NikaEla Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 czy Dudek był zgłoszony na wątek mikropsów? http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85! Quote
KateKermit Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ja jestem z Krk. gdyby coś było trzeba służe pomocą i prosze o info :) Quote
ulvhedinn Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Martulec gdzie i kiedy Ci rachunek podrzucić? Quote
xmartix Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Magda jestem dziś w chacie i jutro (z wypadem do lekarza tylko) wszystko na pw Quote
NikaEla Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Wysłałam kolejny raz ogłoszenie do GW, ale nie wiem czy drukują... Widział może ktoś w sobotę, bo wysłałam w czwartek raniutko, ale w piątek nie było. Zobaczymy czy teraz się ukaże. Quote
NikaEla Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 MEGA dług do spłaty mamy! Byłam z bros w klinice. Musimy wspólnie WSZYSCY zebrać ponad 5 000zł (nie licząc odsetek). Pierwszą ratę ok 2 000 mamy zapłacić zaraz po Wielkanocy! Kolejne co miesiąc - dwa!!!! http://www.dogomania.pl/threads/202503-ulvhedinn-nie-odmawia-DT-ani-pomocy-leczy-karmi.Za-leczenia-ur%C3%B3s%C5%82-mega-d%C5%82ug-%28 Quote
NikaEla Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 do Basi dzwoniła pani w sprawie Dudka, fajna z rozmowy. Szuka kolegi dla swojej yorczki. Moze coś z tego wyjdzie.... Quote
IVV Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 sorry nie pamietam ...czy Dudus jest wykastrowany ??? Quote
NikaEla Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Zainteresowany domek zrezygnował. Rozmawiała dziś z panią: maja w ogrodzie psa-staruszka i obawiają się, że Duduś by mu dokuczał ...... Szukamy, ogłaszamy dalej!!!! Quote
NikaEla Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 :nono:Aleś się zasiedział... czas do domu....:Dog_run: :helo:DOMKU GDZIE JESTEŚ??????? Quote
ulvhedinn Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dudek narozrabiał- zwinął puszkę po rybkach i dokładnie się nią wysmarował.... W efekcie wylądował w wannie, a jego posłanie w pralce. Koszyk też trzeba było wyszorować (Dudek śpi w kocim koszyku- budce). O dziwo nie było już cienia brewerii, jakie uskuteczniał u fryzjera- najwyraźniej wystarczyła mu jedna lekcja, zeby zrozumieć, że ciocia ulv jest bezwzględnie uparta i jak chce psa umyć- to umyje! ;) Wogóle myślę, że moje poczatkowe obawy o "agresję" Dudolca są przesadzone, Dudek był wystraszony- to raz, obolały- to dwa, a po trzecie potrzebował pokazania mu, że zasady są i będą egzekwowane. I teraz to po prostu kochana przylepa ;) Nawet wydaje mi się, że Dudek jak najbardziej nadałby sie do starszego, rozsądnego dziecka, bo to pies wesoły i zabawowy (ahhh, piłeczki i piszczki!!!) i mógłby być fajnym, niekłopotliwym towarzyszem spacerów i zabaw. Quote
NikaEla Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ulv, chyba Cię zatrudnię do kąpieli mojej Niki, bo ona panicznie boi się wanny i widy. Pytanie: ile waży Dudek? w ogłoszeniu zapisałam , że 5kg, ale on chyba tyle nie ma.... Quote
NikaEla Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [SIZE="6"]DUDEK MA DOM!!!!!! DUDEK MA DOM!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
olivetshka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Nikaragua'][SIZE="6"]DUDEK MA DOM!!!!!! DUDEK MA DOM!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: YYYYYUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIII! A gdzie, a skąd, od kogo i w ogóle?? Quote
NikaEla Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Więcej do Ulv napisze. Zadzwoniła do niej pani z Wrocławia, że chce psa, chyba jako towarzystwo dla suczki. To Magda Dudka pod pachę i pojechała. Zrobiła wizytę PA na miejscu i Duduś został. Magda mówi, że będzie mu tam dobrze. Quote
olivetshka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Nikaragua napisał(a):Więcej do Ulv napisze. Zadzwoniła do niej pani z Wrocławia, że chce psa, chyba jako towarzystwo dla suczki. To Magda Dudka pod pachę i pojechała. Zrobiła wizytę PA na miejscu i Duduś został. Magda mówi, że będzie mu tam dobrze. Błyskawica :) Quote
IVV Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Suuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ulvhedinn Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Tak, Dudolec zamieszkał w pięknym domu z ogródkiem, obok ma rewelacyjne tereny spacerowe. W domu jest wysterylizowana sunia, a do niedawna był też pies- staruszek (ze schroniska), który niestety odszedł na nowotwór.... Quote
Recommended Posts