Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kudłaś trochę się boi zbyt szybkich ruchów, energicznego potrząsania rękami... dzisiaj biegłam do furtki i biedaczek próbował zapaść się pod ziemię. A potem nie chciał do mnie podejść.

Posted

Ciociu Neris ....

Upraszamy bardzo o NIE BIEGANIE !!!!!

Po czorta to biegać , no???!!!

I straszyć biednego pieska ???

Żeby mi to było ostatni raz !!!!

No!!!

Słuchajcie ......sami widzicie ,ze go trzeba jak najszybciej zabrać z tego stresującego miejsca......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kudłaczku ????

Kto Cię w końcu pokocha ???

Posted

Szuka, szuka, a w międzyczasie UTYŁ!!!!

Jest teraz pociesznym przytulankiem, ale pewnie do końca życia na widok pełnej miski będzie dostawać amoku... Dzisiaj próbował coś wydrzeć Bazyliszkowi i trafiła kosa na kamień... Bazylek NIE DAŁ sobie wyrwać żadnego jedzenia, porykiwał jak ranny jeleń, Kudłaś też porykiwał, żałowałam że nie mam kamery...

Posted

Tiger napisał(a):
Utyty Kudłaczek bardzo ładnie prosi o domek !!!!

Neris ....może już go trzeba odchudzać ????:evil_lol:

Czy ja mówię, że on jest otłuszczony, hę?
Odchudzać to tylko mnie by trzeba było.

Posted

asiamm napisał(a):
Nie stresować Kudłaczka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie stresować... A jak Kudłaczek z Bazyliszkiem zrzucili z blatu nowiutki słoik nutelli i potem go zgodnie szamali, to kto się stresował najbardziej? Kto im wkładał palce do pysków żeby zobaczyc czy nie mają szkła pomiędzy zębami?
A ta nutella to miała byc do naleśników na weekend! O!

Posted

Nie stresować , nie stresować !!!!!

Zdaje mi się ,że ktoś tu coś wspominał o jakimś odchudzaniu ????:evil_lol:

Trzeba było nie wspominać...

Piesy usłyszały, naradziły się... i doszły do wniosku, że nie pozwolą swojej pańci ukochanej przytyć ani grama....

No też wymyśliła...... :cool3: naleśniki z nutellą.....

Posted

Naleśniki z nutellą to nie ona wymysliła tylko już dawno som znane!

A ludziska przychodzą i zjadają i mówią, że pyszniutkie... Bo jeszcze do tego mamy wiśnie ze słoika... No i trudno, nie będzie z nutellą!

Posted

A Kudłaś już nie jest biedniutki i wyniszczony, bo była ciocia na kontrolę i powiedziała, że jest ładnie odkarmiony i piekny! O! (to pewnie ta nutella)

Posted

Kudłaś już nie rzęzi, ale robi czasami to swoje ha-haaa... i to mnie martwi, bo Misio też tak robił...

Ciocia Małgosia kazała iść do doktora Niziołka. Tylko trzeba będzie zrobić nowe zdjęcie, bo być może obraz płuc się poprawił. I badania krwi, bo doktor będzie na pewno chciał obejrzeć Kudłasia ze wszystkich stron. Tylko jeszcze nie minęło 12 dni od antybiotyku.

Posted

Jak trzeba iśc do dr Niziołka to trzeba.....

Na AFN są jeszcze pieniądze na wspólnym koncie Reksia i Kudlaczka to pożyczymy.....:lol:

A teraz odliczamy te 12 dni i badania powtarzamy

Neris , a czy na badanie do dr Niziołka to nie trzeba się wcześniej zapisać ????