Neris Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Kudłaś już śpi... Prawie siłą go do domu zawlokłam, tak uwielbia siedzieć na zewnątrz. Przy furtce się usadza, patrzy na drogę i mysli. Quote
Tiger Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Bo on sobie tak wygląda nowego domku........... On siedzi i czeka na swojego człowieka....... Dobranoc Kudłaniu.......... Quote
anielica Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Kudłasiu, już czas do Swojego domku, prawda? Quote
katarzynka30 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Kudłaczku Kochanie szybciutko na 1 po domek Quote
Neris Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Wiecie co... On jest taki cudowny! Tylko by się wtulał i wtulał. Cieszy się do człowieka, a teraz już tak dobrze się czuje że podskakuje jak rano wstaję i otwieram drzwi na dwór. Wybiega radośnie, ale zaraz wraca i skacze wokół mnie, strasznie się ciesząc... I jeszcze jest taki ładny! Rośnie mu piękna sierść powolutku. Będzie niedźwiadkiem... tylko chyba wspólnie z Dofi ukryli gdzieś szczotkę, bo nigdzie nie mogę jej znaleźć, a Kudłaś nie lubi czesania, więc jest BARDZO podejrzany. Quote
anielica Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Kudłaś? Śliczny, biedny, przytulaśny Kudłaś??? Fe, Ciociu, podejrzewać tego Aniołka :evil_lol: pS. Czy fota jakaś jesienna będzie??? Quote
anielica Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 A do Kudłasia nikt przez caaaały dzień nie zaglądał :shake: Quote
Tiger Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Kudłaczku...... Co tam dziś u ciebie słychać w ten paskudny, deszczowy i wietrzny dzień? Pewnie w domu siedzisz i nie pilnujesz dziś furtki ???:cool3: Quote
Neris Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Kudłaś ma dzisiaj karcer. On jest nieznośy, ciągle by siedział na zewnątrz, a przecież jest straszna plucha! Quote
anielica Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 No to chyba dla Kudłasia domek z ogródkiem by był najlepszy. Bo nie wiem czy wystarczą mu tylko spacerki... Quote
pidzej Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Kudłaś bądź grzeczny bo jeszcze dostaniesz budę i zakaz wstępu do domu, odechce Ci się siedzenia na dworze... Quote
Tiger Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 pidzej napisał(a):Kudłaś bądź grzeczny bo jeszcze dostaniesz budę i zakaz wstępu do domu, odechce Ci się siedzenia na dworze... Sama zaraz dostaniesz budę ......:cool3: :evil_lol: Quote
pidzej Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Sama zaraz dostaniesz budę ......:cool3: :evil_lol: jak za darmo to biorę:eviltong: Quote
Neris Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja też chcę. Zostawię ich w domu a sama do niej pójdę spać. Quote
pidzej Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 może jeszcze gwiazdkę z nieba! buda moja, w końcu to ja niedługo nie będę miała gdzie mieszkać. poproszę taką większą, żebym się ze swoim psem zmieściła. Quote
Tiger Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 No patrzcie , patrzcie jakie to ciotki chętne do mieszkania w budzie na zimę ..... hihihihihi myślaby kto ...... Przy pierwszym mrozie spirzałoby towarzystwo do domku , aby szum !!!!:evil_lol: A Kudłaczkowi tez doopka zmarźnie i będzie siedział w domu.......... Quote
anielica Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Kudłaś szuka domku. Ma być kochający, reszta się ułoży... Quote
Neris Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Tak, jemu się należy najlepszy kochający domek! To taki cudowny pies. Mógłby leżeć i sie wtulać w człowieka. No, poza tymi chwilami które spędza wypatrując czegoś przy furtce... Quote
pidzej Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ja wiem! on pewnie mnie wypatruje:eviltong: Quote
Tiger Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 pidzej napisał(a):ja wiem! on pewnie mnie wypatruje:eviltong: No nie....... Teraz to już przegiełaś, pidzej........ Takich głupot to ja jeszcze na dogo nie czytałam.......:cool3: Ciebie wypatruje ??? Ciebie? Pffffffffffffffffff........ Za wygadywanie głupot - nie będzie budy..........:evil_lol: Quote
pidzej Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ciebie wypatruje ??? Ciebie? Pffffffffffffffffff........ tak? taaaak? miałam losować kolejność wysylania książek ale widzę że Słownik poezji wyśle mi sie jako ostatni:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
rita60 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Widzisz Kudłasiu cioteczki sie przekomarzaja,robia to z miłosci do ciebie,chca jak najlepiej,dalej szukamy domku dla ciebie,mam nadzieje,ze to juz niedługo...........:multi: Quote
Neris Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ciotki kochają Kudłaczka... wszystkie bez wyjątku. A Kudłaś to Pidzej sobie wypatrzył rzeczywiście, tulił się do niej niesamowicie. Quote
pidzej Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 noo! nikt nie ma takich fajnych zdjęć z Kudłasiem jak ja... i te jego nóżki rozjechane najsłodsze... Quote
rita60 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='pidzej']noo! nikt nie ma takich fajnych zdjęć z Kudłasiem jak ja... i te jego nóżki rozjechane najsłodsze... http://img.photobucket.com/albums/v230/ultravioletx/P1010043k.jpg Jakie to kochane,słodkie psisko:calus::calus::calus: Quote
Recommended Posts