Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sobotę po spacerku...Misiek został ugryziony przez kraty kojca przez Largo...nos jest wrazliwy i delikatny,więc Misiek miał cały nos we krwi...

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny wezcie Miśka w sobotę lub w niedzielę na spacer od nie był ubiegłą sobotę...ja nie będę w schronisku...on bardzo czeka na te spacerki...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Biedny Miasiaczek... Już od pewnego czasu coś z nim nie tak. Pamiętasz ten boks, który sprzątałaś? Ta biegunka męczy go już ładnych parę dni... Daj znać, jak będziesz wiedzieć cokolwiek więcej...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Misio już dziś był w schronisku, uśmiechnięty i zadowolony :)

To super,może jakiś wcześniejszy spacerek mu się trafi:razz:...wcześniej niż w sobotę oczywiście...

Posted

Romka napisał(a):
To super,może jakiś wcześniejszy spacerek mu się trafi:razz:...wcześniej niż w sobotę oczywiście...

Misiek wyspacerowany. Bardzo wymęczyła go ta choroba. Dziś przez cały spacer miał problemy z załatwieniem się. Biedak:-(

Posted

Romka napisał(a):
Był pasztecik i długi spacerek...Misiek jest bardzo chudy...myślę,ze trzeba zrobić mu dodatkowe badania...dziewczyny co o tym sądzicie?

JA się zgadzam, bo Misiek to chodzący szkielet.