Jump to content
Dogomania

Żmigród Yorkowaty.Same kości,ból i strach:(Ma dom. Kciuki! Ulv, dziekuję!!!!

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Borówka16 napisał(a):
No i gdzie te fotki? :mad:

Będą jutro wieczorem:) ulv obiecała:) Pochwaliła Dredzika że piękniś jest słodki, przytula się i wystawia brzusio do głaskania:) Aaaa i jeszcze, ze załatwia się tylko na dworku, nawet jak długo ulv nie ma to trzyma aż do spacerku:)

Posted

Po naprawie mam problem ze zrzucaniem fotek. Wieczorem wpadnie kolega i poustawia kompa.
Niestety NIE mogłam szybciej naprawić komputera i NIE stać mnie na zawołanie pogotowia komputerowego w trybie natychmiastowym. Nie mówiąc o tym, ze właśnie wróciłam z wyjazdu po beagla do schroniska w Olkuszu.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Po naprawie mam problem ze zrzucaniem fotek. Wieczorem wpadnie kolega i poustawia kompa.
Niestety NIE mogłam szybciej naprawić komputera i NIE stać mnie na zawołanie pogotowia komputerowego w trybie natychmiastowym. Nie mówiąc o tym, ze właśnie wróciłam z wyjazdu po beagla do schroniska w Olkuszu.

Jam cierpliwa:):)

Posted

Dzisiaj bylismy na "kurdupelkowym" spacerze- tzn był Dudek, Tosiek i Piku (Lala wciąż uważa, że jest za zimno na łażenie ;) ). Spacer był dość krótki, bo pomomo słoneczka jeszcze śnieg miejscami zalega i maluchy szybko miały dość, szczególnie Dudek, którego ucieszył powrót do ciepłego auta. Aha- Dud z upodobaniem jeździ na półce pod tylną szybą, całkiem udatnie pozując na maskotkę ;) Jest też bardzo grzeczny i posłuszny na spacerach, czego nie da się do końca powiedzieć o Tośku- panikarzu....

Dudeczek poza ostrzyżeniem jest już zachipowany, odrobaczony, zaszczepiony itd- teraz tylko kastracja i zęby i chłopak będzie "full wypas". No i absolutnie nie jest taki stary jak było zakładane, raczej ma góra 7-8 lat. A obstawiam, że mniej.

FOTKI:

Tu Dudek u fryzjera, przed opitoleniem:

A tu już dzisiejszy spacer:

Raz było ładnie i ciepło....

...a potem wręcz przeciwnie ("Ku...a, moje łapki!!!!!!")

Poznajecie? ;)

Posted

Super fotki . Piku jak zwykle w locie :lol: Zrobiłaś dla niego w ciągu tych kilkunastu dni więcej , niż nie jedna osoba w ciągu roku . I bez całej tej otoczki ochów i achów :cool3:
Dodek wygląda wspaniale . Jak troche odrośnie , i postawi mu sie palemkę , to będzie york jak sie patrzy :razz::lol:

Posted

świetny psiak, jaka różnica:)

Bianka1-york jak się patrzy to może nieeee, bo ja widzę tu tylko kolor włosa i ewentualnie jego długość jeśli chodzi o podobieństwo do yorka, ale w każdym razie yorkopodobny jest napewno, i zasługuje na świetny dom. Pewnie zaraz go znajdzie!