ania z poznania Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Coś, że jedzie do DT i zbieramy kasę na transport. Quote
Alicja Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ania z poznania napisał(a):Coś, że jedzie do DT i zbieramy kasę na transport. napisałam ,,jest DT nie ma na podróż,, Quote
anita_happy Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 hej..jestem... jedziemy do POZNANIA 18 lutego Transportowiec jedzie na trasie Warszawa-Białobrzegi/hotel u Donki/-Poznań-Warszawa w Poznaniu będą ok 13.00/14.00 Może zadzwońcie do DONKI czy nie może przetrzymac malca u siebie??? do 18 lutego??? tak czy siak - jakos mały musi dojechać na trase transportera Quote
Viris Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Rafiego zabezpieczymy u siebie, pytanie czy z Poznania 18 lutego będzie miał go kto odebrać i zawieźć do DT. Jutro rano mamy go zabrać do hoteliku, ale musimy wszystko ustalić bo nie stać nas na jego utrzymanie tam na dłużej. Quote
ania z poznania Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Wracam 18-tego wieczorem, mogę jechać 19-tego. Ale w Poznaniu to nie będzie problemu, na jedną noc znajdę mu miejsce. Jest jeszcze opcja, że Konrad po niego podjedzie do Poznania, wtedy byłby 18-tego. Quote
Viris Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Okej czyli jutro zabezpieczamy malca i dowozimy na wskazany termin do Białobrzegów (czy to są te między Wawą i Radomiem)? Quote
fioneczka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dziewczyny trzeba nad kasą pomyśleć była na wątku deklaracja 40 zł ja idę na wątek Balbiny pytać czy z pieniędzy które są "nadwyżkowe" mogę chłopakowi oddać grosik Quote
Alicja Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 fioneczka napisał(a):dziewczyny trzeba nad kasą pomyśleć była na wątku deklaracja 40 zł ja idę na wątek Balbiny pytać czy z pieniędzy które są "nadwyżkowe" mogę chłopakowi oddać grosik wejdź Asiu na niebieskie Quote
fioneczka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 mam zgodę na przelanie 100 zł z Balbinkowej skarpety na konto małego Viris zajmij się zbieraniem kasy ... podaj nr konta na PW zrobię przelew i proszę "ogarniajcie" jakoś temat żeby szansa dla chłopaczka nie przepadła bo ja nie mam póki co czasu tak jak już pisałam na niebieskim gryf80 napisała "gryf80" napisał(a):ja się zgadzam,jeśli z balbinowego coś się ostało.dodatkowo 50 złmoge wpłacic.powiedzci emi tylko kiedy mam to zrobić i nr konta na pw proszę. tak więc Viris zapisz w pierwszym poście deklaracje z konta Balbinki 100 zł gry80 50 zł Ulka18 40 zł i szukajcie dalej kasy Quote
Alicja Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Tam masz na niebieskim propozycje dodatkowego 50 zł , nie wiem czy zauważyłaś , tylko potrzebny był nr konta Quote
fioneczka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Alicja napisał(a):Tam masz na niebieskim propozycje dodatkowego 50 zł , nie wiem czy zauważyłaś , tylko potrzebny był nr konta Aluś od gryf80 ... już zapisałam post wyżej ;) Quote
Alicja Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 fioneczka napisał(a):Aluś od gryf80 ... już zapisałam post wyżej ;) ......aha :) Quote
anita_happy Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='Viris']Okej czyli jutro zabezpieczamy malca i dowozimy na wskazany termin do Białobrzegów (czy to są te między Wawą i Radomiem)? tak - Donka hotel w Promnej Quote
Viris Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Już wysyłam na PW numer konta. My mamy 100 zł od osoby która Rafika znalazła, więc opłacimy hotel za to też. Dopiero wczoraj mi Ania przypomniała, bo ja już nie myślę :( Quote
Viris Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Rafik już bezpieczny. Niestety do transportu trzeba go będzie ciut naćpać bo dzisiaj nie można było go opanować. Nie umie chodzić na smyczy, ciągnie jak parowóz. Śmierdzi, dostawał tylko karmę z biedronki. Zawiozłyśmy do hoteliku trochę lepszej karmy, ale raczej więcej nie wysupłamy więc dorzucić też możemy tylko biedronkową (mamy z darów). Od wetów dostał książeczkę i tabletki na robaki które trzeba podać po 20 lutym jak się podtuczy psiaka. Spadam ze swoją do weta. Dostał od mojej Klary śliczną obrożę z diamentami, niech ma na nową drogę życia chłopak. O której rusza transport z Białobrzegów? Quote
anita_happy Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 na 13.00/14.00 mają być w Poznaniu.. Jadą w Warszawy do Białobrzegów... pewnie wyjadą skoro swit - podam potem Quote
fioneczka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 to ten hotel bierze 20 zł bez karmy :crazyeye: poprawcie mnie jeśli się mylę Quote
Viris Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Niestety tak, ale to nie kojec i buda tylko pokój z kanapą. Innej opcji na szybko byśmy nie wyczarowały, do Białobrzegów dziś też by nikt nie pojechał z Rafikiem jeśli byłoby dla niego tam miejsce. Quote
Viris Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Eh Rafiku widzisz, nikt do Ciebie dziś nawet nie zajrzał :( Quote
fioneczka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ciotka zajrzała to po raz ale nic nie pisała bo co pisać przelew zrobiony dla gryf80 nr konta podałam i trzymam mocno kciuki za powodzenie akcji wysłałaś nr konta dla Uli ? ile kasy braknie ? Quote
Viris Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Przelewy dotarły. Tylko jutro wszystko podsumuję, bo mam dane na innym komputerze. Jutro postaram się Rafika odwiedzić. Quote
Viris Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Konto wysłałam Fioneczka chyba tylko do Ciebie. Otrzymaliśmy wpłaty: 100 zł od osoby która psiaka znalazła i zgłosiła do nas 50 zł dopłata od tej osoby 100 zł z konta Balbinki 50 zł gryf80 Wydatki: -120 zł hotelik w Ostrowcu Potrzeby: 200 zł - transport Białobrzegi-Poznań ok 100 zł - transport Ostrowiec - Białobrzegi (jak ja pojadę będzie 90zł) Czy jest załatwiony DT w Poznaniu ewentualnie odbiór psiaka przez docelowy DT? Quote
ania z poznania Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 W Poznaniu wszystko załatwione. Niestety, będzie musiał dwa dni poczekać na transport, mamy w piątek pogrzeb, ale będzie w świetnym hotelu, oczywiście ja za niego zapłacę. DT nie zmotoryzowany niestety.... Quote
fioneczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ja podałam nr konta dla gryf80 a dlaczego nie podałaś konta dla Ulka18 ? - była deklaracja 40 zł czyli brakuje około 120-150 zł jeśli dobrze liczę jak Ulka wpłaci będzie brak ok 100 zł może napiszesz gdzieś prośbę o pomoc nie wiem, na wątku ogólnym bullowatych ? cholera pieniądze same nie przyjdą przecież Quote
Recommended Posts