Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Delaila napisała

[quote name='"Delaila"']No to może na Rafika? Mam ciuchy na dzieciaka w wieku lat 8-10, może by wpadł jakiś grosik ;)

dziękujemy w imieniu Ralfika :D

Zapraszam Cię na bazarek cegiełkowy
będę wdzięczna również za podnoszenie wątku

http://www.dogomania.pl/threads/203362-Zr%C3%B3b-sobie-prezent-na-dzie%C5%84-kobiet!

[quote name='baster i lusi']ZAPRASZAM NA BAZAREK CEGIEŁKOWY:lol:.NIEDŁUGO DZIEŃ KOBIET.
TWÓJ UKOCHANY JAK ZWYKLE ZAPOMNI O KWIATACH:placz:.
KUP JE SOBIE SAMA TO TYLKO 5 ZŁ .
A WSPOMOŻESZ PSIAKI KTÓRE TEGO POTRZEBUJĄ.

WIRTUALNY BUKIET TO TYLKO 5 ZŁ.

A DLA BALBINKI SZANSA NA LECZENIE.

http://www.dogomania.pl/threads/201616-Balbinka-jedzie-do-BOGATYNII!-)-DZIEKUJEMY-WSZYSTKIM-ZA-DEKLARACJE!!

A RAFIK BĘDZIE MÓGŁ POJECHAĆ DO HOTELU ZE SZKOLENIOWCEM.

http://www.dogomania.pl/threads/202054-9-msc-niewychowany-typ-AST!-Hotel-ze-szkoleniem-jego-jedyn%C4%85-sznas%C4%85-prosimy-o-!

Dziękuję i pozdrawiam

Posted

Poproszę osoby z OSPZ aby bazarek podnosiły i dam znać znajomym :) Fioneczka napisała że na razie Balbinka ma finanse więc niebawem bazarek dla Rafika zrobię.

Posted

aniu tyle znalazłam idę jeszcze na nienieskie

[quote name='baster i lusi']mamy pierwsza deklarację z niebieskiego

przez gryf80 » 26 lut 2011, 21:27

kochana z mijej strony 20 zł deklaru

wątek Ralfika na niebieskim jak umiałam tak założyłam
http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5800

[quote name='chita']30zl stalej ;)

[quote name='anka105']Ja dam 20 zł jednorazowej opłaty, oki? Nie stać mnie na więcej a bardzo zależy mi na Raficzku.

[quote name='aga_krzys']cześć po przerwie, poproszę o nr konta. przeleje coś nie coś; przecież to klonik mojego Twixa jest.

Posted

Transport dla psiakow zalatwilam u urzytkownika Psi Ratownicy. p. Przemek odbierze oba psy wprost z domu opiekunow. Plan jest taki, ze ok 11 rano zostanie odebrany Kenzo, ok 15 Rafik. Jesli nie bedzie opoznien na trasie, ok 19 powinni byc juz w Bogatyni :)

Posted

fioneczka napisał(a):
dzwoniłaś do Marka z info kiedy będziecie?

jak wczoraj z nim gadałam mówił że był przekonany że psiaki przyjadą w sobotę 5 marca

Z hotelikiem kontaktowala sie Ania i to ona zalatwiala oba miejsca dla chlopakow. Ale miejsca jeszcze sa?

Posted

ageralion napisał(a):
Z hotelikiem kontaktowala sie Ania i to ona zalatwiala oba miejsca dla chlopakow. Ale miejsca jeszcze sa?

Marek czeka na psy
wczoraj mu mówiłam że wyczytałam na wątku że 8 marca jest transport

Posted

fioneczka napisał(a):
Marek czeka na psy
wczoraj mu mówiłam że wyczytałam na wątku że 8 marca jest transport

Dzieki :) Musze w koncu poprosic i zapisac sobie numer do p. Marka, bo nasz chlopak troche tam zabawi ;)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Dzisiaj dzwoniłam do Marka, oczywiście, że miejsca są :)

Dzieki Aniu za informacje :) Teraz trzeba trzymac kciuki za p. Marka, zeby go ta spora gromadka nie wymeczyla za bardzo ;)

Posted

bylam jakiś czas temu odwiedzić psiaki z Animalii w hoteliku na szczepankowie... Gdy tylko ujrzałam Rafiego od razu się zakochałam, tak bardzo chciał być głaskany, przytulany, miziany i w ogole... nie mogłam odejść od jego kojca :( myślałam, że przy następnej wizycie znów go zobacze, ale niestety... mam nadzieje, że życie mu się cudnie ułoży :* miłej podróży kochany ;) ucz się ładnie w tym hoteliku tam ;)