Jump to content
Dogomania

Żmigród Yorkowaty.Same kości,ból i strach:(Ma dom. Kciuki! Ulv, dziekuję!!!!

Recommended Posts

Posted

Bardzo przydałby się pakiet ogłoszeń dla Dudka, niech on też idzie do domu.....
Z pozytywów, to pogodzili się z Maćkiem na tyle, ze nie muszę żadnego zamykać, ale spacer z 6-ką psów w centrum Wrocławia nie jest łatwy (no i stanowimy za kazdym razem "atrakcję", ludzie się w czoło pukają).

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktos mógłby wstawic go na wątek adopcyjny yorkow wg schematu z pierwszego postu?
jesli ktos go tak wstawi to porobimy mu troche ogłoszeń....
Nie mam czasu latac po wszystkich watkach yorkowych i przegladac cale watki w poszukiwaniu najlepszych fot i podstawowych rzetelenych info na ich temat ktore moglabym umiescic w ogloszeniu, wiec po raz kolejny prosze o wstawienie go na watek yorkow w potrzebie(link w moim podpisie)

Posted

a moze jak chodzi na dlugie spacery po miescie ,to dobrze by bylo mu zawiazac chusteczke na szyji z napisem -szukam domu -bedzie swoim wlasnym ogloszeniem

Posted

Nikaragua napisał(a):
Tak szuka, szuka. Jest już pierwszy w kolejce po domek! (skoro inne żmigrodzkie znalazły lub prawie..)

Jest zdecydowanie pierwszy i pilny bo DT ma 7-kę:(

Posted

Edi100 napisał(a):
Jest zdecydowanie pierwszy i pilny bo DT ma 7-kę:(

Tak mnóstwo psiaków. Za dużo jak na jedno niewielkie mieszkanie i jedną Ulv ;). W mojej klasie dzieciaki postanowiły zbierać karmę, koce dla tych tymczasów. Zobaczymy czy coś poprzynoszą. A Ulv obiecała przyjść z Krą na lekcję wychowawczą do szkoły :)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Tak mnóstwo psiaków. Za dużo jak na jedno niewielkie mieszkanie i jedną Ulv ;). W mojej klasie dzieciaki postanowiły zbierać karmę, koce dla tych tymczasów. Zobaczymy czy coś poprzynoszą. A Ulv obiecała przyjść z Krą na lekcję wychowawczą do szkoły :)

Fantastycznie:)Super pomysł!

Posted

swietny pomysl !!!:) edukacje przyszlego pokolenia i uswiadamianie trzeba zaczynac jak najwczesniej ...moze dzieki temu wyrosna z nich bardziej odpowiedzialni ludzie niz ich rodzice

Posted

[quote name='olivetshka']Spróbuję go wieczorem ciut poogłaszać. W którym poście są jakieś ładne jego fotki w miarę aktualne?[/QUOTE]

Na 8 stronie sa sliczne zdjęcia.

Posted

No niestety dziś na spacerze Dudek sie postawił do Maćka, Maciek go capnął (niegroźnie) za nogę i teraz obaj panowie mimo, z3 rozdzieleni, to obiecują sobie warkotem, co też jeden drugiemu zrobi.
Do tego jest u mnie Kaj, pokżarłam się z ciotką, najchetniej bym poszła się utopić.....

Posted

O matko! Zupełnie nie umiem pomóc :( Dudek/Dredzik ma ponad 300 wejść na allegro, obserwatora i nic z tego nie wynika. 0 maili 0 telefonów :( Macka zdjęć nie mam i niewiele o nim wiem co by tu napisać.

Posted

Niki - zaraz będę miała fotki Maćka i poproszę o allegro dla niego. Jeśli chodzi o Dudusia , to daj drugi nr tel do kontaktów , bo Magda ma troche zatkany numer - żeby był awaryjny telefon - ktoś, kto pogada zachęci do adopcji, generalnie możesz dawać swój albo mój jako dodatkowy (z zaznaczeniem , że telefon awaryjny :)) Trzeba szybko poogłaszać psy i może uda się choć dla Maćka znaleźć dt (liczę na to) . Magda! Jak Maciek i koty?

Posted

[quote name='Basia1244']Niki - zaraz będę miała fotki Maćka i poproszę o allegro dla niego. Jeśli chodzi o Dudusia , to daj drugi nr tel do kontaktów , bo Magda ma troche zatkany numer - żeby był awaryjny telefon - ktoś, kto pogada zachęci do adopcji, generalnie możesz dawać swój albo mój jako dodatkowy (z zaznaczeniem , że telefon awaryjny :)) Trzeba szybko poogłaszać psy i może uda się choć dla Maćka znaleźć dt (liczę na to) . Magda! Jak Maciek i koty?[/QUOTE]

Basiu, to wolałabym twój nr podawać, bo jak jestem w szkole to nie odbieram tel i ktoś mógłby się nie dodzwonić. Możesz mi jeszcze raz przesłać nr na PW, bo któregoś dnia nieopatrznie wykasowałam całą skrzynkę odbiorczą