Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki dziekuje za wyrazy wspołczucia ........... i znowu szok,Kudłaczku tak mi przykro byłam z toba wirtualnie,szansa na domek była tak blisko,los jednak chciał inaczej:-( Neris bardzo ci wspołczuje,wiem co przezywasz,jedyne pocieszenie,ze byłas przy nim do samego konca,nie był sam,a to bardzo duzo,dziekuje ci za opieke nad nim,a przede wszystkim za miłosc jaka mu dałas,trzymaj sie:calus:

Posted

"Chcę wierzyć że WIEDZIAŁ że trzymam jego głowę, że czuł moje głaszczące go ręce. Że nie był sam. Chociaż tyle. Żeby nie oszaleć."

ON wiedział, czuł Twoja obecność, nie umarł w samotności:-(

Posted

Dziękuję Wam za wsparcie, próbuję sobie jakoś radzić chociaż nie mogę uwierzyć, nie potrafię jeszcze zrozumieć jak to możliwe...

2 godziny wcześniej szalał, bawił się i nagle to...

Posted

Nie mogę uwierzyć, tak mi strasznie przykro, ja mogłam tylko od czasu do czasu podnieść temat Kudłasia, tylko tak mogłam mu pomóc. On był tak strasznie podobny do mojego Nerucha, który też już jest za TM. Teraz już razem biegają po zielonych łąkach. Dobrze że pomogłyście mu odejść zaznawczy wcześniej miłości. Kudłaś nie znalazł swojego prawdziwego domku, ale myślę że takim domem był dla niego właśnie ten tymczasowy. Bo to tam dostał tego wszystkiego co najlepsze się w jego życiu wydarzyło. Bo to tam znalazł prawdziwego przyjaciela do końca swoich dni i na pewno o tym wiedział.

Posted

Bo serduszko zdrowe miał.... jak dzwon - tak powiedział pan doktor...

NIe wiem, czy kiedyś będę mogła spokojnie go tutaj odwiedzać. Ciągle nie mogę uwierzyć. Bo to takie niesprawiedliwe.

Posted

Dopiero zobaczyłam i trudno mi uwierzyć :(. Pamiętam jego wątek szukający domku. A tu... :(
Śpij spokojnie Kudłaczku
[*]
[*]
[*]
Neris, bardzo, bardzo współczuję.

Posted

Światełko dla Kudłaczka

Neris, dałaś Kudłaczkowi wszystko czego pragnął, poczuł ciepło domowego ogniska i prawdziwą piękną miłość. Odszedł tak nagle :-( ale dzięki Tobie szczęśliwy i kochany...

Posted

Cioteczki z tego watku a szczegolnie Tiger,Neris chciałabym zyczyc wam z okazji Nowego Roku duzo zdrowia,miłosci,pogody na codzien i wytrwałosci w waszej pasji,oby jak najmniej naszych braci mniejszych odchodziło za Teczowy Most.