Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przelałam 40 zł z bazarku - bardzo przepraszam za zwłokę. Niebawem wystawię kolejny bazarek - oby uzbierało się dla Rafika więcej - bo cudowny psiur z niego jest :)

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='ania z poznania']Dobrze, uczy się chłopiec intensywnie, wieczorkiem wstawię nowe zdjęcia :)[/QUOTE]

czekam na foty:eviltong:

aniu majowa deklaracja pojdzie wieczorem razem z oplata za bazarek foto;)

Posted

Mam, dzisiaj chyba założę "zaległe" tematy na dogo. Pies jest do adopcji, zaniedbany nie jest bo jest najsilniejszy w stadzie, więc jako jedyny najada się do syta. Reszta psów przez niego jest w złym stanie ;/

http://www.dogomania.pl/threads/208226 tu wątek asta.

Aniu jak tam finanse Rafika, czy możesz w pierwszym poście wątku zrobić rozliczenie (żebym mogła założyć kolejny bazarek).

• 2 weeks later...
Posted

Aniu - mam rzeczy na bazarek dla Rafika, dużo biżuterii - ale nie mogę wystawić bazarku bo nie prowadzisz rozliczenia psiaka w pierwszym poście wątku - proszę zrób to, bo mam wyrzuty sumienia że nie pomagam temu psiakowi.

Posted

aniu za czerwiec bede placic jutro wieczorem, w maju przelalam chyba 30zl bo przelewalam 40razem z bazarkiem;) swoja droga strasznie malo deklaracji;(

i czekamy na foty:)

Posted

Aniu prześlij mi jak możesz nr konta bo gdzieś zapodziałam, w poniedziałek przeleje pieniążki, co prawa niewiele 20 zł, ale na tyle mnie na razie stać.

I też czekam na zdjęcia Rafika a najlepiej na jakiś filmik :)

Posted

Dziękuję bardzo, każda wpłata jest ważna :)

Kochane, mam fotki i filmik, ale mam też problem- mogę otworzyć zdjęcia ale nie mogę ich wstawić, zapisują mi się w postaci hieroglifów........ Jest jakaś chętna Cioteczka, której mogłabym wszystko przesłać :razz:?

Posted

Aniu pieniążki wysłane, odnalazłam w historii nr konta. Proszę o potwierdzenie jak dojdą, co prawda nie jest ich dużo :( ale postaram się coś więcej przesłać innym razem.

Posted

[quote name='ania z poznania']Dziękuję bardzo, każda wpłata jest ważna :)

Kochane, mam fotki i filmik, ale mam też problem- mogę otworzyć zdjęcia ale nie mogę ich wstawić, zapisują mi się w postaci hieroglifów........ Jest jakaś chętna Cioteczka, której mogłabym wszystko przesłać :razz:?Prześlij je do mnie - viriska@gmail.com
Pracuję nad obiecanym bazarkiem.

• 2 weeks later...