akucha Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 U neris wszystkie psy nabieraja dobrych manier :loveu: Chcą być grzeczne i nie sprawiają większych kłopotów! Cuda, normalnie cuda :lol: Kudłaczek pięknie prosi o dobry dom!!!! Quote
Tiger Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Mój kochany..... Tak sie cieszę ..... Nawet nie chcę myśleć co by sie stało jak by tam został........ Bardzo za nim tęsknię , bardzo...... Kudłaczku, jedz, jedz ,jedz i jeszcze raz jedz...... Jak nabierzesz tłuszczyku i mięśni to będziesz przepiękny !!!!! Szukamy domku dla słodziaka !!! Może znajdzie się dla niego od razu domek stały ??? To naprawdę przekochany pies , z dobrymi manierami..... Quote
anielica Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Kochany, grzeczny Kudłaś!!! Quote
Alaa Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Poprosimy o domek dla grzecznego kochanego Kudlaczka Quote
Jowita Poznań Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Hop Kudełek nasz do góry, dobrze że ma tak wspaniale- a kto wie może domek się znajdzie. Kudłaczku do góry! Quote
rita60 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Kudłaczku milutki skacz do gory ile sił w łapkach po domek. Quote
Jowita Poznań Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 hopsa Kudłaczek! Trzymamy kciuki za maleństwo. Quote
anielica Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Co słychać u naszego Kudłasia??? Quote
Neris Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Och, ten Kudłaś... Ciotka Neris NIEDOBRA, WSTRĘTNA, PASKUDNA! Zastrzyk zrobiła... I jeszcze nakrzyczała na Kudłaczka, bo zabrał szczeniaczkowi jedzenie i nawarczał na niego. I co? NIE WOLNO KRZYCZEĆ! Kudłaś przypłaszczył się do ziemi i teraz boi się podejść do szczeniaczka. Ale z Neris się już przeprosił. A wiecie że on biega? Biegali dzisiaj z Karolkiem po skarpie, bardzo z siebie zadowoleni... Nawet nieźle mu to idzie! Tylne nogi niestety jeszcze nie bardzo, ale widzę że przynajmniej energii ma tyle ile trzeba. Quote
Alaa Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 No no, a to Kudlas - nawarczal na malucha? Sie chlopak szybko pozbieral - ale nie dziwne, w takich Ciotkowych rekach!!!!!!!!!!!! Quote
anielica Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Pozwolę sobie pokazać foteczki Kudłasia - dostałam od Tiger... Światełko w oczach już jest, to i zdrówko będzie! A jeszcze parę dni temu nie mógł wstać na nogi i niosłyśmy go z Tiger na rękach do lekarza... Quote
Neris Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 I przez tą sierść nie widać jaki jest potwornie chudy... Ciągle jeszcze jest, mam nadzieję że zacznie nabierać ciałka za jakiś tydzień. Quote
Dabrowka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Neris zaczarowała Kudłaczka, jak nic :) On przecież wygląda jak młodzieniaszek, jakby rok dopiero skończył! Neris - ukłony :) Quote
rita60 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :lol: :lol: :lol: Och ta niedobra cioteczka Neris,ale kochana,Kudłaczek do gory rozgladaj sie za domkiem. Quote
Neris Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Zaczarowała go ciotka Tiger. Wykapała, wyczesała, sierść od razu nabrała blasku! Kudłaczek-biedaczek chciałby jeść ciągle, ciągle i ciągle. Cokolwiek. Biedak, on nie może uwierzyć że teraz już mu nikt jedzenia nie zabierze. I że nie będzie mu brakowało! Quote
katarzynka30 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 i jakie szczęście i spokój bije z tych ślicznych oczek-pięknie go cioteczki wymiziałyście jest po prostu cudny..hoop Kudłaczku...ucałujcie go ode mnie Quote
anielica Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Śliczny Kudłaś szuka domku na stałe! Domku, gdzie jesteś, ja czekam :oops: Quote
Neris Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 CO mówiłaś? CO? Nudzisz ciotka... przynudzasz... Michę byś dała lepiej... Podjadłem (mało dała jakoś!!!!, teraz sobie poleżę....) Quote
Tiger Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 no ....gęba mi sie śmieje sama......no......no śmieje się jak cholera.....:lol: :loveu: :loveu: :loveu: bo ja go wciąz mam przed oczami jak leży w tych sikach....i nawet nie miał siły wstać...... Ciociu Neris ,ucałuj go ode mnie w tego wielkiego nochala..... Quote
rita60 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Kudłaczek sliczny jest,gdyby jeszcze znikneła ta tesknota ktora ma w oczach,tesknota za swoim domkiem. Quote
anielica Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 a jaki jęzor ma pokaźny nasz Kudłaś :loveu: trzeba teraz tylko Kudłasiowego Pana na stałe. Kudłaś chętnie codziennie rano będzie budził słodkim pocałunkiem :evil_lol: Quote
Tiger Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Kudłaczek , szuka domu !!!!! Tego najostatniejszego !!!! Kto go przygarnie ? Quote
Jowita Poznań Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Śliczny ten Kudłaś śliczny!!! Quote
katarzynka30 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Dzień dobry Kudłasiu może dziś jakieś dobre serce przygarnie Cię do siebie na zawsze.życzę Ci tego ze wszystkich sił.hoopaj majutki:loveu: Quote
Recommended Posts