ageralion Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Transport na 8.03 zaklepany. Aniu podeslij mi prosze na PW adres, gdzie ma podjechac transport i numer telefonu do opiekunow :) Quote
baster i lusi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Delaila napisała [quote name='"Delaila"']No to może na Rafika? Mam ciuchy na dzieciaka w wieku lat 8-10, może by wpadł jakiś grosik ;) dziękujemy w imieniu Ralfika :D Zapraszam Cię na bazarek cegiełkowy będę wdzięczna również za podnoszenie wątku http://www.dogomania.pl/threads/203362-Zr%C3%B3b-sobie-prezent-na-dzie%C5%84-kobiet! [quote name='baster i lusi']ZAPRASZAM NA BAZAREK CEGIEŁKOWY:lol:.NIEDŁUGO DZIEŃ KOBIET. TWÓJ UKOCHANY JAK ZWYKLE ZAPOMNI O KWIATACH:placz:. KUP JE SOBIE SAMA TO TYLKO 5 ZŁ . A WSPOMOŻESZ PSIAKI KTÓRE TEGO POTRZEBUJĄ. WIRTUALNY BUKIET TO TYLKO 5 ZŁ. A DLA BALBINKI SZANSA NA LECZENIE. http://www.dogomania.pl/threads/201616-Balbinka-jedzie-do-BOGATYNII!-)-DZIEKUJEMY-WSZYSTKIM-ZA-DEKLARACJE!! A RAFIK BĘDZIE MÓGŁ POJECHAĆ DO HOTELU ZE SZKOLENIOWCEM. http://www.dogomania.pl/threads/202054-9-msc-niewychowany-typ-AST!-Hotel-ze-szkoleniem-jego-jedyn%C4%85-sznas%C4%85-prosimy-o-! Dziękuję i pozdrawiam Quote
ania z poznania Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Delila, Grażynko, wielkie dzięki, Rafik dziękuje za każdą pomoc! Quote
ania z poznania Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Cioteczki kochane, zapraszam na bazarek na hotel ze szkoleniowcem dla Rafika: http://www.dogomania.pl/threads/203396-%C5%9Awietne-kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-super-obro%C5%BCa-kominy-dla-Rafika-do-15.03.?p=16419825#post16419825 kosmetyki, książki, super obroża Quote
Viris Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 My z Fioneczką już się przeprosiłyśmy, najpierw zrobię bazarek dla Balbinki a potem dla Rafika, obiecuję! Quote
ania z poznania Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 To fajnie :). Viris, mam prośbę, pomożesz mi ten bazarek rozreklamować? Jest naprawdę fajny, jakby cały się sprzedał to Rafik nawet nieźle by się wzbogacił :) Quote
Viris Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Poproszę osoby z OSPZ aby bazarek podnosiły i dam znać znajomym :) Fioneczka napisała że na razie Balbinka ma finanse więc niebawem bazarek dla Rafika zrobię. Quote
aga_krzys Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 cześć po przerwie, poproszę o nr konta. przeleje coś nie coś; przecież to klonik mojego Twixa jest. Quote
ania z poznania Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Witam :). Wielkie dzięki, zaraz wysyłam :) Quote
baster i lusi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 aniu tyle znalazłam idę jeszcze na nienieskie [quote name='baster i lusi']mamy pierwsza deklarację z niebieskiego przez gryf80 » 26 lut 2011, 21:27 kochana z mijej strony 20 zł deklaru wątek Ralfika na niebieskim jak umiałam tak założyłam http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5800 [quote name='chita']30zl stalej ;) [quote name='anka105']Ja dam 20 zł jednorazowej opłaty, oki? Nie stać mnie na więcej a bardzo zależy mi na Raficzku. [quote name='aga_krzys']cześć po przerwie, poproszę o nr konta. przeleje coś nie coś; przecież to klonik mojego Twixa jest. Quote
ania z poznania Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Dzięki wielkie Grażynko :) Cioteczki, komu jeszcze numer konta, komu :)? Rafik we wtorek jedzie do Bogatyni. Quote
baster i lusi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 z tego wygląda ,że ma tylko 50 zł stałej.Aniu prosiłam cioteczki o pozwolenie na wpłatę na Ralfika jednorazowej 50 zł .nikt nie zgłosił sprzeciwu więc 50 zł z konta Czesia jednorazowo. Quote
ania z poznania Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Dziękuję, kochana jesteś, Grażynko :) Quote
fioneczka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Anusia a kto jedzie z psiakami ? ja będę u Marka we wtorek 2 razy ok 9 rano i ok 12 Quote
ania z poznania Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Ageralion znalazła transport, od nich jedzie Enzo i Rafik się zabiera. Quote
ageralion Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Transport dla psiakow zalatwilam u urzytkownika Psi Ratownicy. p. Przemek odbierze oba psy wprost z domu opiekunow. Plan jest taki, ze ok 11 rano zostanie odebrany Kenzo, ok 15 Rafik. Jesli nie bedzie opoznien na trasie, ok 19 powinni byc juz w Bogatyni :) Quote
fioneczka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 dzwoniłaś do Marka z info kiedy będziecie? jak wczoraj z nim gadałam mówił że był przekonany że psiaki przyjadą w sobotę 5 marca Quote
ageralion Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 fioneczka napisał(a):dzwoniłaś do Marka z info kiedy będziecie? jak wczoraj z nim gadałam mówił że był przekonany że psiaki przyjadą w sobotę 5 marca Z hotelikiem kontaktowala sie Ania i to ona zalatwiala oba miejsca dla chlopakow. Ale miejsca jeszcze sa? Quote
fioneczka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ageralion napisał(a):Z hotelikiem kontaktowala sie Ania i to ona zalatwiala oba miejsca dla chlopakow. Ale miejsca jeszcze sa? Marek czeka na psy wczoraj mu mówiłam że wyczytałam na wątku że 8 marca jest transport Quote
ageralion Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 fioneczka napisał(a):Marek czeka na psy wczoraj mu mówiłam że wyczytałam na wątku że 8 marca jest transport Dzieki :) Musze w koncu poprosic i zapisac sobie numer do p. Marka, bo nasz chlopak troche tam zabawi ;) Quote
agaga21 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 to teraz spora gromadka będzie gościć u marka. dobrze, że wiosna idzie, dłuższe dni to więcej czasu dla psów pewnie :) Quote
ania z poznania Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Dzisiaj dzwoniłam do Marka, oczywiście, że miejsca są :) Quote
ageralion Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ania z poznania napisał(a):Dzisiaj dzwoniłam do Marka, oczywiście, że miejsca są :) Dzieki Aniu za informacje :) Teraz trzeba trzymac kciuki za p. Marka, zeby go ta spora gromadka nie wymeczyla za bardzo ;) Quote
Nano Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 bylam jakiś czas temu odwiedzić psiaki z Animalii w hoteliku na szczepankowie... Gdy tylko ujrzałam Rafiego od razu się zakochałam, tak bardzo chciał być głaskany, przytulany, miziany i w ogole... nie mogłam odejść od jego kojca :( myślałam, że przy następnej wizycie znów go zobacze, ale niestety... mam nadzieje, że życie mu się cudnie ułoży :* miłej podróży kochany ;) ucz się ładnie w tym hoteliku tam ;) Quote
KateBono Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dogomania wybiera kandydata do konkursu w krakvecie - proszę głosujcie na Fundacje dla Zwierząt Animalia z Poznania http://www.dogomania.pl/threads/2037...data-na-marzec! Quote
Recommended Posts