Edi100 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 xmartix napisał(a):ja też czekam :) I ja bardzo! Quote
Edi100 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Borówka16 napisał(a):No i gdzie te fotki? :mad: Będą jutro wieczorem:) ulv obiecała:) Pochwaliła Dredzika że piękniś jest słodki, przytula się i wystawia brzusio do głaskania:) Aaaa i jeszcze, ze załatwia się tylko na dworku, nawet jak długo ulv nie ma to trzyma aż do spacerku:) Quote
Edi100 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Borówka16 napisał(a):No i gdzie te fotki? :mad: Ajjj czekamy i czekamy by serducho i oczyska nacieszyć. No, ulv zlituj się;) Quote
Edi100 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Rozmawiałam z ulv i błagamy o DT. U ulv jest 7 psów i więcej jeszcze kiciów:( Dredzik ma teraz na imię Dudek;) Taki Duduś ładniutki:) Quote
Edi100 Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 IVV napisał(a):Dudus bardzo fajne imie ;) Mnie też się podoba! DT mu trzeba, zeby w kennelu nie siedział:( Quote
moni12 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Duduś rozrabiaka szuka dt lub ds. podnosze. Quote
Edi100 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 xmartix napisał(a):Magda gdzie są zdjęcia??? Oj ja tez tak czekam mocno Quote
pa-ttti Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ja tam już nie czekam, chyba usuwam wątek. ile można. Quote
ulvhedinn Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Po naprawie mam problem ze zrzucaniem fotek. Wieczorem wpadnie kolega i poustawia kompa. Niestety NIE mogłam szybciej naprawić komputera i NIE stać mnie na zawołanie pogotowia komputerowego w trybie natychmiastowym. Nie mówiąc o tym, ze właśnie wróciłam z wyjazdu po beagla do schroniska w Olkuszu. Quote
Edi100 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 ulvhedinn napisał(a):Po naprawie mam problem ze zrzucaniem fotek. Wieczorem wpadnie kolega i poustawia kompa. Niestety NIE mogłam szybciej naprawić komputera i NIE stać mnie na zawołanie pogotowia komputerowego w trybie natychmiastowym. Nie mówiąc o tym, ze właśnie wróciłam z wyjazdu po beagla do schroniska w Olkuszu. Jam cierpliwa:):) Quote
Borówka16 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Edi100 napisał(a):Jam cierpliwa:):) Ja tyż :) ;) Quote
Edi100 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Kochani Dredzikowi się poszczęściło. Moze jakoś wspólnymi siłami damy radę uratować tego kudłatego zabiedzonego ze schronu?:( http://www.dogomania.pl/threads/203140-*Pabianice*-mix-grzywacz-stary-i-zaniedbany-potrzebuje-pomocy-gt-DT-DS-potrzebne?p=16396700#post16396700 Wszelkie pomysła na wagę życia:( Quote
xmartix Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 ja prawie też cierpliwa :) Magda dzięki za beagla!!!! Quote
ulvhedinn Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dzisiaj bylismy na "kurdupelkowym" spacerze- tzn był Dudek, Tosiek i Piku (Lala wciąż uważa, że jest za zimno na łażenie ;) ). Spacer był dość krótki, bo pomomo słoneczka jeszcze śnieg miejscami zalega i maluchy szybko miały dość, szczególnie Dudek, którego ucieszył powrót do ciepłego auta. Aha- Dud z upodobaniem jeździ na półce pod tylną szybą, całkiem udatnie pozując na maskotkę ;) Jest też bardzo grzeczny i posłuszny na spacerach, czego nie da się do końca powiedzieć o Tośku- panikarzu.... Dudeczek poza ostrzyżeniem jest już zachipowany, odrobaczony, zaszczepiony itd- teraz tylko kastracja i zęby i chłopak będzie "full wypas". No i absolutnie nie jest taki stary jak było zakładane, raczej ma góra 7-8 lat. A obstawiam, że mniej. FOTKI: Tu Dudek u fryzjera, przed opitoleniem: A tu już dzisiejszy spacer: Raz było ładnie i ciepło.... ...a potem wręcz przeciwnie ("Ku...a, moje łapki!!!!!!") Poznajecie? ;) Quote
BIANKA1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Super fotki . Piku jak zwykle w locie :lol: Zrobiłaś dla niego w ciągu tych kilkunastu dni więcej , niż nie jedna osoba w ciągu roku . I bez całej tej otoczki ochów i achów :cool3: Dodek wygląda wspaniale . Jak troche odrośnie , i postawi mu sie palemkę , to będzie york jak sie patrzy :razz::lol: Quote
pa-ttti Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 świetny psiak, jaka różnica:) Bianka1-york jak się patrzy to może nieeee, bo ja widzę tu tylko kolor włosa i ewentualnie jego długość jeśli chodzi o podobieństwo do yorka, ale w każdym razie yorkopodobny jest napewno, i zasługuje na świetny dom. Pewnie zaraz go znajdzie! Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Jaka zmiana, jaki CUDO!:) Domku zobacz i pokochaj w mig! Quote
Recommended Posts