agaga21 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 a ja z premedytacją nie odnawiam dziś allegro..... Quote
chita Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 agaga21 napisał(a):a ja z premedytacją nie odnawiam dziś allegro..... ty tez Rafiszona wystawialas?? u mnie tez ma allegro i nawet jednego obserwatora:evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 chita napisał(a):ty tez Rafiszona wystawialas?? u mnie tez ma allegro i nawet jednego obserwatora:evil_lol: no co ty! to miał podwójne :D Quote
medar Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 I jak się sprawa zakończyła?, doszło do adopcji? Quote
chita Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ania pisala ze Rafik nie dogadal sie z cziłką rezydentką, neistety szukamy dalej:-( odnowie allegro... Quote
ania z poznania Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Rafik biedak czeka na domek.... Odnawiam systematycznie ogłoszenia, ludzie oglądają obrazki i dzwonią.... zapsieni. Pewnie, mogą sobie jeździć na przejażdżki, ale Rafik dwa razy pokazał co myśli o znajomości z rezydentem i ludzie uciekają. Quote
chita Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 to z kotami tez pewnie nie ma szans....? allegro mi aukcje usunelo;/ Quote
ania z poznania Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Niekoniecznie, on tylko niektórych psów nie lubi. Allegro chyba wszystkie aukcje pousuwało, na poznańskich wątkach też wszyscy to piszą, mosiniakom Skarpetka robi i też usunęli..... Quote
ania z poznania Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Dzisiaj Rafiszonek się zaszczepił, a jutro kolejna p/a, zadzwoniła do mnie PIERWSZA pani (od ponad pół roku), która ogłoszenie przeczytała a nie tylko zdjęcia pooglądała :roll:, nie ma żadnych innych zwierząt, rasę zna. Tatankas idzie na wizytę a my trzymamy mocno kciuki :)! Quote
fioneczka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ania z poznania napisał(a):Dzisiaj Rafiszonek się zaszczepił, a jutro kolejna p/a, zadzwoniła do mnie PIERWSZA pani (od ponad pół roku), która ogłoszenie przeczytała a nie tylko zdjęcia pooglądała :roll:, nie ma żadnych innych zwierząt, rasę zna. Tatankas idzie na wizytę a my trzymamy mocno kciuki :)! Trzymamy Aniu ... bardzo mocno trzymamy żeby to diablątko tasmańskie znalazło swojego człowieka ... to taki fajny psiak Qrcze one wszystkie fajne ... i co :( Quote
ania z poznania Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 No i d...a......... Pani przysłała mi sms, że musi zrezygnować z adopcji............... Dostałam nowe zdjęcia, od niedzieli będę mieć lepszy internet to wstawię i zrobię też nowe ogłoszenia. Quote
ania z poznania Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Powiem Wam co teraz robię- piję ogromną Capirinię :). A dlaczego??????? Quote
baster i lusi Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='ania z poznania']Powiem Wam co teraz robię- piję ogromną Capirinię :). A dlaczego??????? pisz nie każ czekać:mad: Quote
ania z poznania Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Bo..... :evil_lol:........... RAFCIO POJECHAŁ DO DOMU :bigcool::ylsuper::cunao::cunao:!!!!!!!!!1 Quote
Recommended Posts