas wydają się normalne,ale dla niej były czymś kompletnie nowym. Mianowicie nauczyła się chodzić na smyczy i funkcjonować w normalnym domu z normalnym człowiekiem. Pomimo krzywd jakie ludzie jej wyrządzili Dorcia nadal kocha ludzi. Bardzo pragnie kontaktu z nimi. Lubi różnego rodzaju zabawy, od aportowania po piłeczki. Dogaduje się z innymi psami, nie są jej straszne. Dorcia poszukuje kochającego domu, który okaże jej miłość do ostatnich dni jej życia, a także pokocha bezgraniczną miłością i nigdy nie opuści... Kontakt iwopiot@interia.pl tel. 883-385-989 MOŻLIWY JEST TRANSPORT SUCZKI DO INNYCH MIAST! Proszę uzupełnić tylko dane kontaktowe. Nie wiem, czy sunia jest sterylizowana? Quote
agusiazet Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Nie jest sterylizowana, ale będzie jak najszybciej! Hotel dzisiaj umawiał datę sterylki! Quote
iwop Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 ogonek - Dora ma już około roku... dane kontaktowe: iwopiot@interia.pl tel. 883-385-989 dodaj jeszcze, że możliwy jest dowóz Dory do innego miasta... Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='iwop']ogonek - Dora ma już około roku... dane kontaktowe: iwopiot@interia.pl tel. 883-385-989 dodaj jeszcze, że możliwy jest dowóz Dory do innego miasta... Poprawione. Ogloszenia będą wieczorkiem, bo teraz lecę na zajęcia ;) Quote
terier Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 i jeszcze króciutki filmik :) http://imageshack.us/clip/my-videos/863/8we.mp4/ Quote
kaskadaffik Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Miejmy nadzieję, że się szyko ktoś odezwie, taka śliczna i jeszcze sie nkt nie zakochał oprócz nas... Zapraszam tutaj też : http://www.dogomania.pl/threads/207454-Tunelik-smaczki-zabawki-szelki-r%C3%B3%C5%BCne-na-Mielec-16.05 Quote
hotelterier5 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 CO mam robić z fakturami? można je rozliczać przez 3 mce, to może prześlę? Teraz powtórkowe odrobaczanie całego hotelu,koszt Dorki to 15zł. prosimy ją ogłaszać na portalu dla nurków;) Quote
_ogonek_ Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 1. www.adopcjepsow.org 2. www.e-zwierzak.pl 3. www.przygarnijzwierzaka.pl 4. www.cafeanimal.pl 5. www.alegratka.pl 6. www.morusek.pl 7. http://krakow.cwirek.pl/oddam-przyjme-zamienie/dora-szczeniak-mix-collie-adopcja,id69e9f4ea1c4d6.html 8. http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Dora-szczeniak-mix-collie-ADOPCJA-W0QQAdIdZ281493226 9. www.adopcjapsa.pl 10. http://petsy.pl/ogloszenia/10/1/34/15357.html 11. www.petworld.pl 12. www.kupiepsa.pl 13. www.kupsprzedaj.pl 14. www.eoferty.com.pl 15. www.ojej.pl 16. www.gieldaogloszen.pl 17. www.psy.pl 18. www.neeon.pl 19. www.nasipupile.pl 20.www.polskastrefa.eu 21. www.cret.pl 22. www.pineska.pl 23. www.ogloszenia.wroc.pl 24. adopcje.org 25. www.sloniu.pl 26. www.kokosy.pl 27. www.pajeczyna.pl 28. www.tablica.pl 29. www.wroclawiak.pl 30. www.owi.pl 31. www.przygarnij.pl 32. www.zwierzaki.org 33. www.zwierzeta.low.pl 34. www.zoonet.pl 35. www.animalia.pl 36. www.rozglos.net 37. www.najpewniej.pl 38. www.krakow.olx.pl 39. www.sprzedasz.pl 40. www.krakusik.pl Gdzieniegdzie są linki do gołoszeń ;) Wszystkie są takie same. SOrki za spóźnienie Quote
_ogonek_ Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Facrbook: http://www.facebook.com/event.php?eid=130344817040912 Pozapraszam znajomych potem bo teraz znowu lece i wrcoe wieczorem. Quote
agusiazet Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Sterylka Dorki umówiona na jutro po południu, koszt to 80 - 90 zł, ja pokrywam! Quote
_ogonek_ Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 agusiazet napisał(a):Sterylka Dorki umówiona na jutro po południu, koszt to 80 - 90 zł, ja pokrywam! Super :) :) :) Quote
Recommended Posts