Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej......
caluśki dzień nikt u Kudłaczka nie był.......

Kudłaczku, na pierwszą stronę po domek !!!!
KTo przygarnie naszą chudzinkę , śmierci wyrwaną?????
On bardzo chce kogoś pokochać ,skoro dostał drugą szansę .......

Kto chce być kochany z całego serca ????
Zapraszam po naszego Kudłasia !!!!!

Posted

A żebyście wiedzieli jak Kudłaczek ładnie szczeka!

Dzisiaj uznał, że trochę pobroni domu, stał przy furtce szczekając jak najęty. Okazało się, że 10 metrów od furtki stał sobie spokojnie kot... i nie chciał podejść łobuziak, więc biedny Kudłaczek starał się go sprowokować do CZEGOKOLWIEK.

Posted

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A ja nie słyszałam jak Kudłaczek szczeka.......chociaż byłam z nim 5 dni i nocy.....Buuuuuuuuuuu

ale to ani chybi znak ,ze zdrowieje nam chłopak !!!!!!

Tylko teraz już potrzeba domku dla słodziaka!!!

Posted

Kudłaś już drugi dzień pod rząd zrobił taką piękną koopkę, że miałam ochotę zrobić jej zdjęcie i wstawić do wątku. Radość była tak wielka, że przestał działać rozsądek. Ale może jednak Wam tego oszczędzę...

I wyleguje się na słoneczku teraz, nie bardzo ma ochotę szaleć po skarpie z resztą cudaków. Trochę biega, owszem, ale jednak dość szybko się męczy. No, ale wszystko przed nim!

Posted

Kudłaś je, je, je, je, je.....

Dzisiaj ciocia Małgosia (nasza ukochana wetka), kiedy jej opowiedziałam, jak Kudłaczek kradł suchy ryż i suchą kaszę i pożerał to w biegu (biduś, nie wiedział że u mnie micha zawsze pełna) miała łzy w oczach...

I powiedziała, że mamy się nie przejmować, bo Kudłaś się odkarmi!

Posted

On był z dużym psem w boksie, który mu pewnie wyjadał i po prostu, najzywczajniej w świecie głodował, a właściwie można powiedzieć, że umierał z głodu :-(
A że był kudłaty, myśmy nie zauważyły problemu, dopiero jak któregoś dnia bardzo apatycznym, z wzrokiem bez nadziei, stał przy kratach i dawał się głaskać.

Jak to dobrze, że zdążyliśmy na czas.
Neris - wymiziaj kochanego Kudłasia ode mnie!
Jak dostanę pensję na koniec miesiąca, to przyślę chłopczykowi kieszonkowe na smakołyki, mogę? :cool3:

Posted

Możesz ciociu, możesz.:lol: Ja mu w piątek kupiłam ponad 4 kilo kurzych udek, ale pewnie chodzi o inne smakołyki?

Ciocia Małgosia powiedziała, żeby go powoli przestawiać na inne jedzenie, bo jednak na kurczaku nie odbuduje pięknie mięśni. Także od środy zaczynamy powoli wołowinkę wprowadzać. Po troszeczku na razie. No i obsewując Sami-Wiecie-Co.

Posted

A mizianie przekaże, oczywiście. Jak tylko książę przestanie szczekać. Bo za szczekanie nie miziamy.

A wiecie że on podobnie do Misia mówi cicho, prawie bezgłośnie "ha-haaaa" prosto do ucha?

Posted

Neris napisał(a):

A wiecie że on podobnie do Misia mówi cicho, prawie bezgłośnie "ha-haaaa" prosto do ucha?

Chciałabym to słyszeć :loveu: Może to lubelskie ha-haaa?
A co do kieszonkowego, to już Ty cioteczko będziesz wiedziała na co je przeznaczyć, co jest potrzebne Kudłasiowi.

Posted

Nie było mnie dwa dni u Kudłasia .....
Internet mi siada znowu......

No pewnie ,ze czas najwyższy Cię podtuczyć .....

Będziesz jeszcze słodkim grubaskiem !!!!!!!
A więc intensywnie szukamy domu potencjalnemu grubasowi .....!!!!:evil_lol:

Posted

To cudownie widziec, ze Kudłaczek jest w coraz lepszej formie i wygląda na to, ze dzieki tak wspaniałej opiece Neris niedługo zrobi sie z niego psiak jak za młodzienczych lat.Trudno uwierzyc w tak szybką metamorfozę.Hopsaj do góry malutki niech cie wszyscy zobacza.