Jump to content
Dogomania

Żmigród Yorkowaty.Same kości,ból i strach:(Ma dom. Kciuki! Ulv, dziekuję!!!!

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikaragua napisał(a):
a ja po 22 to już na oczy nie widzę i idę spać :sleep:

Ja dziś też. Mało snu prawie zero bo moje futra miały bolące brzuchy:(
Dobrej nocy, tym co się kładą;)

Posted

Borówka16 napisał(a):
To widzę, że prowadzimy identyczny tryb życia :evil_lol:

Jak to moi znajomi mówią, że łatwiej mnie zastac o 4 w nocy na kompie niż o 13 :evil_lol:
Nikaragua napisał(a):
a ja po 22 to już na oczy nie widzę i idę spać :sleep:

Ja powoli zmieniam swój tryb, bo to wielce męczące...

Posted

Nikaragua napisał(a):
Ulv o 4 to jeszcze nie śpisz, już nie śpisz czy robisz przerwę w spaniu :) ?????

Przerwę, albo dopiero się kładę.... a o 15 to w pracy siedzę.
I raczej trudno późno wstać, jak się ma na 10 do roboty, a wcześniej trzeba futra wysikać i napaść.

Dudek już pozbawiony klejnotów oraz części zębów (mam nadzieję, że teraz przestanie ziać odorem z paszczęki ;) ). Jest w bardzo dobrej kondycji, narkozę zniósł idealnie, do domu wrócił co prawda w torbie ale zupełnie obudzony i rześki jak szczypiorek na wiosnę :)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Przerwę, albo dopiero się kładę.... a o 15 to w pracy siedzę.
I raczej trudno późno wstać, jak się ma na 10 do roboty, a wcześniej trzeba futra wysikać i napaść.

Dudek już pozbawiony klejnotów oraz części zębów (mam nadzieję, że teraz przestanie ziać odorem z paszczęki ;) ). Jest w bardzo dobrej kondycji, narkozę zniósł idealnie, do domu wrócił co prawda w torbie ale zupełnie obudzony i rześki jak szczypiorek na wiosnę :)

To wspaniale, że jest dobrze! Hurra!:)

Posted

Opieki normalnej, bo to zdrowy i energiczny piesek, a lat ma może 7, ale nie więcej - no i teraz jest zaserwisowany na maksa - zaszczepiony, odrobaczony, odpchlony, wykastrowany, uzębienie wyczyszczone, fryzjer i spa zaliczone - czyli brać, kochać, mieć.

Posted

Sama mam yorka, chłopaczka, w dodatku chorowitego od niedawna myślałam nad adopcją jakiejś bidy ale nie chce doprowadzić do sytuacji w której adopcja się nie uda, bo mój mały jest straszny egoista i woli ludzi od zwierząt, szczeniaków yorka się nawet boi i generalnie ma zwichniętą psychikę. ale rozpropaguje temat.

Posted

U nas w normie, siedzenie się goi, paszcza też już nie boli- chłopak się rozkręcił i zaczął brać udział w rodzinnych demolkach............ Oczywiscie piewsza do rozrób jest Kra, Tosiek wiernie jej towarzyszy, a Dudek po cichutku kontynuuje destrukcję wybranych obiektów.
Na spacerach śmiga i razem z Tośkiem i Piku potrafią się zachowywać jak banda ostatnich głupków ;)

Ciekawostka, boi się duzych aut i tramwajów, ale tylko z zewnątrz.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
U nas w normie, siedzenie się goi, paszcza też już nie boli- chłopak się rozkręcił i zaczął brać udział w rodzinnych demolkach............ Oczywiscie piewsza do rozrób jest Kra, Tosiek wiernie jej towarzyszy, a Dudek po cichutku kontynuuje destrukcję wybranych obiektów.
Na spacerach śmiga i razem z Tośkiem i Piku potrafią się zachowywać jak banda ostatnich głupków ;)

Ciekawostka, boi się duzych aut i tramwajów, ale tylko z zewnątrz.

ulv, a domek w Wałbrzychu? masz kontakt? ;)