Asia_M Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Straszne to :( Na filmikach wyglądał bardzo dobrze... Biedaczek... Kasiu, nadal możesz zrobić coś dobrego... Tyle dziadziusiów jeszcze czeka... m.in. Piko Quote
Betbet Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Kapselku... wierzyłam, że zdążymy, że będziesz kolejnym cudem na dogo, jak Stworek... że znajdziesz swoich wariatów którzy pokochają cię takim jakim jestes, pozwolą odejśc w cieple, w domu, w poczuciu bezpieczeństwa:( Nie było mnie bo majówkowałam, wpadłam wczoraj na chwilę, na jeden wątek dosłownie... a Ty wziąłeś i odszedłeś... Tyle ciotek się tu zleciało, dziękujemy... Quote
azalia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Najbardziej jest smutno,kiedy odchodzi piesek w schronisku,który nie poczuł nawet dotyku ręki swojego człowieka przed odejściem. Quote
KatarzynaJanik Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Bądź bezpieczny i szczęśliwy za Tęczowym Mostem, Kapselku uroczy... Nie zdążyłam nawet spróbować Cię zabrać i bardzo tego żałuję... :( Biegaj radosny i wolny od bólu... Quote
brazowa1 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 też wierzyłam,ze jeszcze zdązymy :( widziałam twarde psy trzymajace sie życia,które chodziły,jadły jak zwykle,a potem pewnego dnia leżały w boksie,odpłyniete i jakby nie było watpliwosci,że to juz koniec.Byłam w szoku,gdy niesamowity Artek,chyba miał z 18 lat (wyrzucili staruszka z domu,pewnie dlatego,że juz sikał),który wydawał sie nie do zdarcia,jednego dnia łaził,jak zwykle,a drugiego już leżał. Boss wyszedł ze mna na dwór,kilka godzin przed odejściem; to samo Szrama. No i Bajek.Prawie 13 lat w schronisku,chory na serce od lat pięciu.Bardzo zle sie czuł,miał dusznosci,miałam z nim jechac do weta. Sam wstał i poszedł ze mna,jakby nigdy nic na smyczy. Przeszedł przez schronisko,wyszliśmy za bramę,wzięłam go na ręce i poszułam,ze pies zwiotczał,przestało bic mu serce. I na kogo beda czekać ,po drugiej stronie? skoro one nikogo nie miały? a ci,co byli to zdradzili :( Quote
paulina0409 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Nie mogę się pogodzić z tym, że tak się stało :-( z tym że odszedł w samotności, że ja się czuję w takich sytuacjach bezradna... :-( Quote
_Aga_ Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Myślę, że będą czekać na każdego z nas, kochających zwierzęta... My o nich nie zapomnimy.. Dla Kapselka (') I dla tego drugiego pieska (') - jeśli masz jego zdjęcie, wklej.. Będę odwiedzać ten wątek i zapalać światełka dla staruszków.. Quote
Asia_M Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Wciąż możemy uratować Piko - proszę zaglądajcie do niego! Quote
kmurdz Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 strasznie mi przykro :( najbardziej, ze umieral sam w pieprzonym schronie :( Quote
kmurdz Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Dziewczyny, moze w takim razie przyspieszymy akcje z Piko? ponawiam moja deklaracje i jesli ktos moze dac mu milosc i kacik, a nie podola z utrzymaniem, transportem i wetem, ja pomoge i bede pomagac do konca. tylko BLAGAM, zrobmy cos zanim odejdzie kolejny!!!!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='kmurdz']strasznie mi przykro :( najbardziej, ze umieral sam w pieprzonym schronie :([/QUOTE] nie,najgorsze jest to,ze pieprzony właściciel go wyrzucił na ostatni rok zycia. Quote
annavera Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 aż się spłakałam :( a tak żwawo wyglądał na filmiku :( Quote
dudson13 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Poryczałam się jak czytałam wiadomości o Kapselku:(:(:(:(:( Quote
maarit Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='brazowa1'] I na kogo beda czekać ,po drugiej stronie? skoro one nikogo nie miały? a ci,co byli to zdradzili :([/QUOTE] Jak to na kogo??? Na nas bedą czekać ... nas tutaj nie brakuje. Często inaczej nie możemy im pomóc, ale kiedyś do nich pójdziemy i się zaopiekujemy - czasu na "spacery" będziemy mieli duuuuużoooooo ;) Actymczasem niech sobie biegają szczęśliwe i na nas czekają. Quote
brazowa1 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Gonia,oby tak własnie było...bo inaczej to strach mysleć. ostatnia fotka Kapsla,tydzień temu, na spacerze. Quote
Itske Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Żegnaj Kapselku, oby Twoje dzielne psie serduszko zaznało spokoju, czekaj na nas Kapselku, czekaj, przyjedziemy.... Quote
aanka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Płaczę , gdy patrzę na tę tęczę i na Ciebie psinko mała . :-(:-(:. . aniołku psi , nie będziesz sam - są tam Twoi bracia i i dobre Duchy , które Cię kochają . .........My Cie kochamy nadal i nie zapomnimy malutki , dzielny psiuniu....... Quote
_Aga_ Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 I moje psiaki tam są.. I wiele innych, o których się nigdy nie dowiemy :( (') (') (') Quote
paulinken Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 O nie :( Okropna wiadomość. Kapselku, mam nadzieję, że ten Twój "właściciel" kiedyś zostanie za to osądzony. Kasiu (Janik), a rozważasz adopcję Piko? Quote
KatarzynaJanik Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='paulinken']Kasiu (Janik), a rozważasz adopcję Piko?[/QUOTE] Tak, rozważam adopcję Piko... Kapselku uroczy...eeech... :( Quote
azalia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Z Kapselkiem ma kto chodzić na spacerki,przecież tam są już ludzie,kórzy kochają psy,spaceruj maleńki do woli i bądź szczęśliwy. Quote
Recommended Posts