NikaEla Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Borówka16 napisał(a):A masz foto? ;) Nie mam, nie widziałam go tylko Ulv jak była u mnie z Kraksa to mówiła. Dopiero po feriach (jeśli będzie jeszcze u niej) to pójdę tam obfotografować psy. Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Nikaragua napisał(a):Widziałam się z Ulv. Dalej jest bez kompa i bez samochodu. Była dziś z Drezikiem u fryzjera, jest obcięty prawie na łyso. Próbował zjeść maszynkę, ale mu się dano :) Wypiekniał i pewnie lepiej się czuje:) Kuchnia, co mam zrobic? Kto się ulituje i weźmie Dredzia? Quote
BIANKA1 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Nikaragua napisał(a):Widziałam się z Ulv. Dalej jest bez kompa i bez samochodu. Była dziś z Drezikiem u fryzjera, jest obcięty prawie na łyso. Próbował zjeść maszynkę, ale mu się dano :) Bo on jest z tej serii co Kobi , tylko bardziej nakręcony . A ja i tak ledwie nerwowo z Kobim wyrabiam . Wiecie , że jak wstaję z łóżka , to muszę dobrze patrzeć , gdzie nogi opuścić , bo jak mu przed nosem , to uchla .:roll: Czym starszy tym gorszy . Jeden taki to już nadmiar . Nie opanuje dwóch , bo każda draka wiązała sie z natychmiastową odsieczą reszty stada . Zagryżli by go :shake: Ale pies naprawdę super fajny . Tylko że nie w moim stadzie . I u Ulv też nie . Kota pogoni , zadymę zrobi , jak go karcić to warczy i sie rzuca i gryzie . :-(Ja absolutnie nie mam pomysłu , gdzie go dać . Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Rozmawiałam z ulv, sprawa pilna:( Magda mówi, ze trzeba mu kastracje zrobić i ząbki:( Poszperam jeszcze fanty na bazarek na ten cel. Jest jeden ale na wszystkie puste brzuchy Żmigrodzkie. http://www.dogomania.pl/threads/202437-Na-żmigrodzkie-puste-brzuchy-dla-psów-kotów-i-koni.-Do-27.02-ZAPRASZAMY! Quote
xmartix Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 terminy shcroniskowe mamy odległe więc trzeba by zrobić mu te zeby i kastrację szybciej, koszt ok 400 zł wszytsko!! zbieramy pieniądze! a może cegiełki na niego?? Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 xmartix napisał(a):terminy shcroniskowe mamy odległe więc trzeba by zrobić mu te zeby i kastrację szybciej, koszt ok 400 zł wszytsko!! zbieramy pieniądze! a może cegiełki na niego?? Marta a dało by się? Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 xmartix napisał(a):cegiełki? oczywiscie To chyba dobry pomysł! Dziękuję:) Quote
NikaEla Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Edi100 napisał(a): Poszperam jeszcze fanty na bazarek na ten cel. Jest jeden ale na wszystkie puste brzuchy Żmigrodzkie. Mogę dorzucić fanty, ale raczej dopiero po feriach Quote
koosiek Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Nie zaglądałam na wątek, a tu takie kłopoty :( Płatne DT ma Arktyka, chyba Neris... A może Ulka od Leo miałaby miejsce? Quote
Edi100 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 koosiek napisał(a):Nie zaglądałam na wątek, a tu takie kłopoty :( Płatne DT ma Arktyka, chyba Neris... A może Ulka od Leo miałaby miejsce? Cos się byc może szykuje;) Więcej info jest na York Suni z pseudo Quote
jaanna019 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Czyżby nareszcie przełom? idę poczytać :) Quote
xmartix Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 napisze do Selengi z prośba o szatę cegiełkową (kod html) Quote
basia0607 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Edi nie doczytałam, Dredzik jest u Ciebie ? Quote
BIANKA1 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 basia0607 napisał(a):Edi nie doczytałam, Dredzik jest u Ciebie ? Dredzik jest u Ulv Quote
koosiek Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='Edi100']Cos się byc może szykuje;) Więcej info jest na York Suni z pseudo A podrzucisz link? Bo ja ostatnio mam tyle zamieszania z psami, że już się we wszystkim gubię. Ale dzisiaj jestem z tego zamieszania zadowolona, bo wyjatkowo nie musiałam jechać za miasto po wywalonego szczeniaka, latać po hotelach, schroniskach i tak dalej... tylko miałam wizytę przed w domu dla psiaka, który od pół roku siedział w hotelu, a telefony milczały. I zapowiada mu się świetny dom :multi: Quote
ulvhedinn Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Może z 4 kg - góra. Jutro postaram się wstawić jutro jakieś fotki po fryzjerze, teraz to nie żaden dredzik, tylko elegancka ozdóbka ;) Postaram się go jeszcze przed zmianą domu wykastrować i zrobić zęby, które sprawiają mu wyraźny dyskomfort...... Quote
BIANKA1 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ulvhedinn napisał(a):Może z 4 kg - góra. Jutro postaram się wstawić jutro jakieś fotki po fryzjerze, teraz to nie żaden dredzik, tylko elegancka ozdóbka ;) Postaram się go jeszcze przed zmianą domu wykastrować i zrobić zęby, które sprawiają mu wyraźny dyskomfort...... 4,5 kg . Był wazony u weta jak był badany po znalezieniu przez Edi . Quote
Korenia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Nikaragua napisał(a)::Dog_run: Podnoszę przed wyjazdem Miłego wypoczynku ;) Quote
Edi100 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 ulvhedinn napisał(a):Może z 4 kg - góra. Jutro postaram się wstawić jutro jakieś fotki po fryzjerze, teraz to nie żaden dredzik, tylko elegancka ozdóbka ;) Postaram się go jeszcze przed zmianą domu wykastrować i zrobić zęby, które sprawiają mu wyraźny dyskomfort...... Pokaż Pięknisia, pokaż:) Quote
Borówka16 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Edi100 napisał(a):Pokaż Pięknisia, pokaż:) Czekamy ;) :) Quote
Recommended Posts