Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Straszne to :( Na filmikach wyglądał bardzo dobrze...
Biedaczek...

Kasiu, nadal możesz zrobić coś dobrego... Tyle dziadziusiów jeszcze czeka... m.in. Piko

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapselku... wierzyłam, że zdążymy, że będziesz kolejnym cudem na dogo, jak Stworek... że znajdziesz swoich wariatów którzy pokochają cię takim jakim jestes, pozwolą odejśc w cieple, w domu, w poczuciu bezpieczeństwa:(
Nie było mnie bo majówkowałam, wpadłam wczoraj na chwilę, na jeden wątek dosłownie... a Ty wziąłeś i odszedłeś...

Tyle ciotek się tu zleciało, dziękujemy...

Posted

też wierzyłam,ze jeszcze zdązymy :(
widziałam twarde psy trzymajace sie życia,które chodziły,jadły jak zwykle,a potem pewnego dnia leżały w boksie,odpłyniete i jakby nie było watpliwosci,że to juz koniec.Byłam w szoku,gdy niesamowity Artek,chyba miał z 18 lat (wyrzucili staruszka z domu,pewnie dlatego,że juz sikał),który wydawał sie nie do zdarcia,jednego dnia łaził,jak zwykle,a drugiego już leżał.
Boss wyszedł ze mna na dwór,kilka godzin przed odejściem; to samo Szrama.
No i Bajek.Prawie 13 lat w schronisku,chory na serce od lat pięciu.Bardzo zle sie czuł,miał dusznosci,miałam z nim jechac do weta. Sam wstał i poszedł ze mna,jakby nigdy nic na smyczy. Przeszedł przez schronisko,wyszliśmy za bramę,wzięłam go na ręce i poszułam,ze pies zwiotczał,przestało bic mu serce.

I na kogo beda czekać ,po drugiej stronie? skoro one nikogo nie miały? a ci,co byli to zdradzili :(

Posted

Myślę, że będą czekać na każdego z nas, kochających zwierzęta... My o nich nie zapomnimy..

Dla Kapselka (')

I dla tego drugiego pieska (') - jeśli masz jego zdjęcie, wklej.. Będę odwiedzać ten wątek i zapalać światełka dla staruszków..

Posted

Dziewczyny, moze w takim razie przyspieszymy akcje z Piko? ponawiam moja deklaracje i jesli ktos moze dac mu milosc i kacik, a nie podola z utrzymaniem, transportem i wetem, ja pomoge i bede pomagac do konca. tylko BLAGAM, zrobmy cos zanim odejdzie kolejny!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='kmurdz']strasznie mi przykro :( najbardziej, ze umieral sam w pieprzonym schronie :([/QUOTE]

nie,najgorsze jest to,ze pieprzony właściciel go wyrzucił na ostatni rok zycia.

Posted

[quote name='brazowa1']
I na kogo beda czekać ,po drugiej stronie? skoro one nikogo nie miały? a ci,co byli to zdradzili :([/QUOTE]

Jak to na kogo??? Na nas bedą czekać ... nas tutaj nie brakuje. Często inaczej nie możemy im pomóc, ale kiedyś do nich pójdziemy i się zaopiekujemy - czasu na "spacery" będziemy mieli duuuuużoooooo ;)
Actymczasem niech sobie biegają szczęśliwe i na nas czekają.

Posted

Płaczę , gdy patrzę na tę tęczę i na Ciebie psinko mała . :-(:-(:. . aniołku psi , nie będziesz sam - są tam Twoi bracia i i dobre Duchy , które Cię kochają . .........My Cie kochamy nadal i nie zapomnimy malutki , dzielny psiuniu.......