Jump to content
Dogomania

Żmigród Yorkowaty.Same kości,ból i strach:(Ma dom. Kciuki! Ulv, dziekuję!!!!

Recommended Posts

Posted

Borówka16 napisał(a):
A masz foto? ;)

Nie mam, nie widziałam go tylko Ulv jak była u mnie z Kraksa to mówiła. Dopiero po feriach (jeśli będzie jeszcze u niej) to pójdę tam obfotografować psy.

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikaragua napisał(a):
Widziałam się z Ulv. Dalej jest bez kompa i bez samochodu. Była dziś z Drezikiem u fryzjera, jest obcięty prawie na łyso. Próbował zjeść maszynkę, ale mu się dano :)

Wypiekniał i pewnie lepiej się czuje:)
Kuchnia, co mam zrobic? Kto się ulituje i weźmie Dredzia?

Posted

Nikaragua napisał(a):
Widziałam się z Ulv. Dalej jest bez kompa i bez samochodu. Była dziś z Drezikiem u fryzjera, jest obcięty prawie na łyso. Próbował zjeść maszynkę, ale mu się dano :)

Bo on jest z tej serii co Kobi , tylko bardziej nakręcony .
A ja i tak ledwie nerwowo z Kobim wyrabiam . Wiecie , że jak wstaję z łóżka , to muszę dobrze patrzeć , gdzie nogi opuścić , bo jak mu przed nosem , to uchla .:roll: Czym starszy tym gorszy . Jeden taki to już nadmiar . Nie opanuje dwóch , bo każda draka wiązała sie z natychmiastową odsieczą reszty stada . Zagryżli by go :shake: Ale pies naprawdę super fajny . Tylko że nie w moim stadzie . I u Ulv też nie . Kota pogoni , zadymę zrobi , jak go karcić to warczy i sie rzuca i gryzie . :-(Ja absolutnie nie mam pomysłu , gdzie go dać .

Posted

xmartix napisał(a):
terminy shcroniskowe mamy odległe więc trzeba by zrobić mu te zeby i kastrację szybciej, koszt ok 400 zł wszytsko!! zbieramy pieniądze! a może cegiełki na niego??

Marta a dało by się?

Posted

koosiek napisał(a):
Nie zaglądałam na wątek, a tu takie kłopoty :( Płatne DT ma Arktyka, chyba Neris... A może Ulka od Leo miałaby miejsce?

Cos się byc może szykuje;) Więcej info jest na York Suni z pseudo

Posted

[quote name='Edi100']Cos się byc może szykuje;) Więcej info jest na York Suni z pseudo

A podrzucisz link? Bo ja ostatnio mam tyle zamieszania z psami, że już się we wszystkim gubię.
Ale dzisiaj jestem z tego zamieszania zadowolona, bo wyjatkowo nie musiałam jechać za miasto po wywalonego szczeniaka, latać po hotelach, schroniskach i tak dalej... tylko miałam wizytę przed w domu dla psiaka, który od pół roku siedział w hotelu, a telefony milczały. I zapowiada mu się świetny dom :multi:

Posted

Może z 4 kg - góra. Jutro postaram się wstawić jutro jakieś fotki po fryzjerze, teraz to nie żaden dredzik, tylko elegancka ozdóbka ;) Postaram się go jeszcze przed zmianą domu wykastrować i zrobić zęby, które sprawiają mu wyraźny dyskomfort......

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Może z 4 kg - góra. Jutro postaram się wstawić jutro jakieś fotki po fryzjerze, teraz to nie żaden dredzik, tylko elegancka ozdóbka ;) Postaram się go jeszcze przed zmianą domu wykastrować i zrobić zęby, które sprawiają mu wyraźny dyskomfort......

4,5 kg . Był wazony u weta jak był badany po znalezieniu przez Edi .

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Pokaż Pięknisia, pokaż:)