Jump to content
Dogomania

Żmigród Yorkowaty.Same kości,ból i strach:(Ma dom. Kciuki! Ulv, dziekuję!!!!

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam kolejny raz ogłoszenie do GW, ale nie wiem czy drukują... Widział może ktoś w sobotę, bo wysłałam w czwartek raniutko, ale w piątek nie było. Zobaczymy czy teraz się ukaże.

Posted

Zainteresowany domek zrezygnował. Rozmawiała dziś z panią: maja w ogrodzie psa-staruszka i obawiają się, że Duduś by mu dokuczał ...... Szukamy, ogłaszamy dalej!!!!

Posted

Dudek narozrabiał- zwinął puszkę po rybkach i dokładnie się nią wysmarował.... W efekcie wylądował w wannie, a jego posłanie w pralce. Koszyk też trzeba było wyszorować (Dudek śpi w kocim koszyku- budce). O dziwo nie było już cienia brewerii, jakie uskuteczniał u fryzjera- najwyraźniej wystarczyła mu jedna lekcja, zeby zrozumieć, że ciocia ulv jest bezwzględnie uparta i jak chce psa umyć- to umyje! ;)
Wogóle myślę, że moje poczatkowe obawy o "agresję" Dudolca są przesadzone, Dudek był wystraszony- to raz, obolały- to dwa, a po trzecie potrzebował pokazania mu, że zasady są i będą egzekwowane. I teraz to po prostu kochana przylepa ;)
Nawet wydaje mi się, że Dudek jak najbardziej nadałby sie do starszego, rozsądnego dziecka, bo to pies wesoły i zabawowy (ahhh, piłeczki i piszczki!!!) i mógłby być fajnym, niekłopotliwym towarzyszem spacerów i zabaw.

Posted

Ulv, chyba Cię zatrudnię do kąpieli mojej Niki, bo ona panicznie boi się wanny i widy.

Pytanie: ile waży Dudek? w ogłoszeniu zapisałam , że 5kg, ale on chyba tyle nie ma....

Posted

[quote name='Nikaragua'][SIZE="6"]DUDEK MA DOM!!!!!!
DUDEK MA DOM!!!!!!!!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
YYYYYUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIII!
A gdzie, a skąd, od kogo i w ogóle??

Posted

Więcej do Ulv napisze. Zadzwoniła do niej pani z Wrocławia, że chce psa, chyba jako towarzystwo dla suczki. To Magda Dudka pod pachę i pojechała. Zrobiła wizytę PA na miejscu i Duduś został. Magda mówi, że będzie mu tam dobrze.

Posted

Nikaragua napisał(a):
Więcej do Ulv napisze. Zadzwoniła do niej pani z Wrocławia, że chce psa, chyba jako towarzystwo dla suczki. To Magda Dudka pod pachę i pojechała. Zrobiła wizytę PA na miejscu i Duduś został. Magda mówi, że będzie mu tam dobrze.

Błyskawica :)

Posted

Tak, Dudolec zamieszkał w pięknym domu z ogródkiem, obok ma rewelacyjne tereny spacerowe. W domu jest wysterylizowana sunia, a do niedawna był też pies- staruszek (ze schroniska), który niestety odszedł na nowotwór....