ulvhedinn Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Bardzo przydałby się pakiet ogłoszeń dla Dudka, niech on też idzie do domu..... Z pozytywów, to pogodzili się z Maćkiem na tyle, ze nie muszę żadnego zamykać, ale spacer z 6-ką psów w centrum Wrocławia nie jest łatwy (no i stanowimy za kazdym razem "atrakcję", ludzie się w czoło pukają). Quote
sacred PIRANHA Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 czy ktos mógłby wstawic go na wątek adopcyjny yorkow wg schematu z pierwszego postu? jesli ktos go tak wstawi to porobimy mu troche ogłoszeń.... Nie mam czasu latac po wszystkich watkach yorkowych i przegladac cale watki w poszukiwaniu najlepszych fot i podstawowych rzetelenych info na ich temat ktore moglabym umiescic w ogloszeniu, wiec po raz kolejny prosze o wstawienie go na watek yorkow w potrzebie(link w moim podpisie) Quote
NikaEla Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ode mnie ma allegro (już gdzieś pisałam), mogę go powtórzyć oczywiście. innych ogłoszeń nie umiem Quote
IVV Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 a moze jak chodzi na dlugie spacery po miescie ,to dobrze by bylo mu zawiazac chusteczke na szyji z napisem -szukam domu -bedzie swoim wlasnym ogloszeniem Quote
Edi100 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Majka0010 napisał(a):co z maleństwem? Domu szuka na tip top! Quote
NikaEla Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tak szuka, szuka. Jest już pierwszy w kolejce po domek! (skoro inne żmigrodzkie znalazły lub prawie..) Quote
Edi100 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Nikaragua napisał(a):Tak szuka, szuka. Jest już pierwszy w kolejce po domek! (skoro inne żmigrodzkie znalazły lub prawie..) Jest zdecydowanie pierwszy i pilny bo DT ma 7-kę:( Quote
NikaEla Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Edi100 napisał(a):Jest zdecydowanie pierwszy i pilny bo DT ma 7-kę:( Tak mnóstwo psiaków. Za dużo jak na jedno niewielkie mieszkanie i jedną Ulv ;). W mojej klasie dzieciaki postanowiły zbierać karmę, koce dla tych tymczasów. Zobaczymy czy coś poprzynoszą. A Ulv obiecała przyjść z Krą na lekcję wychowawczą do szkoły :) Quote
Edi100 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Nikaragua napisał(a):Tak mnóstwo psiaków. Za dużo jak na jedno niewielkie mieszkanie i jedną Ulv ;). W mojej klasie dzieciaki postanowiły zbierać karmę, koce dla tych tymczasów. Zobaczymy czy coś poprzynoszą. A Ulv obiecała przyjść z Krą na lekcję wychowawczą do szkoły :) Fantastycznie:)Super pomysł! Quote
IVV Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 swietny pomysl !!!:) edukacje przyszlego pokolenia i uswiadamianie trzeba zaczynac jak najwczesniej ...moze dzieki temu wyrosna z nich bardziej odpowiedzialni ludzie niz ich rodzice Quote
NikaEla Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Powtórzyłam Dudkowi allegro , z innym zdjęciem. Ma teraz równolegle dwa - niech się ludziska napatrzą i zakochają i biorą do domku!!!! . http://allegro.pl/show_item.php?item=1500380216 Quote
olivetshka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Spróbuję go wieczorem ciut poogłaszać. W którym poście są jakieś ładne jego fotki w miarę aktualne? Quote
NikaEla Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='olivetshka']Spróbuję go wieczorem ciut poogłaszać. W którym poście są jakieś ładne jego fotki w miarę aktualne?[/QUOTE] Na 8 stronie sa sliczne zdjęcia. Quote
Edi100 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Tu Kropka. Dostałam sms od mamy ŻE DLA DREDZIKA NA GWAŁT POTRZEBNE DT BO SIE BARDZO BIJĄ PSY!!!! Quote
ulvhedinn Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 No niestety dziś na spacerze Dudek sie postawił do Maćka, Maciek go capnął (niegroźnie) za nogę i teraz obaj panowie mimo, z3 rozdzieleni, to obiecują sobie warkotem, co też jeden drugiemu zrobi. Do tego jest u mnie Kaj, pokżarłam się z ciotką, najchetniej bym poszła się utopić..... Quote
Basia1244 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 O ludzie kochańskie! Magda dawaj Maćka foty, trzeba go też poogłaszać, może choć Maciek dom znajdzie! On już po kastracji jest? Wyślij jakieś foty na maila basia1244@gmail.com to coś będziemy walczyć z ogłoszeniami. Quote
NikaEla Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 O matko! Zupełnie nie umiem pomóc :( Dudek/Dredzik ma ponad 300 wejść na allegro, obserwatora i nic z tego nie wynika. 0 maili 0 telefonów :( Macka zdjęć nie mam i niewiele o nim wiem co by tu napisać. Quote
Basia1244 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Niki - zaraz będę miała fotki Maćka i poproszę o allegro dla niego. Jeśli chodzi o Dudusia , to daj drugi nr tel do kontaktów , bo Magda ma troche zatkany numer - żeby był awaryjny telefon - ktoś, kto pogada zachęci do adopcji, generalnie możesz dawać swój albo mój jako dodatkowy (z zaznaczeniem , że telefon awaryjny :)) Trzeba szybko poogłaszać psy i może uda się choć dla Maćka znaleźć dt (liczę na to) . Magda! Jak Maciek i koty? Quote
ulvhedinn Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 No niestety miewa "przystarty" do nich.... do kotów najbardziej pasowałby dudek :roll: Quote
NikaEla Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Basia1244']Niki - zaraz będę miała fotki Maćka i poproszę o allegro dla niego. Jeśli chodzi o Dudusia , to daj drugi nr tel do kontaktów , bo Magda ma troche zatkany numer - żeby był awaryjny telefon - ktoś, kto pogada zachęci do adopcji, generalnie możesz dawać swój albo mój jako dodatkowy (z zaznaczeniem , że telefon awaryjny :)) Trzeba szybko poogłaszać psy i może uda się choć dla Maćka znaleźć dt (liczę na to) . Magda! Jak Maciek i koty?[/QUOTE] Basiu, to wolałabym twój nr podawać, bo jak jestem w szkole to nie odbieram tel i ktoś mógłby się nie dodzwonić. Możesz mi jeszcze raz przesłać nr na PW, bo któregoś dnia nieopatrznie wykasowałam całą skrzynkę odbiorczą Quote
Basia1244 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jasne :) Mój numer to już cały kraj zna :) 661293967, a fotek Maćka oczywiście nie dostałam. Zatem nie ma materiału do ogłoszeń. Quote
Recommended Posts