Viris Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Przelałam 40 zł z bazarku - bardzo przepraszam za zwłokę. Niebawem wystawię kolejny bazarek - oby uzbierało się dla Rafika więcej - bo cudowny psiur z niego jest :) Quote
chita Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 juz wysylam deklaracje, na smierc zapomnialam:shake:aniu sprawdz za ile zalegam Quote
ania z poznania Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Dobrze, uczy się chłopiec intensywnie, wieczorkiem wstawię nowe zdjęcia :) Quote
chita Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='ania z poznania']Dobrze, uczy się chłopiec intensywnie, wieczorkiem wstawię nowe zdjęcia :)[/QUOTE] czekam na foty:eviltong: aniu majowa deklaracja pojdzie wieczorem razem z oplata za bazarek foto;) Quote
ania z poznania Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Nie ma sprawy, kochana. Kurcze, no właśnie mam problem z fotami, mogę otworzyć i obejrzeć, ale nie mogę zapisać żeby wstawić..... Quote
Viris Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Do góry Rafiku śliczny. Mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze. Mamy kolejnego asta - ze spiłowanymi zębami. Masakra :( Quote
ania z poznania Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Raficzek grzecznie się uczy, Marek pracuje nad jego zapędami do psów :). Ale tak ogólnie to już są olbrzymie postępy, nie skacze na ludzi, zna komendy..... Viris, masz zdjęcia tego astka? Quote
Viris Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Mam, dzisiaj chyba założę "zaległe" tematy na dogo. Pies jest do adopcji, zaniedbany nie jest bo jest najsilniejszy w stadzie, więc jako jedyny najada się do syta. Reszta psów przez niego jest w złym stanie ;/ http://www.dogomania.pl/threads/208226 tu wątek asta. Aniu jak tam finanse Rafika, czy możesz w pierwszym poście wątku zrobić rozliczenie (żebym mogła założyć kolejny bazarek). Quote
Viris Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Aniu - mam rzeczy na bazarek dla Rafika, dużo biżuterii - ale nie mogę wystawić bazarku bo nie prowadzisz rozliczenia psiaka w pierwszym poście wątku - proszę zrób to, bo mam wyrzuty sumienia że nie pomagam temu psiakowi. Quote
Viris Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Dzięki ogromne, jak wrócę do domu ruszam z bazarkiem biżuteryjnym, co tam u Rafiszonka?? Quote
ania z poznania Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Generalnie dobrze, Rafiszonek uczy się, już ładnie chodzi na smyczy, zna komendy, tylko jak chce zwrócić na siebie uwagę to wrzeszczy na całe gardło, teraz nad tym pracują. Quote
chita Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 aniu za czerwiec bede placic jutro wieczorem, w maju przelalam chyba 30zl bo przelewalam 40razem z bazarkiem;) swoja droga strasznie malo deklaracji;( i czekamy na foty:) Quote
anka105 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Aniu prześlij mi jak możesz nr konta bo gdzieś zapodziałam, w poniedziałek przeleje pieniążki, co prawa niewiele 20 zł, ale na tyle mnie na razie stać. I też czekam na zdjęcia Rafika a najlepiej na jakiś filmik :) Quote
ania z poznania Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Dziękuję bardzo, każda wpłata jest ważna :) Kochane, mam fotki i filmik, ale mam też problem- mogę otworzyć zdjęcia ale nie mogę ich wstawić, zapisują mi się w postaci hieroglifów........ Jest jakaś chętna Cioteczka, której mogłabym wszystko przesłać :razz:? Quote
anka105 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Aniu pieniążki wysłane, odnalazłam w historii nr konta. Proszę o potwierdzenie jak dojdą, co prawda nie jest ich dużo :( ale postaram się coś więcej przesłać innym razem. Quote
Viris Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='ania z poznania']Dziękuję bardzo, każda wpłata jest ważna :) Kochane, mam fotki i filmik, ale mam też problem- mogę otworzyć zdjęcia ale nie mogę ich wstawić, zapisują mi się w postaci hieroglifów........ Jest jakaś chętna Cioteczka, której mogłabym wszystko przesłać :razz:?Prześlij je do mnie - viriska@gmail.com Pracuję nad obiecanym bazarkiem. Quote
Viris Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Zapraszam na bazarek! : http://www.dogomania.pl/threads/209666 Quote
ania z poznania Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Wysłałam Viris fotki :). I mam dobrą wiadomość- mamy zielone światło na ogłaszanie do adopcji Rafika!!!!! Czy któraś z Cioteczek ma talent do napisania ładnego tekstu do ogłoszeń? Quote
Recommended Posts